Heel goede ervaring; men denkt met de klant mee op een vriendelijke, attente manier. Degelijk en betrouwbaar.
Een goede ontvangst, goede service vriendelijke ontvangen.
Degelijk en vertrouwd. Niet goedkoop.
ik ben best tevreden over het bedrijf altijd even vriendelijk
Een geweldig bedrijf,word zeer vriendelijk te woord gestaan.En de na service is heel goed.Blijf voor eeuwig klant van Jitse
Zeer plezierig en netjes
Een prima bedrijf met goed personeel, welke mee denkt voor de klant. Komt afspraken na zoals het hoort. Mocht er twijfel zijn bij reparatie, dan wordt er overleg gepleegd.
Heel goed. Vriendelijk en duidelijk
Klant gericht en altijd vriendelijk
Positief correct en efficient
peugeot 3008
Zoals ik al jaren gewend ben werd ik op een vriendelijke en zeer deskundige manier geholpen.
betrouwbaar bedrijf
Van af het begin een goed en vertrouwd gevoel
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed. Het is een kundig en eerlijk bedrijf!
Positief moest een afspraak maken voor een apk voor de auto van mijn schoonmoeder en dat ging heel snel en de behandeling zeer vriendelijk en corrct.
Een uitstekende ervaring, aandacht voor de klant, laat de klant meedenken. Komt volledig de afspraken na.
Waardeel 4
8431ND Oosterwolde