Erg klantvriendelijk en een super service.

Alle problemen en onzekerheden werden zonder meer opgelost. Ik werd als klant zeer serieus genomen en men dacht mee en kwam zelfs met voorstellen waar ik niet aan gedacht heb.

Keurige garage die werkt volgens afspraak.

Vriendelijk en perfect geholpen .

Het linkerremlicht werkte niet , ik mocht daar op blijven wachten met een heerlijke kop koffie. En ook de auto ging nog een keer door de wasstraat . Zeer goede service en kwaliteit.

Super vriendelijk

Heel erg behulpzaam en kundig.

Prima bedrijf met vakkundige medewerkers

Prima bedrijf met vakkundige medewerkers

Zeer vakkundig en betrouwbare garage

Van Gorp is gewoon een hele fijne garage. Vakkundig, zeer servicegericht en uitermate klantvriendelijk.

zoals altijd uitstekend

service en kwaliteit

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Goede service en dichtbij huis

top bedrijf met geweldige service

Alle medewerkers zijn aardig en helpen je waar ze kunnen. Een eerlijk advies en een hele goede service.

goed op de hoogte gehouden van de kosten

Gewoon prima geholpen

Met de eigenaar goede afspraken kunnen maken over de reparatie van mijn auto. Geeft een vertrouwd gevoel.

Altijd vriendelijk en goede service.

Prettig en vertrouwd zonder kapsones. De service is er altijd goed en betrouwbaar.

goed, met kleine aantekening

Ik heb hele goede ervaringen met van Gorp auto ,s bij aankoop en jaarlijks onderhoud en keuring van de auto . Wel heb ik een puntje waar ik me een beetje aan erger . Als ik een leenauto meekrijg moet ik daar € 10,- voor betalen , dat gaat nog , maar dat ik dan ook nog de gereden 18km aan 0,30 ct per km moet betalen op een totale rekening van € 700,- vind ik en beetje ver gaan .

Al meer dan dertig jaar uitstekende service

Zie hierboven

Goed overleg en service.

Prettig contact. Goed overleg en advies omtrent onverwachte kosten.

prima garage, die met jou meedenkt en perfect werk levert.

prima garage, die met jou meedenkt en perfect werk levert.

BETROUWBAAR

Zeer netjes en goed

Super service

Word direct geholpen en alles word netjes geregeld .

Service, contact en snelle afhandeling

Bij Van Gorp zijn er echt kundige medewerkers die tenminste een gedegen advies geven. In sommige gevallen heb je keuze in advies maar uiteindelijk staat veilig de weg op op nummer 1. Top en ga zo door!

Geweldig!

Geweldige service, kan er niets anders van maken!

Auto gekocht

Gewoon netjes verlopen

Zeer goed grote beurt en apk voor een goede betaalbare prijs

Snelle perfecte service

Rekening houdend met mojn persoonlijke situatie, snel en correct gehandeld zodat we ongestoord onze plannen konden waarmaken. Perfect

Gewoon een goede garage met goede service.

Wat ik hier boven heb geschreven.

Lange Voren 28

5541 RT Reusel