Wederom goed en vriendelijk geholpen en dit al meer dan 40 jaar
36jaar geleden mijn Mazda 121 bij deze firma gekocht .Al die jaren tevreden geweest over de service. Even een andere tussen stop gemaakt. Nu weer terug en daar ben ik blij mee .
Al een paar jaar bij deze garage en ik was altijd tevreden. Komen afspraken na en bellen altijd voor overleg als er wat bijzonders te repareren is. Ze hanteren nette prijzen en denken mee met de klant. Ze doen allerlei merken, mijn auto is bijvoorbeeld een Hyundai.
Goed geholpen door Thom bij de aanschaf van mijn auto. Oprechte interesse en correct (en vlot) contact. Bedankt voor de goede service!
Prettige, vlotte service.
Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en de service is in een woord goed te noemen. Geen poespas of mooie praatjes. Gewoon een eerlijk verhaal waar je wat aan hebt.
Goede kwaliteit werkzaamheden en service
balie medewerker in werkplaats heeft neit goed na mij geluisterd maar alle reparaties zijn snel en efficient uitgevoerd
Beste Derek, u had aan Melle gevraagd om een offerte te maken voor het vervangen van de distributieriem, toen u de auto kwam brengen bleek u hem toch vervangen te willen hebben wat uiteindelijk toch niet meer hoefde. Excuses voor de verwarring en fijn dat u tevreden bent over de reparatie, bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens!
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Beste familie Krijnen, bedankt voor het jarenlange vertrouwen in ons en héél veel rijplezier met jullie gloednieuwe Mazda MX-30 R-EV!
Gemaakte fout door de spuiterij opgelost Toen ik belde dat de tijd 16.30 uur voor ons naar Zeeland niet zo goed uitkwam i.v.m file was de planning al geregeld. Maar ik werd toch na de middag gebeld dat de auto klaarstond zodat het fileleed opgelost was, om 15.00 uur reden wij weg uit Etten Leur met ook nog een nieuwe achterwisser in een woord top.
Beste Tonny, fijn dat het zo snel opgelost kon worden en bedankt voor de mooie review.
Top bedrijf klantvriendelijk en goede service niks is ze teveel. Goede inruil prijzen goede aflevering je voelt je gelijk op je gemak en niet een of ander nummer. Ook met het proefrijden met de qooder alles goed geregeld. We komen hier zeker terug. Top team !!!!
Beste Laurent, bedankt voor de mooie recensie en het vertrouwen, graag tot de volgende keer!
Voor het eerst kennisgemaakt met dit autobedrijf. Vriendelijke verkoper en gewoon eerlijk naar de klant. Heb hier de auto gekocht en is keurig afgeleverd. Een echte aanrader, en ik kom hier zeker nog een keer terug!
Beste Ronald, bedankt voor het mooie cijfer en veel rijplezier met jullie CX-5!
Bij een autobeurt wordt er van te voren gebeld of de prijs goed is om deze uit te voeren. De auto wordt schoongemaakt aan de binnenkant. Dus dat is zeker geheel netjes en zo hoort het ook te zijn m.i. Dus tevreden zoals het gaat!
Beste Jonathan, hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat alles naar wens is geweest, daar doen we het voor! Tot ziens.
Goede monteurs en vriendelijke baliemedewerker.
Beste Leo, fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het jarenlange vertrouwen.
Vriendelijke verkoper, goed geregeld tot nu dik tevreden.
Na aankoop van andere auto wat kleinere technische problemen. Kan altijd gebeuren maar Allemaal super goed opgelost. Wat een leuk en goed team bij de Rijk complimenten en een dikke 10 voor team De Rijk!
Na aanschaf mini enkele gebreken ontdekt deze zijn naar alle tevredenheid opgelost
Zeer leuk contact alles goed geregeld met nieuwe auto nemen de tijd voor je
we worden goed ontvangen
-Klantvriendelijk -Snel afspraak -Goede service -Fijne monteurs en verkopers -Prijs wat je betaald voor de maak kosten zijn het zeker waard!
Ben er door internet achter gekomen dat er een Audi Q 3 te koop stond, door mijn kontakten met vertegenwoordiger van een autobedrijf die de Rijk omschreef als een solide bedrijf ben ik naar Etten Leur gegaan met mijn kleinzoon die in Roosendaal zijn Seat liet opleuken. we hebben de auto bekeken welke naar mijn zin was de verkoper Thom van der Weele met Zeeuwsche Roots gaf meteen een bod op mijn Seat Ibiza na deze te hebben bekeken. de andere dag heb ben we een proefrit gemaakt en de koop op een zeer prettige manier gesloten
Klantgericht, vriendelijk en effectief in het oplossen van problemen
Ik was een tijdje op zoek naar een automaat, en ik vond een mooie bij Automobielbedrijf De Rijk. De auto is keurig afgeleverd, mooi schoon en netjes, apk gekeurd en wel. Ik ben er heel blij mee!
Voor het eerst bij dit automobielbedrijf geweest voor een onderhoudsbeurt en zeer goed en correct geholpen.
We worden altijd goed geholpen.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!