Prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool met een goede prijs. Je krijgt goed les en komt goed voorbereid op het examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben Kirsten van Tol, geslaagd door mijn instructeur Badr. Hij heeft erg fijn lesgegeven en de aandacht gelegd op wat voor mij nodig was. Zijn adviezen sloten aan en na de RIStoets hebben wij nog gericht gewerkt. Badr en fly-over bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hey, Ik ben Esther van der Stoel en ben vandaag in 1 keer geslaag voor mijn autorijbewijs! Mijn rij-instructeur was Armand. Vanaf het begin van mijn lessen had ik al meteen een gezellig band met armand. Hij gaf me een goed gevoel en vertrouwen in het rijden. Ik reed af en toe een beetje aan de harde kant, maar hier wist armand ook wat hij moest doen om dat iets minder te maken. Armand legde alles goed uit. Ik wist altijd precies wat ik moest doen en heb hierdoor maar heel weinig lessen gehad. Ik ben super tevreden hoe alles is verlopen en nu mag ik eindelijk rijden! Zeker aan te raden om bij Armand rij-lessen te volgen! Hartstikke bedankt voor de gezellige lessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goedemorgen ik ben Huib van gemert en ben vandaag in een keer geaagd. Ik heb erg genoten van mijn tijd met badr. Vanaf het begin was het al top ook al had ik op sommige momenten moeite met dingen. Na de tussentijdse toets viel voor mij het kwartje. Badr heeft gehamerd op de dingen die niet goed gingen op een manier dat ik het begreep waardoor dot mogenlijk was. Mijn vader had 10 lessen ge zegt en hier heb ik het op mijn laatste les nog over gehad. Echt een top ervaring. Ook al waren sommige dingen voor mij iets lastiger is het helemaal goed gekomen dankzij badr Ik hierbij flyover bedanken en in het bijzonder badr

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Fly-Over. Leuke en leerzame lessen gehad van mijn rijinstructeur Herman. Zeker aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb een leuke ervaring gehad, met de mensen van wie ik les heb gekregen. Deze mensen zijn uiterst professioneel en weten wat ze doen . ik raad mensen aan die ECHT willen leren voor hun rijbewijs . Geen poespas gewoon doen en luisteren , dat is leren. Ik zelf heb alles in 1 keer gehaald , dankzij de goeie instructies .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben bij Rean gestart met rijden en kreeg vanaf het begin af aan een warm, maar ook professioneel gevoel bij hem. Hij hielp mij om het rijden goed te leren begrijpen en hielp mij ook om over mijn eigen twijfel en onzekerheid heen te komen. Ik zou Rean als rijinstructeur, zeker ook voor studenten die moeite hebben qua zelfvertrouwen, zeer aanbevelen. Hij is persoonlijk erg betrokken en begeleidde mij en stimuleerde mij waar nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn rij-instructeur was Herman Vuyk. Echt een topinstructeur! Iemand die je altijd probeert te helpen het beste uit jezelf te halen. Ietwat strenge man, maar daarachter zit een heel aardig iemand :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn naam is wesley bal Ik heb vandaag afgereden En ik ben geslaagd. Ik ben super trots op de manier hoe mijn rij instructeur Badr mij door deze periode heeft geholpen na wat mislukte pogingen bij mijn vorige rij school metro ben ik over gestapt naar Fly over en werd mijn badr aangeraden Badr heeft mijn dingen kunnen leren die ik voor heen niet kreeg vooral mij zelf vertrouwen want door mij vorige pogingen was ik best wel onzeker geworden badr wist mij goed te motiveren en mij genoeg zelfvertrouwen te geven De manier waarop hij lest geeft is is super hij probeerde mij egt te begrijpen zodat badr wist hoe die mij moest trainen en mij dingen moest uitleggen en mij steeds weer beter te maken in het rijden en alles wat er komt bij kijken het ideale was ook dat je alles badr je bij alles wou helpen en ook egt tijd maakte voor mij en dat ik alles kon vragen kort om zonder badr was het niet gelukt Super bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne korte lijnen en zoveel mogelijk. Allebei onze jongens hebben les gehad van Anton. Professioneel, persoonlijke aandacht en humor. Helemaal top. Ook Theo, de eigenaar is goed bereikbaar en schroomt niet te helpen als je hem nodig hebt. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, correct en klantvriendelijk geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Martijn heeft me prima geholpen met alles

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Fly-Over is zoals bij mijn autorijbewijs uitstekend! Uitstekende lessen en goeie uitleg. Ik raad iedereen Fly-Over aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne rijschool! De mensen zijn betrokken en deden net even een stapje meer om mij te helpen mijn motorrijbewijs te halen. Ik was/ben onwijs tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer genoeg heeft het bij mij langer geduurd dan gehoopt, maar door dat traject heen ben ik in alle maten geholpen. Een instructeur die de lessen amusant en leerzaam maakt in een lekker rijdende wagen. Martijn (waar ik bij reed) probeerde altijd de beste tijden te leveren voor iedereen en ben daar dankbaar voor. Fijne ervaring gehad bij Fly-Over

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd uitgekeken naar mijn rijlessen met Armand, ze waren altijd erg gezellig en ook altijd leerzaam. Hij heeft een fijne manier van lesgeven waardoor je zelf veel leert op een fijne en makkelijke manier. Op de momenten dat het serieus moest zijn was dat ook zo, maar anders hadden we altijd wel een grapje in de les of een leuk onderwerp om over te praten tijdens het rijden, daardoor leek de tijd te vliegen tijdens de lessen. Arman enorm bedankt voor je gezelligheid en je geduld met mij, je bent een top instructeur!

goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn twee kinderen hebben hier rijles gehad. Beide in een keer geslaagd. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het heel gezellig en leuk om bij Ron de Vries te rijden. Hij geeft goed uitleg en heel rustig en dat is best fijn. Ik heb echt alles goed geleerd en ik vind de RIS opleiding heel handig.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.