Vriendelijk en deskundig personeel. Denken mee met de klant. Betrouwbaar, eerlijk.
Buitengewoon tevreden, Uitstekende 2e handse auto gekocht voor een prima prijs! Zeer goede adviezen, Deskundig, eerlijk en vakbekwaam. Ik ben super blij met m’n auto van autobedrijf heersmink. Bedankt mannen petje af! Keurig werk verricht. Zeker een aanrader. En zekers de moeite waard om autobedrijf heersmink te Harderwijk te bezoeken. Ze hebben een zeer fraaie showroom. Mijn ervaring was fantastisch!
Goed, zeer flexibel
Een top bedrijf die ik iedereen wil aanraden!!!
Uitstekend. Ik kwam \'s ochtends onverwacht binnen met een storing (oliedruklampje knipperde bij laag toerental), er was nog tijd om direct een diagnose te stellen, onderdeel besteld en eind van de dag auto weer ophalen.
voor het eerst zaken gedaan met Heersmink wordt niet gelijk overvallen door verkopers als je binnen komt. personeel vriendelijk,goed geholpen
Altijd prima service. Waar mogelijk helpen ze je gelijk en hoef je niet terug te komen.
Goed en kundig personeel, vriendelijk en ze hebben lekkere koffie!
Zeer goede en persoonlijke service Gr.Dave Meissen
Fijn bedrijf, denken graag met je mee. Ik heb bij Heersmink nooit het gevoel dat het vel me over de oren getrokken wordt. De sfeer in de werkplaats en op de receptie is prettig informeel, het personeel kent je en probeert bij urgente auto-ellende zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Ik huur er al jaren regelmatig een auto, soms voor een dag of een weekend, soms voor een paar weken, en alles wordt altijd soepel geregeld.
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Klantgericht personeel. Snelle hulp als nodig.
Uitstekend en meedenken
vriendelijke service
Uitstekend garagebedrijf! Persoonlijke behandeling door deskundige medewerkers. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijk, klantgericht !
Zeer goed; Keurig geholpen, gemotiveerde medewerkers, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
Prettig, we worden altijd fijn behandeld. Er is altijd veel mogelijk en word altijd gezorgen naar een oplossing als er problemen zijn.
Personeel, garage en verhuur allemaal top. Altijd goede ervaringen. Betrouwbaar en kundig. Heb al wat garages gehad in Harderwijk, maar met voorsprong de beste.
Zeer vriendelijk en niet opdringerig
Eerste ervaring met Heersmink. Zaterdag 24 maart bedrijf bezocht en zoekopdracht neergelegd voor een occasion. Donderdag 29 maart werd ik al gebeld over een mogelijke geschikte auto. Auto zaterdag 30 maart definitief gekocht en woensdag 4 april opgehaald. Fantastische auto en helemaal tevreden over de inzet van Heersmink. Helemaal naar mijn wens en meer dan! Bij aflevering kreeg ik zelfs nog een alleraardigst presentje en goede uitleg over de auto.
Ik heb een auto gehuurd en dat ging gesmeerd.
uitstekend