Heel goed

Snel, goed en vriendelijk.

goede onderhoudsbeurt.

goede onderhoudsbeurt en werd telefonisch geïnformeerd.

Eerlijkheid met een goed uitleg van zaken doen zodat je weet hoe er zaken wordt gedaan

Zie boven

Na contact meteen een afspraak gepland Reparatie na tevredenheid uitgevoerd

klantvriendelijk

zeer vriendelijk en een uitstekende service

Al jaren mijn garage en dat blijft ook zo!

Vriendelijk, vakmanschap en oplossingsgericht.

Tot Tevredenheid

Top bedrijf ,uitstekende service en klantvriendelijkheid

Al 25 jaar mijn garage, diverse automerken gehad,hele fijne service en oplossingsgericht bedrijf

Goede contacten, uitstekende service. Wellicht had men kunnen aangeven dat ipv een grote beurt, nu een kleine beurt is gegeven.

Goed geholpen

Snel en vriendelijk na mijn klacht over de auto geholpen. Een leenauto mee kunnen krijgen en na 2 dagen stond mijn auto weer gerepareerd klaar. Kosten vielen reuze mee.

Super goed en snel geholpen

Super service!

Betrouwbare eerlijke garage.

betrouwbaar

er wordt gekeken wat nodig is, er wordt overlegd en dan pas uitgevoerd

Goed en netjes geholpen

Je wordt altijd goed , snel en netjes geholpen

Goed en betrouwbaar! Zoals altijd.

Wij brengen de auto voor onderhoud. De werkplaats belde over reparaties en advies. Na akkoord was alles zelfde dag nog klaar.

Als altijd

Als altijd top. Service top.

Prima geholpen

Bedrijf komt betrouwbaar over

top

niet nodig

Goed contact en reparatie

Het is altijd fijn om te weken met mensen die hun vak verstaan en je op de hoogte stellen van de werkzaamheden die perfect uitgevoerd worden. Eind van de dag haal je met plezier je gerepareerde auto op die ook nog eens gewassen is. Toppers!

Erg klant vriendelijk en positief

Rekening viel (te) hoog uit

Achteraf had ik een prijsopgaaf moeten vragen voor een kitbehandeling van een afdichting. APK en kitbehandeling: € 250

Het probleem wat ik met de auto had is niet opgelost, hoe ze het probeerden op te lossen is super.

Super!

mooi eerlijk bedrijf

we zijn prettig geholpen. Moeten onze auto nog ophalen, maar hebben het volste vertrouwen dat alles naar behoeven zal gaan.

Kundig personeel en goede service.

Camper op mercedes sprinter APK laten uitvoeren. Denkt mee om een oplossing te vinden. Is welwillend voor andere diensten: starthulp, haal- en brengservice en wasbeurt.

Handelsweg 2

7451PJ Hulten