Van begin tot eind een superservice geleverd door Autobedrijf de Haar. Ik denk dat Bas nog meer begaan was met een goede levering dan ikzelf en dat is echt bijzonder om te zien. Mijn auto is ook top en precies zoals was beschreven, werd nog thuis afgeleverd ook!
Vriendelijk geholpen bij het kopen van een occasion.
Auto gezien op de website en gelijk contact opgenomen. Ik kon de volgende dag al terecht, Jan Arne heeft mij verwelkomd en alles met mij doorgelopen. Alles was mogelijk en geen vraag was te veel. Anderhalve week later de auto opgehaald en alle afspraken waren netjes nagekomen. 12 maanden Bovag garantie en een nieuwe APK ook nog erbij! Al met al een top ervaring gehad en ik raad iedereen Autobedrijf De Haar aan! Complimenten naar Jan Arne én Bas voor de service!
Bas heeft ons zeer correct geholpen en door z'n houding schept hij een band. Hij weet alles van de auto en weet goed alle inhoudelijke vragen te beantwoorden. Je voelt je 'klant is koning' en dat hebben we zeer gewaardeerd.
Hele fijne aankoop, goede mensen die met je meedenken en graag willen dat je helemaal tevreden weg rijdt.
Goed Geholpen Vrijdag gebeld of ik s ’middags een proefrit kan maken. Geen probleem. Goed ontvangen door Jan-Arne. Na proefrit overgegaan tot aankoop van een Renault Captur. Goed prijs voor mij oude auto. Mag de auto over twee weken ophalen, moet eerst een controle en poetsbeurt. Ogend van afspraak gebeld, accu geeft aan dat spanning laag is, vervangen door de Haan autobedrijf. Moesten wel geprogrammeerd worden, kan alleen bij Renault. Zelfde middag nog gebeld dat ik de auto de volgende dag mag ophalen. De nieuwe matten set warren nog niet binnen, word opgestuurd zodra die binnen zijn. Ik beveel autobedrijf de Haan ten zeerste aan voor een vriendelijke service en goed prijs. Is de eerste plaats waar ik kijken wanneer ik weer een nieuw auto willen.
Pirchased an Outlander and exchange my Mazda 3. Great service and explanations in english. No worry about paper work and clear agreements Very good price to take over used car and new car works good.
Vanaf dag 1 ben ik super geholpen en geinformeerd door Bas. Super klant vriendelijk en houd rekening met de wensen van de klant. Toppe service en snelle levering. 5 sterren!
Drie weken geleden kwam ik de Mercedes S tegen op de site van De Haar. Was al laat op de na-middag, maar ik kon een contact formulier invullen. Die avond kreeg ik nog een belletje van Bas. Hij vertelde de wereld uit over de Mercedes en vroeg mij foto's en een beschrijving te mail van mijn auto om een indicatie te geven voor inruil. Ook die kreeg ik diezelfde avond nog. Alle reden om de daarop volgende zaterdag naar Rijssen te gaan (vanuit Sneek). De Mercedes stond gepoetst er wel in de showroom. Ikzelf kijk altijd eerst in de werkplaats om een indruk te krijgen van de manier van werken (orde en netheid). Dat was om door een ringetje te halen. Binnen een half-uur was de koop gesloten en de afspraak gemaakt dat de Mercedes over twee weken gereed zou staan: eerst nog een uitgebreide controle etc en een poetsbeurt. In de tussenliggende periode kreeg ik foto's van de vorderingen. Afgelopen maandag de Mercedes opgehaald. Ook nu weer ruim de tijd voor uitleg door Martijn. Op mijn vraag of ik de set winterbanden ook mee moest nemen was de reactie: "nee, zonde om dat in die mooie wagen te vervoeren. Brengen wij wel eens in Sneek als wij een ritje die kant op hebben". Kortom, mooi professioneel bedrijf met service en advies voorop, i.p.v. platte verkoop. Top, en dank voor jullie hulp. Jan A. Zoodsma Sneek
Donderdag 4 augustus mijn auto ingeruild tegen een Volkswagen Golf Variant. Na de proefrit was de deal gauw gesloten. Aangezien de auto inmiddels een Servicebeurt kon gebruiken heb ik dat daar heb laten doen. Ivm vakantie en drukte zou dat max 2 weken duren echter die woensdag daarna kon ik hem al ophalen. In deze servicebeurt, bleek achteraf, kreeg ik nog 4 nieuwe banden. (Met die oude zou ik geen jaar nog kunnen rijden.) Op de motorkap zat een lelijke kras welke nog voor 90% bijgewerkt was. Eenmaal thuis bleken er Duitse instructieboekjes in de auto te liggen. Ook deze zijn kosteloos door De Haar vervangen. Martijn, en collega's, nogmaals dank voor je goeie service. Hoop in de toekomst nog eens terug te komen als ik deze weer in kom ruilen.
Mijn oude ford mondeo ingeruild voor een nieuwere versie. Fijn bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt. Nieuwe auto perfect afgeleverd en zelfs ongevraagd nog 2 banden vervangen omdat ze vonden dat ze misschien geen jaar meer mee konden. Gedegen uitleg van alle opties die de auto heeft.
We hebben onlangs onze Volvo XC 60 ingeruild voor een nieuwere versie. Prettige behandeling, snel met de prijs overeengekomen, heel correct alles afgehandeld. Heel tevreden! Met dank aan Martijn!
