Prima garage .
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij dit bedrijf kwam. Netjes ontvangen. Kleine wachtruimte. Geen koffie aangeboden. Verder alles duidelijk uitgelegd
Prima service !! Goede auto !!!
Mijn ervaring met Vari Vlaardingen is, dat ik altijd op tijd geholpen word en als ik het wil een leenauto mee krijg. De service is perfect en de mensen erg vriendelijk.
Niet zo best
Ik ben prima geholpen op maandag 15 februari bij de kleine beurt van mijn Suzuki.
Vari is deskundig, flexibel, betrouwbaar en servicegericht zonder opdringerig te zijn. De klant gaat voorop.Medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Sinds jaren ons garagebedrijf en geef Vari een goede recensie.
Je kunt altijd terecht als er iets defect is
Naar aanleiding van de klantreacties zijn wij rond de jaarwisseling bij VARI-Vlaardingen binnengestapt om onze Mitsubishi in te ruilen voor een Suzuki S-cross. Klantreacties waren niet overdreven. Voor de aankoop werd ruim de tijd genomen zonder dat enige druk op ons werd uitgeoefend. Ook achteraf zeker tevreden! Dank jullie wel!
Ik wil U nog bedanken voor de verleende service met de jaar wisseling. Mijn auto (suzuki splash 45-KGG-3) hield ermee op in de ochtend van nieuwjaarsdag in Amersfoort. Na een belletje via de Family card goed geholpen en op zaterdag 2 januari weer gebeld omdat de auto weer niet startte. We zijn heel goed en correct geholpen en de rekening viel achteraf ook nog heel erg mee. Dus nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Complimenten. A.Oosterveld
Nieuwe velgen gekocht voor Suzuki Alto winterbanden. Super snel de winterbanden op de velgen gedaan en daarna de banden gewisseld. Ondertussen kon ik een lekker kopje koffie drinken. Prima service.
Ik rijd al 15 jaar Suzuki Alto naar volle tevredenheid. Mijn oog viel op de nieuwe Suzuki Celerio. Ik kwam dit keer bij Vari Vlaardingen terecht. Ik werd geholpen door Michel Rombout. Ik kan niet anders zeggen dat ik super geholpen ben. Vriendelijkheid eerlijkheid en service staan daar op nummer 1. Ik kan iedereen aanraden dar een auto te kopen. Nieuw of tweedehands iedereen is gelijk en wordt op dezelfde wijze geholpen. Echt Top :) Bedankt Michel Rombout Vriendelijke groet Dyantha de Lange
We waren op zoek naar een nieuwe Suzuki S Cross diesel die op dit moment moeilijk aan te komen is. In onze regio konden de dealers niets voor ons betekenen. Toen ik Michel van Vari belde is hij gelijk voor mij aan het bellen gegaan en vond er nog eentje op Texel ! We hebben de wagen nu drie weken en bevalt ons zeer goed! Henri Timmermans, Cuijk
Mijn moeder rijdt al jaren in een Suzuki Alto. Inmiddels is haar autootje ruim 20 jaar, dus nu echt tijd voor een ander karretje. Omdat ze altijd de beste service heeft gehad (tegen lage prijs) was er maar één keuze mogelijk. De volgende auto ook aankopen bij Vari in Vlaardingen. Vandaag heeft ze har autootje opgehaald en we hopen dat ze wederom veel rijplezier mag ervaren, Dank Michel Rombout. Bij Vari is klantvriendelijkheid vanzelfsprekend!
Na het overlijden van mijn auto keurig opgevangen binnen 2 uur een gloed nieuwe auto als vervanger gekregen omdat de leenauto`s op waren.heel deskundig geadviseerd bij de aanschaf van een gebruikte auto. Binnen een paar dagen gekeurd gepoetst en hersteld waar nodig afgeleverd. Perfecte service een aanrader voor iedereen de wagen lijkt wel weer als nieuw een pluim voor de gehele garage. M.v.g. Gerda een trouwe klant in het verleden en de toekomst
service bestaat nog !!!!!!!!!!!! na aanschaf van een goedkope occasion bleek de 2de sleutel met transponder mechanisch versleten te zijn , ik had alleen garantie op het draaiende gedeelte . dan maar een 2de sleutel bestellen. wat blijkt . krijg ik de sleutel inclusief inlezen voor garantie te krijgen .kijk dat is service met een grote S . Vari ridderkerk en vlaardingen bedankt voor de service
Prima service, prijs kwaliteit vind ik moeilijk te beoordelen, maar lijkt goed
Super service tijdens het wachten. Monique printte zelf een bestand voor mij uit. Top
Uitstekende ervaring met Vari. Ik was op zoek naar een auto met genoeg power voor een 2 paards trailer en kwam kijken voor een Grand Vitara die op de website stond. Terwijl ik in de Grand Vitara zat, kwam Michel nog even zeggen dat ze net een tweede binnen hadden gekregen, maar dan een nieuwer model. Kijk, dat is meedenken met de klant. Proefritje gemaakt, auto ingeruild, prima deal gekregen. En de Vitara werd ook nog even gepimpt. Verder een E-Bike vouwfiets gekocht die ze ook in de showroom hebben staan, erg handig. Ondertussen al een paar keer met de 2 paards gereden, de combi loopt als een trein. Ik blij, paarden blij, Vari blij.
Onlangs hebben wij onze bijna 16 jaar oude Suzuki Swift ingeruild voor een wat jongere Alto. Daar wij met deze auto nog nooit een probleem hebben gehad zijn we weer voor een Suzuki gegaan. Wij zijn terecht gekomen bij Vari in Vlaardingen daar wij een automaat zochten en zij hadden een mooie occasion daar staan. En wat voor ons ook belangrijk was hoe wij zijn geholpen en met name de verkoper Michel Rombouts deze verstaat zijn vak uitstekend !! Wij kunnen deze vestiging daarom aan een ieder die een Suzuki wil aanschaffen van harte aan bevelen. Cor & Yvonne uit Barendrecht
Wij hebben verschillende auto\'s in onderhoud bij VARI. Zowel zakelijk als prive. Als echte Saab-liefhebbers gingen we voorheen alleen naar een echte Saab-dealer verderop in het land. De monteurs in Vlaardingen zijn echte autoliefhebbers en hebben verstand van alle merken. Wij laten nu graag het onderhoud bij VARI doen. Ze zijn kundig en netjes en het scheelt een heel eind rijden. Bovendien denken de monteurs met je mee. Na het wisselen van de winterbanden zat er ineens een nieuwe houder om mijn kentekenplaat. Ja, hij was inderdaad stuk, maar het was er niet van gekomen om hem te laten vervangen. Ze hadden het gezien en hem als service uit eigen initiatief vervangen. Je wordt er vriendelijk en netjes geholpen! De thee is heerlijk en ik rijd er altijd met een Big Smile weer weg.
GOED
goede service,duidelijke uitleg,vriendelijk,behulpzaam,locatie is perfect langs de snelweg en dichtbij huis.