Weer als nieuw en ook nog gewassen heel blij mee.

Ben blij met deze goede vertrouwde garage.

Uitstekende prijs kwaliteit

Auto Totaal heeft kennis van zaken, goed benaderbaar en communiceert/ overlegd op een prettige heldere manier.

Goede garage met oog voor de klant

Ik kom hier inmiddels een aantal jaren. Je wordt hier gezien als klant, altijd een goed advies. Werk is altijd conform de afspraken.

klantvriendelijk,

Een bedrijf me een goede klantensfeer. Vriendelijk en altijd bereid je te helpen. Bij servicebeurten en of momenten van reparaties nemen ze contact op om de zaak even door te spreken. En een herinnering sturen voor een servicebeurt middels een sms vind ik ook top van dit bedrijf. Een klein dingetje maar wel belangrijk: als vaste klant krijg ik ieder jaar gratis sneeuwkettingen mee. Waar maak je dit nog mee

Prima!

Vlotte en snelle behandeling

Al jaren zeer tevreden. Ga zo door in goede gezondheid.

Relaxed en professioneel

Ik ben tevreden

Altijd correct geholpen

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al 5 jaar jaar heel positief. Concreet heeft mijn auto (12 jaar oud) zeer onlangs een grote onderhoudsbeurt, incl. bandenwissel en APK gehad. In de loop van de dag gebeld voor enige extra's en eind van de dag weer dat mijn auto weer klaar stond. Kortom: ik ben zeer tevreden

Snel, kundig en fatsoenlijk.

Gewoon goed.

Goede klantenservice

Idem

top

je wordt snel en klantvriendelijk geholpen. Je voelt je geen nummer maar een klant die altijd welkom is en dat geldt van werkplaatsreceptie tot de monteurs/ verkopers

Zeer goed.

Word goed geholpen en alles word Duidelijk uitgelegd. Vriendelijk personeel.

Ik word altijd vlot en aaardig geholpen

Mijn ervaringen zijn positief

Goeie service en zeer vriendelijk

Altijd tyd voor de klant. Vriendelijk en niets te gek . Zeer goeie hulp bij kleine dingen en of vragen

vriendelijk en transparant

Er word hier met je meegedacht

Prima garage !

Goede service, zeer klantvriendelijk, deskundig!

Goede service en vakbekwaamheid (& vriendelijk)

Goed bedrijf met goede, vriendelijke & vakbekwame mensen.

Prima garage

Heel tevreden

We worden altijd goed en vriendelijk geholpen en krijgen goede adviezen als we vragen hebben. Dank daarvoor.

snel, goed, duidelijk en vriendelijk geholpen

Naast de snelle,goede, duidelijke hulp krijg ik een vriendelijke uitleg over vragen die ik heb. Ik kom nu al een paar jaar met mijn auto in onderhoud en ben er zeer te spreken over.

perfecte planning en service

zelfs als je een probleem met de auto , maakt niet uit hoe laat en wanneer , ze staan altijd voor je klaar.

Fijn vertrouwd bedrijf!

Al jaren ben ik klant bij Autotaal en dit tot volle tevredenheid. Goede service en prettige persoonlijke behandeling. Men denkt echt met je mee!

goede ervaring

persoonijke erg goed in onderhoud

goede service

vriendelijk personeel