Top autobedrijf

Top autobedrijf met goede service, vriendelijke eigenaar en personeel, nette showroom en garage met zeer mooie auto’s.

Vriendelijk, vertrouwend en deskundig

Wanneer men op zoek is naar een zeer luxe droomauto, dan is men bij Autosportbrouns.nl op het juiste adres. Stuk voor stuk “pieces of art” die gekoesterd worden door het team. De eigenaar Jok Brouns wekt vertrouwen, is erg vriendelijk en heeft altijd alle tijd voor jou. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

gewoon goed!

Schnelle und profesionelle Hilfe, dank TONI

Wat een fijn bedrijf !

Prachtige auto s , medewerkers zijn erg vriendelijk en komen afspraken na. Ik zou mijn volgende auto wederom bij Autosport Brouns kopen !

Uitstekend advies, goed inschattingsvermogen wat onze wensen zijn.

Zeer kundig advies.

Altijd uitstekende service

Alweer mijn 3de auto via Brouns Autosport. In 1 woord: klasse

Zeer professionele service

Zo hoort dienstverlening te zijn !!!

Altijd top bij Toni en Jok

Super vriendelijk, snelle afwikkeling en kwalitatief top, voor een goede prijs.

Betrouwbaar

Dit is niet de eerste auto die ik bij Brouns koop en zeer waarschijnlijk ook niet de laatste. De prijzen zijn altijd goed en eerlijk. Prima service en degelijk. Absolute aanrader!

Dankzij Tony, zoals altijd gewoon top!

Deze keer een beurt voor mijn Z4. Maar al jaren meer dan tevreden klant bij Brouns.

Eerlijke Top service

Je weet waar je aan toe bent en wordt uitstekend geholpen. Vakmanschap!

Fantastische service!

Donderdag avond problemen met de auto en kon vrijdag ochtend meteen terecht. Zelfs voor de middag stond de auto alweer klaar en kon ik verder! Super service, snelle reactie en super geregeld allemaal!

Perfekte Abwicklung

Habe nun das 4. Auto hier gekauft und bin absolut zufrieden. Perfekter Service - Perfekte Abwicklung - und Jok ist stets erreichbar, immer hilfsbereit und stets freundlich. Immer wieder gerne!

Perfekte Abwicklung

Exclusieve auto's, fijne zaak.

Fijne gastvrije zaak met veelal exclusieve autos. Helaas kleine discussie over service, vandaar 4 sterren ipv 5.

Snel en eerlijk

Bij Jok na 2 x mailen en 1 bezoek mijn nieuwe auto gekocht. Keurige dienstverlening! Snel, geen gezeur, kortom gewoon eerlijk! gr Tom

Super service en uitleg

Super geholpen bij de zoektocht naar mijn nieuwe auto. Hier dan ook erg blij mee en kan dit bedrijf sterk aanraden.

Gewoon een perfecte service

Top, professioneel, klantvriendelijk

Plezierig en droom gerealiseerd

Een prachtig bedrijf in topklasse auto’s en perfecte service

Mijn tweede auto gekocht bij Jok. Kan alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ben over de kwaliteit van de auto’s maar vooral ook een bedrijf waar mensen werken met hart en liefde voor mooie voertuigen. De service is top. Medewerkers uiterst vriendelijk. De uitnodiging voor de coup de sport was een onvergetelijke ervaring. Wat een topdag met prachtige auto’s maar vooral ook prachtige mensen. Aan mij hebben ze een vaste klant gevonden.

Super service

Het woord service is bij Mercedes in Heerlen niet bekend, maar zeker wel bij Autosport Brouns. Uit eindelijk hebben zij de haal en breng service gedaan en ook nog gratis.

Porsche Cayenne turbo 2013

Bij de aanschaf van de auto heb ik helaas te maken gehad met een defecte turbo, iets dat gewoon domme pech was, ze hebben dit correct en professioneel opgepakt en gerepareerd, ook bleken de banden toch niet goed te zijn ook dit hebben ze goed opgelost. Het jammere is dat ik na drie weken nu pas kan genieten van de auto. De garage is professioneel en klantgericht. Zeker ondanks de domme pech een aanrader om een speciale auto aan te achaffen.

Mooi bedrijf met zeer vriendelijke kundige mensen en goede service

Onlangs mijn tweede auto bij dit bedrijf gekocht. Zeer tevreden. Zeker van plan ook in de toekomst bij dit bedrijf auto’s te kopen. Zeer vereerd met de uitnodiging voor de Coup de Sport. Een heel leuk initiatief.

Professioneel, Kundig en Eerlijk

Klantvriendelijke club met verstand van zaken, goede inruilprijs, geen korting, goede produkten hebben geen korting nodig, service is veel belangrijker en deze is daar prima!! Ton Jahae een top Hoofdmonteur Kortom goed zaken gedaan met die Jok jr., dus aan te bevelen.

Klasse bedrijf

Mooie auto’s, Professionele aanpak naar de klant met kennis van zaken. Erg prettige ervaring !

Schelsberg 175

6413AE Heerlen