Fijne mensen om "zaken" mee te doen!

We zijn correct geholpen..goede communicatie..vertrouwen in een volgende keer!

Geweldig.

• Beveel je ons aan? Ja

Persoonlijke benadering; volledig ontzorgd!

Uitstekend geholpen bij importeren van auto.

Klantvriendelijk en eerlijk

Betrouwbare garage die doet wat zegt. En zeer klantvriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Groeten dick van huigenbosch

• Beveel je ons aan? Ja

Een zeer plezierige manier van zakendoen, open eerlijk en betrouwbaar.

Wij waren op zoek naar een auto die niet voorradig was. Het was geen enkele moeite om voor ons op zoek te gaan naar het type / model. Ook waren we vrij om de auto wel of niet te kopen, geen enkele verplichting hierin. Een super service en ook een prima inruil voorstel. We zijn erg blij met de nieuwe auto en met de manier van zaken doen. Inspirerend bedrijf waar de klant nog centraal staat. Wat ons betreft zo door gaan, erg plezierig allemaal en zeer professioneel.

• Beveel je ons aan? Ja

Een snelle en uitstekende service

Inmiddels twee auto’s via De Haar gekocht waarbij ik vertrouwd heb op de kennis en ervaring van dit bedrijf.

Perfecte service

Onlangs een andere auto gekocht. Het contact met de verkoper met in één woord super. Men is zeer klantvriendelijk en hebben een goede knowhow van het wagenpark.

• Beveel je ons aan? Ja

Zeer goed geholpen. Ik had het gevoel dat ik serieus genomen werd

Ik wilde een klein autootje en was al even rond aan het kijken. Via internet zag ik dat er een Citroen te koop stond bij de Haar. We zijn erheen gereden en hebben ook de auto gekocht. Helaas zou ik nog een handleiding toegestuurd krijgen. Die heb ik echter niet ontvangen. Mijn adres is nu veranderd sinds 3 weken maar de post wordt doorgestuurd van mijn oude adres

zeer goed bedrijf

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Klantvriendelijk en goede service

Een maand geleden een auto gekocht en op vriendelijke en nette manier behandeld. Top 👍🏻

• Beveel je ons aan? Ja

Vlotte communicatie, eerlijk verkoopverhaal.

Helemaal blij met mijn Octavia. Vriendelijk personeel dat vlot reageert. We gaan het in de toekomst meemaken, maar dit bedrijf geeft me nu al een goed gevoel.

klantvriendelijk

wij hebben 60 lease auto's bij De Haar rijden en zijn super tevreden!

Hele mooie occasions voor een hele mooie prijs

Uitstekend geadviseerd bij het maken van een keuze. Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen zonder gelijk het gevoel te krijgen dat ik er nu ook wel een auto 'moest' gaan kopen. Het aanbod van mooie occasions is enorm en vooral de zeer concurrente prijs valt daarbij op.

Betrouwbaar

Ik ken De Haar al meer dan 10 jaar en wij hebben daar al tientallen auto’s gehuurd en geleast. Goede communicatie, aardige gasten op kantoor, gratis halen en brengen van auto’s en ze denken altijd goed met ons mee! Prima samenwerking dus!

Prima ervaring. Goede service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijn autobedrijf met een heel fijn persoonlijk contact via de receptie en verkoper die je tegenwoordig niet meer vaak tegenkomt, chapeau !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe heb ik een goede ervaring met dit bedrijf...mijn gekochte auto werd netjes afgeleverd met ook nog een bos bloemen en een volle tank brandstof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrouwbaar en er wordt goed geluisterd naar de (specifieke)wensen van de klant..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was goed, vriendelijk. Ze laten je rustig rondkijken en geven goed advies. Ik zal zeker de volgende keer eerst bij de haar kijken of ze weer een mooie gebruikte auto hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aflevering van auto had wat netter gekund, auto was niet schoongemaakt. Verder had ik problemen met het dakraam dit werd goed aangepakt en netjes afgehandeld.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, vakbekwame mensen die een eerlijk verhaal vertellen

Butaanstraat 6 8

7463 PG Rijssen