Na een proefrit met een Renault capteur die mijn echt boven verwachting beviel. En om tafel gegaan ik wou de auto zsm hebben ivm een weekendje weg en ik geen vertrouwen meer in mijn eigen auto heb. Hebben ze het toch kunnen regelen dat ik woensdag mijn auto kan halen. Dankjewel voor jullie service en mee denken. Gr Stephan

Duidelijke uitleg, goed contact, proces van plannen en betalen goed geregeld. Top!

Topservice

Goede service en een eerlijke en duidelijke uitleg

Uitstekend en goede communicatie

Vanaf verkoop uitstekende service

Goed geholpen

Afspraken na gekomen

Ik kan met al mijn vragen snel terecht.

Als er een acuut probleem is wordt er snel geholpen. Bij een onderhoudsbeurt wordt er uitgelegd dat het i.v.m. drukte wat langer duurt voor de auto terecht kan.

Top bedrijf

Bij een calamiteit DIRECT geholpen, dat noem ik service van de bovenste plank. Medewerkers en directie hartelijk bedankt.

Staan voor je klaar.

Ze doen echt der best om je ondanks de drukte zo snel mogelijk te helpen.

word altijd netjes ontvangen en wat er ook is er word gezocht naar op lossingen

goede garage en vertrouw baar

Er wordt meegedacht met de klant en ze zijn coulant.

Prettige medewerkers, prima service

Tijdig onderhoudsbeurten doorgeven

Alertheid om onderhoudsbeurten tijdig te melden

Snelle vakkundige reparatie van mijn klacht omtrent defecte autostekkerdoos.

Ondanks weinig ruimte in agenda bij Autopunt Van Herpen kon ik na 2dagen terecht ter reparatie. Kon wachten op reparatie onder het genot van een aangeboden kopje koffie . In positieve zin werd ik verrast door de lage kosten, welke ik hoger ingeschat had.

Prima geholpen.

Zeer goed en snel geholpen

Netje te woord staan.

Klacht naar tevredenheid hersteld

Prima werk en heel klantvriendelijk.

Prima werk en klantvriendelijk.

Goed en snel geholpen voor een correcte prijs

Makkelijk in de omgang goed meedenkend en prima kwaliteit prijs verhouding. Draagarmen laten vervangen en resultaten waren als verwacht betere wegligging en geen rammels meer.

Altijd goed geholpen - enkele jaren klant

In drie of vier jaar onderhoud van m'n auto alleen maar goede ervaringen opgedaan.

Top garage

Ik ben al jaren vaste klant en nog steeds super tevreden! Betrouwbaar en kundig en heel klantvriendelijk

Netjes geholpen

Goede ervaring, fijne auto gekocht. En het voelt als een bedrijf waar je op kunt bouwen

Prettige verkoop

Na een mooie auto te hebben gevonden op Autoscout, direct contact opgenomen met de verkopende partij, Autopunt van Herpen. De communicatie verliep snel, vriendelijk en professioneel. Ik kreeg alle ruimte voor het maken van een proefrit en bij elke nieuwe verstuurde mail met vragen kwam weer een vriendelijke en professioneel antwoord. Inruilen van onze oude auto was ook geen probleem en er werd een eerlijk en reeel bedrag voor geboden. Voor mijn gevoel was het een deal naar waarde en voel ik me niet belazerd. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van de aangeschafte auto en zal daarna zeker eerst even kijken op de website van Van Herpen om te zien of ze een mooie opvolger verkopen

Team is attent

Vakkundig in het ondersteunen van mogelijke oorzaken van storingen.

Gewoon goed.

Ik ben reeds 58 jaar klant van garage van Herpen. En al die jaren ben ik goed en fijn geholpen. Eerst onder Jan, nu onder Niels. En ook complementen aan alle medewerkers.

In een dag een nieuwe trekhaak onder de auto

Onze (bijna) nieuwe Kia Niro had nog geen trekhaak. Nou is het niet de bedoeling dat je met deze Eco Hybrid een caravan over de Alpen gaat trekken (lijkt ons tenminste, we hebben het niet nagevraagd). Maar wij hebben die trekhaak alleen nodig voor ons fietsenrek. Fijn binnen een dag gemonteerd, we kregen een wisselauto mee.

Altijd goede service

Altijd goede service