Goed. Als leek zonder enige kennis van auto\'s wil je alles graag goed en begrijpelijk uitgelegd krijgen. Dit om er ook zo zeker mogelijk van te zijn dat er geen dingen gebeuren die niet echt nodig zijn. Als dat gevoel wel zou ontstaan, zou ik mijn auto niet langer brengen. Ik wil een redelijke prijs betalen voor goede service.
Autobedrijf van Kuilenburg heeft altijd een oplossing wanneer vaste klanten met een probleem komen. Soms moet je even wachten maar de koffie smaakt voortreffelijk. Wat mij het meest aanspreekt is de mogelijkheid tot direct contact met iedereen. Topbedrijf!
Uitstekende snelle service, persoonlijke aandacht.
Goede service. Ik was mijn afspraak vergeten s ochtend vroeg voor een reparatie, werd later gebeld en kon toch nog terecht. Pluim waard!
Prima ervaringen, zowel vwb onderhoud en uitleg auto als persoonlijke benadering als prijs/kwaliteitverhouding!
Goede service en een gastvrij ontvangst.
Prettig, men neemt de tijd! Ik voel me gezien als klant en dat is fijn!
Zeer prettige samenwerking