Goede afspraken en tijdige afwkkeling van de service beurt zoals afgesproken en volgens de afspraak.
Klantvriendelijk
een algemene garage die uitblinkt in wat ze doen.
Ben al jaren bij deze Garage. Erg tevreden
Auto naar garage geweest voor APK en onderhoud. Netjes uitgevoerd en afgehandeld. Geen opmerkingen.
Wij zijn niet voor niets ruim 20 jaar klant gebleven !
Beetje tegengevallen dat ik meer dan € 70 extra moet bijbetalen nadat ik 4 nieuwe banden onder mijn auto heb laten leggen. De reden is dat men niet uitlijnt en dit pas doet als de klant last heeft hiervan. Ik ga ervan uit dat dit een onderdeel is van de bandenwissel bij 4 banden. Blijkt dus niet zo te zijn.
Erg klantvriendelijk, jullie nemen de tijd voor de klant, jullie leggen alles goed uit. Dus ik ben zeer over jullie te spreken. Ga zo door
Mooie auto daar gekocht. Verwacht bij een vak garage dat dat ze je niet voorliegen. Auto zou van 1e eigenaar zijn. Kwamen er na 1 dag achter dat auto na import uit duitsland ruim 6000 km had gereden. Dus wij zijn niet de tweede gebruiker van de auto. Verkoper vond het heel normaal dat hij dat onder de pet had gehouden. Verkeerde en onjuiste voorlichting vind hij waarschijnlijk heel normaal in dit vak. Geen moment van sorry.
Uitstekende service, klantvriendelijkheid en deskundigheid
Afspraak nagekomen. Prijs kwaliteit is in orde
Goede service, vriendelijk contact. lekkere koffie
Goede adviezen Meedenken Behulpzaam Maken tijd Luisterd oor Goede service Geen bla bla Eerlijk Betrouwbaar Fijne garage
prettige ontvangst, goed overleg en goede service.
Goede service. Eerlijk. Aardige mensen.lekkere koffie en chocoladetaart
Onlangs de auto gebracht voor een kleine reparatie en beurt. Naast de koffie en toelichting op de reparatie stond de auto keurig op tijd klaar om weer afgehaald te worden. Daarnaast is er een zeer nette showroom en werkplaats. Het geeft je het gevoel dat de auto zorgvuldig en netjes behandeld wordt.
Goede, fijne mensen!
Recent was onze bolide toe aan een onderhoudsbeurt. Gelukkig geen bijzonderheden. Werd keurig gewassen en ongevraagd werd ook de batterij van de sleutel vervangen. Kreeg ook nog een leenauto beschikbaar om niet.
Je bent echt een klant bij binnenkomst en gelijk koffie. Auto was op het geschatte tijdstip klaar.
De auto de avond van tevoren brengen omdat s-ochtends vroeg problematisch is, is niet mogelijk. De brievenbus is niet veilig genoeg om de sleutels in te deponeren. Is toch wel een verbeterpuntje dat zonder al te veel moeite en kosten opgelost moet kunnen worden. Succes!
Vriendelijk ontvangst. Een leenauto stond al klaar. Werd op de hoogte gehouden van de voorgang.
Goede communicatie en tijdige afhandeling van de gevraagde service.
Voor een reguliere beurt geweest. Naast de beurt hebben ze ook de kapotte fietsendrager gerepareerd. Dus nog een persoonlijke service bij deze garage.
Zelfs toen de medewerker op vakantie was belde hij me terug om mijn vraag over de auto uit te leggen.