Vandaag een supermooie tweehandse golf plus aangeschaft. Voor onze vakantie was onze andere auto total los verklaard, niet handig….. Gelukkig was er alle begrip en flexibiliteit bij dit bedrijf en konden we op de terugreis van onze vakantie erop rekenen dat alles geregeld was. Eind goed, al goed. Zeer prettig geholpen door Bas Prettig geholpen, goede garantie. Een aanrader!
De ontvangst is klantvriendelijk. Verkoper Bas gaf ons direct een heel vertrouwd gevoel en heeft ons goed geholpen. Totaal niet opdringerig en komt de afspraken na. Mijn vrienden en kennissen verwijs ik met een gerust hart naar garage De Haar.
Vriendelijk bedankt!
Vanaf het eerste moment dat ik de Haar binnenliep werd ik met open armen verwelkomt. In het eerste gesprek werden mijn behoeftes voor een nieuwe auto goed achterhaalt. De auto die ik voor ogen had is vervolgens ook in mooie staat aangekomen. Zeer tevreden over de haar en een vaste klant erbij!
Bedankt voor je reactie.
Recent een auto aangeschaft bij De Haar. Ik werd geholpen door dhr. Dekker. Ik had de auto al op het oog en vroeg om een proefrit, kon allemaal direct gebeuren, zelfs zonder afspraak! Auto was goed, waarna ik verzochte om alles zo spoedig mogelijk af te ronden. Ook al had de auto nog een grote beurt nodig was die binnen enkele dagen klaar. Ik kwam op zaterdag de zaak binnen en door het professioneel handelen van de zaak kon ik de volgende zaterdag de auto ophalen. Zeker een aanrader, en zeker een klant dat terug gaat komen.
Sander bedankt voor de beoordeling
Tussen de aankoop en het ophalen van de auto was er regelmatig contact en kregen we een update over de stand van zaken (er moest nog het een en ander aan gerepareerd worden). Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Geen overdreven verkooppraatjes en we zijn erg fijn en vriendelijk geholpen, zou er in de toekomst zeker terug komen.
Goed geholpen door verkoper Bas. Geen bla bla bla doet wat ie zegt.
Wij waren op zoek naar een jonge stationwagon en vonden deze bij garage de Haar in Rijssen in de vorm van een Skoda Octavia. Na een prettig ontvangst en correct geholpen te zijn door hun verkoper Bas die zeer goed mee denkt was de deal snel gemaakt. Tevens komt men niet opdringerig over wat wij ook als prettig hebben ervaren. Kortom een keurige garage die ik van harte kan aanbevelen. Grt Jan
Hi Jan, Bedankt voor de review! Heel veel plezier met de nieuwe auto!
Erg prettig geholpen door Bas, voor de aanschaf van een auto bij De Haar!
Ik was onverwachts opzoek naar een nieuwe auto. Nadat ik had gebeld stond de auto al netjes klaar toen we aankwamen om een proefrit te maken. Werd geholpen door Bas. Wat erg prettig was dat het niet opdringerig overkwam als 'verkoper' en we rustig de tijd konden nemen. Vervolgens met de koop van de auto ook erg netjes begeleid en alles werd geregeld. Erg fijne service & vriendelijke verkoper.
Eind september jl. onverwachts op zoek naar een veilige en complete Audi A4 Avant. Door flinke aanrijding met vorige Audi is er direct actie ondernomen door Martijn Gerritsen van De Haar Rijssen. Binnen een dag is er tijdelijk een huurauto in zelfde klasse gebracht helemaal vanuit Rijssen naar Katwijk. Tevens volledig ontzorgd door De Haar Rijssen. Hun team op zoek naar een geschikte Occasion voor ons gezin en geen stress komende weken met betrekking tot vervangend vervoer. Heel snel is er een prachtige complete Audi A4 Avant van 4 jaar aangeboden niet van nieuw te onderscheiden. Mooie rit gemaakt naar Rijssen waar wij heel hartelijk en gezellig en warm ontvangen zijn door Martijn en team. De Audi stond er koninklijk bij prachtig. Koop gesloten en als grootste verrassing bij aflevering door keurige chauffeur jaja, opgelegde nummerplaten (slagroomletters), auto compleet in nieuwstaat extra tasje met parkeerkaart, bidon, veiligheidsvestje. Over alles is nagedacht! TOP Service. Heeeel hartelijk dank voor de levering van de Audi op dikke nieuwe sloffen All Seasons banden. Kortom, een aanrader om hier zaken te doen. @Martijn, bedankt voor de goede service en samenwerking!
Resent een mooie auto kunnen aanschaffen met inruil van me auto die ik had. Eerlijke mensen en attent dat ze zo snel hebben kunnen handelen om de zelfde middag nog een proefrit te kunnen doen. En alsnog de tijd namen en gunnen om er over na te kunnen denken. Zelfs na sluitingstijd heeft de bij behorende garage nog een Final check uitgevoerd om de auto nog de zelfde dag mee te kunnen nemen. Mijn complimenten! Kortom goeden zaken kunnen doen. Ook als je wat verder weg woont!
Onze auto hier gekocht. Uitstekend geholpen. Een auto kunnen kopen helemaal naar onze wensen. Later is de auto nog in reparatie geweest, ook toen uitstekend geholpen. Goed en deskundig. Weten waar ze over praten. Voor ons gevoel zijn we serieus en netjes behandeld in beide gevallen en zijn wij erg blij met onze auto.