prima service, goede afspraken en erg vriendelijke mensen
Eeen hele plezierige, persoonlijke benadering. Directe, duidelijke communicatie. Goede adviezen. Perfecte garage.
prima service; zeer klantgericht
klantvriendelijk, behulpzaam
Ik ben al 14 jaar klant bij deze kleinschalige garage en het bevalt prima. Er wordt altijd overlegd voor er wordt gerepareerd. Je weet wie er aan je auto sleutelt. Je wordt vriendelijk geholpen. Voor kleine dingen kun je altijd langs rijden. Klachten worden geduldig aangehoord en snel verholpen.
prima en snel geholpen met een extra service (bijvullen ruitensproeiervloeistof). top!
Altijd goede ontvangst. Als er gewacht moet worden, wordt er altijd iets te drinken aangeboden.
Autobedrijk Kuilenburg biedt een bijzonder goede, deskundige en vriendelijke service.
Topbedrijf met een goede 100% service
Prima service en klantvriendelijkheid
Na diefstal van onze auto werd deze door de politie weer terug gevonden. Van Kuilenburg controleerde de auto van top tot teen en regelde, de door hen gevonden schade met onze verzekering.Tijdens de werkzaamheden kregen wij een mooie leenauto waarvan wij alleen de verbruikte benzine moesten betalen.Onze auto is weer als nieuw! De betrokkenheid en het vakmanschap van dit bedrijf geeft ons een heel goed en prettig gevoel.
Alleen maar goede ervaringen.
Mijn ervaringen bij autobedrijf Van Kuilenburg zijn positief. De mensen zijn vriendelijke, staan voor je klaar en de werkzaamheden worden deskundig uitgevoerd. Gemaakte afspraken worden keruig nagekomen.
Ik ben heel erg tevreden over de service en deskundigheid. Ben al jaren lang klant. En rijd een Saab 93 van 2000 de auto is nu dus 12 jaar. Maar het lijk wel een nieuwe zoals de auto naar de onderhoudsbeurt is afgeleverd. De prijs en kwaliteit is bovengemiddeld. Personeel is lastig om een oordeel te geven maar waardeer dit met een 7. De communicatie mag vriendelijke dit waardeer ik met een 6. Dhr. Van Kuilenburg is gëinformeerd.
Accuraat, duidelijk in wat er aan de hand is, wat er gebeuren moet, waarom en wat de kosten zullen zijn. Ik word snel geholpen en op een hele prettige manier.
Vriendelijk en deskundig