Ik ben goed geholpen, heb goede advies gekregen.
SOLIDE
Zoals hiernaast staat beschreven is dit bedrijf bij ons gezin een begrip op het gebied van service en vakbekwaamheid. Al zo lang ik kan auto rijden laten wij ons door dit bedrijf adviseren en zijn al onze auto\'s in onderhoud geweest. De reden dat ik dit bedrijf niet aanbeveel is omdat ik familie, vrienden en bekenden zelf de keus laat of ze met dit bedrijf in zee willen gaan. Mochten zij wel problemen ervaren dan kunnen zij mij daar niet op aankijken omdat ik ze zou hebben aanbevolen om naar dit bedrijf te gaan. Ik deel wel mijn ervaringen, wat \"ze\" hier mee doen is aan hun..
perfect. snelle en goede service.
Er is een prettig contact en vlotte hulp.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel.klant is hier echt nog koning,
Iedereen die bij het bedrijf werkzaam is staat altijd voor je klaar en hebben altijd een passende oplossing voor een probleem In de vraag reden voor het bezoek kan ik maar 1 ding aankruisen maar onze autoos waren daar in onderhoud en die twee zijn nu vervangen door 1 auto en we zijn voor 100% tevreden.
klein bedrijf, goede service. vriendelijke mensen
Ik kom al ongeveer 35 jaar jaar in deze garage voor het onderhoud van mijn auto. Tevens heb ik er al meerdere auto\'s gekocht. Ik ben blij en zie geen reden om iets anders te zoeken.
Ik vind het vooral prettig dat de communicatie per mail/sms kan, omdat ik op die manier tijdens mijn werk niet hoef te bellen. De uitleg die ik als \"leek\" na mijn onderhoud gekregen heb, was erg duidelijk.
15 jaar klant en alleen prettige ervaringen!
Zeer goed, bij Jan en Tineke, en Pim is uw automobiel in uitstekende handen. Uw afspraak is snel gemaakt en u wordt altijd keurig te woord gestaan.
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.