tevreden ; kan technische kwaliteit (deskundigheid) niet beoordelen.
Altijd goede service geen 8 tot 17.00 mentaliteit
Snelle service en heel klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk en zeer goede kennis van zaken met name Toyota. Een verademing
fijne mensen die altijd voor je klaar staan!
altijd goede service, eerlijk en betrouwbaar.
Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf. Slechts eenmaal bezocht. dus kan geen gefundeerd oordeel geven.
Altijd goed en betrouwbaar.
Altijd prima service en vriendelijk personeel.
Fijn bedrijf, no nonsens. Goede service.
zeer tevreden met garage Klein. Grote beurt en apk keuring voortreffelijk uitgevoerd. Auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht door Marga.
Altijd goed en betrouwbaar!
Mijn ervaring is dat ik begrepen werd en dat de klachten die ik had met de auto dat het serieus genomen werden. Alles is binnen een dag verholpen. Ben vriendelijk en netjes geholpen door de monteurs.
Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf,en je wordt er keurig netjes geholpen. Geen onzin verhalen over reparaties,gewoon recht door zee qua kosten. Ga zo door..!!!
Altijd correct behandeld klantvriendelijk en billijke prijzen
Goede en snelle service en erg klantvriendelijk
Gemeenelandsweg 57
1779GC Den oever