4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn broer had al ervaring met deze rijschool, hij was erg positief over Flyover en hij was in 1x geslaagd. Dit was voor mij een grote reden om deze rijschool ook te kiezen. Ik kreeg elke week (soms 2x, soms verviel de les maar meestal 1x per week) les van Han de Raad. Hij was een goede en professionele instructeur en was altijd wel in voor een praatje. We konden goed met elkaar opschieten en dat vond ik wel fijn, aangezien je toch best wat uurtjes met elkaar doorbrengt. Voor mijn theorie examen heb ik de cursus gevolgd die aangeboden werd door Flyover, deze raad ik aan omdat je er veel van opsteekt. Verder heb ik bij Han de rij-opleiding in stappen gedaan, dit is erg bevallen. Het resultaat: in één keer geslaagd! :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzame lessen gehad bij Badr. Oog voor jouw eigen persoonlijkheid. Nadat het een aantal keren niet is gelukt bij andere rijscholen is het nu wel gelukt en ben ik geslaagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na wat verdieping in een aantal rijscholen ben ik terecht gekomen bij Fly-Over. De transparantie en hoge kwaliteit qua lessen hebben mij tot deze keuze gebracht. Mijn lessen heb ik mogen volgen bij Anton Boer, naast zijn deskundigheid in dit vakgebied, is hij erg sociaal en voelt hij precies aan wat een leerling nodig heeft. Deze kwaliteiten hebben mij doen besluiten om ook mijn zoon (17 jaar) bij Anton zijn rijopleiding te laten volgen. Mijn Rijbewijs is in de pocket, nu mijn zoon nog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Super fijne rij en leerschool. En een gezellige rijinstructeur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf les èèn was de chemie er met Armand. Armand weet precies wat voor jou nodig is om zo goed mogelijk de auto te kunnen besturen en hij is altijd rustig in het les geven. Honderd keer moeten zeggen dat je te gehaast rijdt, kan een nummer hondereen er bij Armand ook nog wel bij. Dank je wel voor alle leuke lessen! Ik ga het nog missen. :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jan van genderen is een prima rijdocent en geeft een rustige sfeer in de auto waar je fouten mag maken en daar van leert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vrij laat begonnen met mijn rijlessen namelijk op mijn 25ste. Dit omdat ik het altijd vrij eng vond. En ik redelijk last heb van faal angst. Dankzij mijn rijinstructeur Rean voelde ik me op mijn gemak en merkte ik snel dat ik mijn angst los kon laten. De rijlessen waren altijd professioneel. Hij legde de dingen duidelijk uit. Hij gaf goede feedback en was zeer meedenkend waar ik veel aan heb gehad. Ook besteden we extra tijd in de dingen waar ik extra aandacht in nodig had. En dat met het resultaat dat ik in 1 keer ben geslaagd!! Ook het inplannen van de rijlessen gaat flexibel wat erg prettig is als je een full time baan hebt. Ik ben super positief over rijschool fly-over en beveel het iedereen aan. Rean bedankt voor de fijne rijlessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij Anton Boer gereden. Ik heb alleen maar goede dingen te vertellen over Anton. Hij is deskundig en ervaren. Er is zeker ruimte voor een grapje zo hier en daar, maar zodra hij theorie moet vertellen en verkeerssituaties uitlegt, dan doet hij dat op een hele duidelijke en rustige manier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Ron de Vries gelest en dit altijd met zeer veel plezier gedaan. Door zijn lessen heb ik niet alleen mijn rijbewijs maar ga ik ook met zelfvertrouwen de weg op. Deze rijschool is aanrader voor iedereen die met een goed gevoel de weg op wil.

Jan van Genderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super begeleiding . Duidelijk uitleg ook voor mensen met een leer probleem.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede rijschool, heeft mij vanaf moment 1 goed begeleid en een super aardige en professionele rijinstructeur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag ben ik geslaagd! Ik heb gereden bij Badr en ben zeer tevreden over de lessen. Hij geeft veel feedback en wist precies waar mijn aandachtpunten zaten. Hier hebben wel veel op geoefend en dat resulteerde in het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben bij fly-over terecht gekomen door mijn buurmeisje Beau van Eeden die ook bij Badr heeft gelest. Bedankt fly-over!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met zowel Fly-Over als de lessen die ik heb gehad van mijn instructeur!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb les gehad van Rean, hele fijne proffesionele lessen, op 1x na altijd op tijd. Eerst gelest bij Vincent maar na 7 lessen toch besloten om naar een andere instructeur over te stappen, zeer goede beslissing geweest. Nu in één keer geslaagd. Bedankt Rean.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De rijlessen verliepen goed. Tijdens de lessen kon ik mijn zwakke punten verbeteren, vooral na de tussentijdse toets. De tussentijdse toets was een goede voorbereiding voor het praktijkexamen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben Bo en ik heb gereden bij IQ drive. Ik had Theo gesproken dat ik hier wilde rijden. Hij adviseerde mij badr. Hij had al eerder iemand gehad van IQ drive. Toen ik 1 les had gehad was het al een wereld van verschil. Ik had veel dingen verkeerd aangeleerd gekregen en die heeft hij me helpen afleren en dingen verbeteren. Ik ben echt super blij met deze rijschool en ik ben eindelijk geslaagd 💪🏼

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg flexibel in het maken van afspraken en persoonlijk contact

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn naam is Wouter en door de uitstekende begeleiding van mijn instructeur Han de Raad, ben ik via Fly-over voor mijn eerste rijexamen geslaagd. Fly- over gaf de mogelijkheid om de theorie klassikaal te volgen, waardoor mijn kansen hoger werden om dit onderdeel te halen. Bij het rijden werd ik goed begeleid. Mijn rijinstructeur dacht mee wat ik nodig had en bood daarin begeleiding. Ook bij het inplannen van de lestijden, voelde ik mij volop ondersteund. Er was veel mogelijk en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Alle vaardigheden om te rijden leerde ik stap voor stap,waardoor ik met voldoende zelfvertrouwen achter het stuur zat. Dit heeft mij ook voorbereid voor het rijexamen. Leren rijden doe je absoluut bij Fly-over .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn instructeur was Badr, mijn ervaring is heel goed. Ik moest snel mijn rijbewijs halen I.V.M werk Rijschool Fly-over heeft er alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen en dat is dus ook gelukt. Badr is een goed ervaren instructeur en geduldig. Hij ziet precies de punten die beter kunnen en gaat daarmee aan de slag. Ik wil Theo en Badr heel erg bedanken voor alles en raad deze rijschool aan iedereen aan !

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.