goede service

kom er al jaren goede service vriendelijk personeel

Uitstekende service

Uitstekende service door vakbekwame en meedenkende medewerkers.

Tot op heden altijd prima en dat al sinds vele jaren.

We mogen hopen dat het nog lang zo blijf. Blijven wij ook.

Top service

Ik kom hier al jaren, van de week een paar ruitenwissers gehaald meteen voor mij er op gezet waar ik niet specifiek om gevraagd had maar gewoon uit eigen beweging dat noem ik TOP met hoofdletters.

Fantastisch garage

fantastische/profesionele garage

Bij bijwerk wordt aangegeven wat er gedaan moet worden en wat dit gaat kosten. Deze opgave is correct en je komt achteraf niet voor verassingen te staan. De opgaven is inclusief werk en B.T.W.

Fantasties

Super service , goed contact

altijd goed

Fijne service, geen onnodige dingen, en altijd op tijd klaar

Fantastisch

Heel vakkundig,heel vriendelijk,geen opgeschroefde prijzen,staan altijd voor je klaar,en komen ook naar je huis als dat nodig is,niets anders dan lof ,en zeker voor de eigenaar

Professioneel

Snel en vakkundig

Goede en snelle service

Mijn ervaring is die van een betrouwbare garage en een eigenaar die met je meedenkt!

Ik kom Meschien 1 keer per jaar voor apk en onderhoud ik krijg netjes optijd een mail om een afspraak in te plannen en als iets extra's moet gedaan worden bellen ze altijd netjes op. Het wordt altijd duidelijk uitgelegd hoe of wat Ik ben zeer tevreden over biesheuvel.

Goed en beleefd geholpen.

Wordt altijd goed geholpen en snel ook. Prima.

Zoals altijd, prima!!

Gewoon altijd correct en goed

Goede service, meedenken

Liefde voor het vak!

Zeer positief. Deskundig, Precies, Vriendelijk

je word altijd prettig geholpen

ik heb vertrouwen in die garage

Keurig af gehandeld

Goede ervaring.

prima en goede service

Raymond en Tommy zijn beide erg aardige mannen. Er wordt goed gecommuniceerd over welke werkzaamheden er gedaan worden. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en heb het gevoel dat de gehanteerde prijzen zeker juist zijn en er eerlijk gewerkt wordt.

Eerlijk en professioneel

Top garage. Vriendelijke medewerkers.

prettige garage

Auto gekocht en goed geholpen. APK een jaar later was ook zo geregeld.

Professionele en klantvriendelijke service

Een professionele garage en vriendelijke mensen. Ze gaan niets uit de weg. Zelfs mijn autosleutel is gemaakt :-)

Is goed

Is goed

Gedegen kennis van zaken, klantvriendelijk.

Twee vliegen in een klap. Tijdens vervanging van accu ook 'even' gekeken naar lekkage in kofferbak. Tegelijk opgepakt en verholpen. Dank voor de vlotte en vakkundige reparatie.

Graftermeerstraat 34

2131 AC Hoofddorp