fijne service en klantvriendelijk

enkele weken geleden was ik bij de garage en kwam ik er achter dat ik zonder benzine stond en toen hebben ze mij uitstekend geholpen zodat ik weer weg kon.

Prima onderhoudsbeurt!

Prima service!

Goeie en nette service.

Zoals boven omschreven.

Goeie service en klantvriendelijkheid

Goeie service

Levers goed werk

Leverd goed werk af met een goed advies

In zijn algemeenheid zeer tevreden

Bijzonder vriendelijke mensen bij van Gorp Netjes contact met mij opgenomen omdat er extra dingen aan mijn waren Grote beurt tot volle tevredenheid uitgevoerd Rekening per E-mail ontvangen erg handig Mbtcde betsling

Snel, vriendelijk en betaalbaar

Fijne locale garage

Supergoede service

Auto hier gekocht en daarom ook voor service hier gebleven. Makkelijk zelf inplannen van de beurt. Dikke plus dat je er mobiliteitspas bij krijgt. Je hebt dan geen duur ANWB-abonnement nodig. Je krijgt een duidelijk service rapport mee, zodat je precies weet hoe je auto ervoor staat en wat ze hebben gedaan. Fijn dat rekening later per mail wordt verstuurd. Bijna de overweging waard om ook met de andere auto over te stappen voor het onderhoud.

Goede service!

Prima garage, goede service

prima garage

een garage om aan te bevelen wat ik ook zal doen vertrouwd en accuraat personeel.

Goed geholpen !

Was een vervelend klusje, jullie hebben het netjes opgelost!

Prima persoonsgerichte service

Vriendelijke ontvangst en diensten aan mijn auto

Altijd goede service bij van Gorp

Aardige recepionist. Man met kennis en denkt altijd mee met de klant en geeft goede adviezen. Eerlijk en prijsvriendelijk

Ouderwets goede service

Makkelijk een afspraak kunnen maken, men was zeer flexibel toen ik de afgesproken datum wilde wijzigen. Er is keurig werk geleverd in relatief weinig tijd waardoor de factuur zeer acceptabel uitviel.

Perfect geholpen

Snelle hulp en heel goed met de klant meedenken over de kosten.

Met afstand de beste garage in de Kempen en (verre) omstreken.

Prima occasion gekocht met tip top service bij aflevering. Heb er alle vertrouwen in dat ik hier lang en met plezier in blijf rijden.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Alles was naar wens. Voelt je op je gemak in het bedrijf en heb het gevoel of ze met je meedenken. Top!!

Zeer professioneel en netjes

Nette garage en zeer professioneel, maar ook persoonlijk, zeer tevreden

Fijne garage, prima service.

Na een aanrijding heel goed geholpen. Leenauto mee gekregen en alles prima geregeld wat betreft verzekering. Later een auto gekocht en die is keurig afgeleverd. Fijne garage met een goede service!

Bij Van Gorp Auto's denken ze mee met de klant en proberen ongemak te voorkomen!

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Van Gorp Auto's. Altijd vriendelijk, houden zich aan de afspraken en als de auto daar in de garage is geweest komt hij lekker schoon terug en loopt alles weer alsof hij nieuw is!

Uitstekende service

Goeie afspraken met halen en brengen. Op afgesproken tijd klaar. Netjes gepoetst weer mee naar huis

Snel en duidelijk

Ik bracht de auto voor een apk keuring. Na 2 uur kon ik de auto alweer ophalen. Heel snel en ook duidelijk de aandachtspunten aangegeven.

Goed en netjes

Altijd keurig netjes geholpen en nette afwikkeling

Lange Voren 28

5541 RT Reusel