Zeer goed. Mooi bedrijf.

Ben fantastisch geholpen met het papierwerk. Ondanks de storing bij de rdw.

Goed en betrouwbaar zoals altijd

Al jaren tevreden klant.

Goed maar prijzig

Goed maar prijzig

klantvriendelijk betrouwbaar en correct

het perfecte autobedrijf voor mijn auto`s

Er waren een paar dingen aan, maar ze doen eerst overleggen en daarna pas maken. Juiste handeling

Vertrouwd!

Elkaar nooit eerder ontmoet en direct een warm welkom ervaren schept onmiddellijk vertrouwen. Ondanks de drukte vrij snel keurig afgeleverd!

Goede vriendelijke service

Ruim tevreden

Wij zijn altijd goed behandeld. Komen al verschillende jaren over de vloer Kunnen altijd terecht dat is een gerust gevoel Savonds ook open Gewoon fijn bedrijf

Uitstekend geholpen

Uitstekend!!

ben erg blij met van Gorp auto's super service en vriendelijke mensen.

Ik heb lang gezocht om mijn Tesla bij een ander garagebedrijf dan tesla te laten onderhouden. Het is een verademing om normaal met mail of telefoon een afspraak te maken of overleg te plegen. Kundige en vriendelijke mensen. Super dat jullie tussen 18:00 en 20:00 uur open zijn om de auto te brengen en te halen. kortom een aanrader, juist voor mensen met een elektrische auto

Zeer goed.

Ik ben erg gecharmeerd van de haal en breng service en de gratis wasbeurt. Ga zo door.

Beste garage

Snel duidelijk vriendelijke monteurs

Het was allemaal supersnel opgelost

Snelle en goede service

Ik had problemen met mijn Hyundai Kona Electric na een telefoontje was op de stipt afgesproken tijd een vriendelijke medewerker ter plaatse en heeft het probleem keurig netjes opgelost.

Prima garge

Goede garage prima services

Komen afspraken na

Zeer tevreden met de service

Vriendelijk en netjes geholpen .

Zeer goede service , en voor een goede prijs .

Ik ben perfect behandeld.

Ik werd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar het probleem. Werkzaamheden snel uitgevoerd. Kortom: KLASSE.

Goed, netjes en bekwaam

Goede en deskundige service, vriendelijk personeel, showroom en werkplaats altijd netjes!

Vakwerk en een goede service.

Het werk wordt goed uitgevoerd. Ik heb nooit klachten achteraf. Indien mogelijk bieden ze meerdere opties aan voor reparatie of vervanging.

Goede service en klantvriendelijkheid

Super garage geeft je ook een veilig gevoel

Altijd vriendelijk en behulpzaam zowel personeel als directie een dikke 10 ze staan altijd voor je klaar

Fijne garage. Goede service.

Het is een topklasse garage !

Het is een vriendelijk team. Super service die ze bieden. Betrouwbaar.

Lange Voren 28

5541 RT Reusel