Goed en deskundig. Zeer vriendelijk en behulpzaam
Word netjes en serieus geholpen,goed voorgelicht wat er gaat gebeuren.
vriendelijke mensen, correcte behandeling en goede service
Sinds lange tijd ben ik nog steeds een zeer tevreden klant. De open, eerlijkheid en vriendelijke behandeling is iets wat bij menig bedrijf niet meer zo hoog in het vaandel staat, maar wel bij Nomen. Service is hier nog echt Servie.
Super! Klantvriendelijk en denken mee voor een oplossing als je in de problemen zit met je auto.
Snel en goed geholpen. Altijd duidelijk.
zeer goed
Auto gekocht en in onderhoud
Goede ervaring. Goede service en ze hebben echt verstand van mijn auto. Kan altijd snel terecht.
Deze garage geeft goede service. Praktisch nooit problemen met de auto of het wordt snel opgelost.
Wij kennen autobedijf Nomen al zo\'n 15 jaar. Zoweel met aankoop van een nieuwe auto als onderhoud en apk beurten. De service bij dit bedrijf is perfect ! Staan altijd voor je klaar zowel bij kleine als grote mankementen, Wij rijden er zelfs voor vanuit Capelle a/d IJssel dus wij kunnen oprecht zeggen dat wij Aurobedrijf Nomen aan een ieder van Harte aanbevelen.
Uit praktische overwegingen ben ik van garage uit Alphen naar deze garage gegaan maar zal er niet meer heen gaan. Bij beurt ben ik veel betere service gewend. Banden waren niet op spanning, vond het erg aan de prijs. Als je een paar weken later nog een lampje komt vervangen wat 5 min. kost, betaal je ook arbeidsloon.Bij mijn vorige garage was dat service, zo ook het wassen en uitzuigen van de auto bij een beurt. Dus maar weer terug naar Alphen.
prima service, betrouwbaar adres, denken goed met de klant mee
Prima Garage ..Eerlijk en betrouwbaar ... Al jaren!!
Je wordt er zeer correct behandeld en als er iets aan de auto mankeert , dan is wordt er altijd met je overlegd wat het is en of het urgent is of dat het nog even kan wachten plus wat het eventueel gaat kosten. De monteurs van de werkplaats zijn zeer klantvriendelijk . Dit is nog zo\'n ouderwetse dealer , die weet wat zijn klanten wensen , SERVICE. Perfecte garage.ik ben dan ook heel tevreden .
Een vertrouwd bedrijf. Goed overleg met mail. Alles staat klaar volgens afspraak.
Als ze andere kapotte dingen tegen komen dan word je gebeld en over leggen ze met je wat er aan de hand is of je dat gemaakt wil hebben.
Al meer dan 30 jaar een te vrede klant,en de derde generatie Nomen. Altijd correct vriendelijk en goede servies en vertrouwt. 6 keer een nieuwen TOYOTA geleverd altijd op en top. Wens nog velen jaren op samen werking met Jan en Mark Nomen [Johan]