Helemaal top hele goede begeleiding Mijn zoon eerst bij andere autorijschool was 1 grote flop Bij jullie binnen 3 weken geslaagd voor scooter rijbewijs
Fly-over heeft mij met alles geholpen. Met mijn theorie, het rijden werd ook super goed in stappen uitgelegd. Ik heb heel veel gehad aan deze rijschool.
Hele goede ervaring met het bedrijf en m\'n rij instructeur rean meulendijks.
ik ben vandaag geslaagd en ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bedankt!!
Vanaf de eerste keer dat ik bij Fly-over binnen stapte werd ik op een prettige manier geholpen. Ze denken met je mee en kijken naar wat voor jouw situatie het beste is. Mijn instructeur werd Rean, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik in mijn handjes mocht knijpen met hem. Tijdens de eerste les bespraken wij dat ik nu wel mijn rijbewijs ging halen en dat stoppen geen optie was (ik was al twee keer ergens anders afgehaakt). Het autorijden was bij mij geen tweede natuur! Het heeft een hoop zweet en nog meer tranen gekost, maar dankzij het engelengeduld van Rean is het mij dan toch gelukt. Ik heb mijn rijbewijs (tweede keer lukte het). Ik ben Rean onwijs dankbaar voor alle uren in de auto, voor alle pep-talks en al het plezier wat wij hebben gehad in de auto. Rean en Fly-over super bedankt!!
goed vakkundig gezellig ruim te tijd voor de leerlingen rust
Ik ben roberto, 21jaar, hebop 18 mei 2017 in 1x mijn autorijbewijs gehaald. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn leuke en grappige rijlesinstructeur (Han). K heb een super leuke tijd gehad met Han in de auto. Lange leve de lol was het af en toe. Hij werd wel een beetje gek van mij omdat ik 30 rijlessen constant dezelfde fouten maak, maar uiteindelijk is het wel goedkomen. Bedankt Han voor het halen van mijm rijbewijs.
Mijn ervaring met Fly-Over is super goed verlopen. Het is alleen jammer dat ik er pas later achter kwam. Pas na 3x wisselen van rijschool, ben ik bij fly-over terrecht gekomen. Dit kwam ook door het advies van mijn moeder, omdat zij ook 20 jaar geleden haar rijbewijs bij fly-over heeft behaald. Mijn ervaring met de intructeur van Fly-Over is ook ontzettend goed verlopen. Han is ontzettend streng, maar daar leer je tenminste wat van. Dit zal ik ook bij mijn kennissen en vrienden aanraden om bij fly-over te lessen en naar Han te vragen. De klantenservice zelf van fly over is ook ontzettend goed. Deze zijn aardig en sociaal. Zij krijgen ook een zeer hoog cijfer van mij in deze beoordeling. Voor de rest heb ik niet meer zoveel te zeggen. Fly-over zal ik zeer zeker aanraden en reclame voor maken. Nogmaals ontzettend bedank voor het behalen van mijn rijbewijs. Dit heb ik vooral aan Fly-over en Han te danken.
Prettig, goeden uitleg en ook in 1x geslaagd
Ik heb bij Fly-Over eerst mijn scooter rijbewijs gehaald & sinds een week ook mijn auto! Ik heb hele leuke & leerzame lessen gehad en ben uiteindelijk gewoon in 1x geslaagd!
Ik ben zeer blij dat ik bij flyer over mijn rijlessen heb gevolgd. Ik heb de RIS opleiding gedaan en kan dit aan iedereen aanbevelen! Door de tussentijdse toets krijg je een goed beeld van hoe een praktijk examen ongeveer verloopt en een duidelijk beeld van hoe ver je bent in de rijopleiding. Op advies van mijn rijleraar Sonn, heb ik met nog wat extra lessen mijn rijexamen in een keer gehaald! Ik ben zeer tevreden over Sonn, een geduldige, vriendelijke man, streng maar rechtvaardig. Dat heeft mij erg geholpen tijdens het rijden. Hij heeft veel ervaring, geeft goed en deskundig advies, laat je op je gemak voelen tijdens het rijden. Helemaal top!
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Fly-over. Het heeft een tijd bij mij geduurd voordat ik mij zeker voelde tijdens het rijden, waardoor ik een periode minder snel vooruit ging. Mijn rij-instructeur Anton Boer heeft mij altijd goed gewezen op mijn verbeter punten, maar op een positieve aanmoedigende manier. Dat stimuleerde mij om door te gaan! Naarmate de lessen, kwam ik meer van mijn onzekerheid af. En nu ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Anton Boer bedanken voor de leerzame en gezellige lessen!
Na bij twee verschillende rijscholen les te hebben gehad, ben ik overgestapt naar Fly-Over. Ik kreeg Anton toegewezen als instructeur en heb dankzij hem enorm veel geleerd. Eindelijk een rij-instructeur die tekst en uitleg geeft bij wat je goed of fout doet in het verkeer. Ik heb bij Fly-Over de RIS-opleiding gevolgd en dit is mij heel goed bevallen. Door de RIS-opleiding weet je zelf ook waar je aan toe bent. Tijdens het inplannen van de lessen was Anton heel flexibel, vanwege mijn stage en werk was ik beperkt met de dagen; daarom leste ik ook op de zaterdag. Als je op zoek bent naar een rijschool waar je waar krijgt voor je geld (goede prijs-kwaliteitverhouding) raad ik Fly-Over aan. Zeker aangezien ik vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! :)
Ik heb bij deze rijschool al meerdere rijbewijzen gehaald. Altijd zeer goede ervaringen gehad. Nu heb ik ook het vrachtwagen rijbewijs gehaald. De lessen van Simon zijn heel gezellig en heel effectief. Hierdoor heb ik in één keer mijn rijexamen gehaald. Ik kan deze rijschool bij iedereen aanbevelen.
Dankzij mijn instructeur Arjan Nijhoven ben ik geslaagd voor mijn C rijbewijs!
Ik heb persoonlijk genoten van elk les die ik kreeg en ik raad deze rijschool iedereen aan
Ik heb niet zo veel ervaring met het bedrijf Fly-over zelf. Ik heb gelesd bij Ron de Vries. Een instructeur om zeker aan te raden! De lessen met hem waren heel gezellig, relaxed en toch leerde je heel veel. Elke les is leerzaam. Hij bereid je goed voor op het praktijk examen door veel te vertellen over hoe het dan op dat moment zal zijn. Ron de Vries is dus zeker een aanrader als je gaat lessen bij Fly-over.
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.