5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Flyover is dat het een leuk en klantvriendelijk bedrijf is. De goeie klik en de relaxte lessen met mijn instructeur, Jan van Genderen, hebben er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd! Bedankt Jan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met flyover. Theorielessen waren erg nuttig. Ook de rijlessen waren erg fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In een woord; de grootste oplichters ooit!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag (19-04-17) in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Vanaf het begin een zeer goede communicatie met Fly-Over, die mij de RiS opleiding adviseerde. Deze opleiding zorgde voor een goede opbouw en een duidelijke structuur in de rijopleiding. Deze rijopleiding in stappen is dan ook zeker een aanrader! Mijn instructeur Jan van Genderen maakte alles rustig duidelijk, zorgde voor een goede leeromgeving en gaf mij vertrouwen in mijn kunnen. Zijn positieve houding zorgde ervoor dat ik iedere week met goede moed en plezier mijn rijlessen in ging! Ik zou Jan dan ook aan iedereen aanraden als instructeur, hij heeft ook nog eens de voorkeur voor de juiste voetbalclub! Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het lessen leuk, Vincent is een goede instructeur en het was gezellig in de auto maar ook serieus op de juiste momenten. Vooral de structuur in de lessen vond ik fijn, dan wist ik waar ik aan toe was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een valse start, die keurig is opgepakt door de kantoormedewerkers van Fly-Over, ben ik bij instructeur Rean in een warm bad terecht gekomen. In alle rust heeft hij me naar dit rijbewijs begeleid. Geduldig en kundig. Ook voor de oudere leerlingen zoals ikzelf... Ik ben zo tevreden over Fly-Over, dat ik mijn zusje ook heb aangeraden hier te gaan rijden en hoop dat ook zij binnenkort zich bij de geslaagde leerlingen van dit bedrijf mag voegen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ervaringen van de rijschool zijn gewoon perfect. Vooral met de theorielessen die je kan doen. Ook met de rijinstructeur Rean had ik een goede klik. Het duurde bij mij nogal lang en ik bleef steeds hangen op een bepaald punt, maar Rean bleef altijd rustig en uiteindelijk behaalde ik na hard werken mijn rijbewijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dinsdag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik heb louter positieve ervaringen bij Fly-Over. Vanaf het begin was de communicatie met de rijschool zeer duidelijk en helder. Ik heb leren rijden met behulp van de RiS methode en dat kan ik iedereen aanbevelen. Het zorgt voor structuur en een duidelijke opbouw in de rijopleiding. Het wordt straks raar om zonder mijn rij-instructrice Joelle in de auto te zitten. Zij legt alles heel goed uit, straalt ook een bepaalde rust uit en heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het kon! Ik ben haar en Fly-Over heel dankbaar voor deze goede rijopleiding en wil deze rijschool dan ook aan iedereen aanbevelen. Ik zou zeggen: boek een proefles en ervaar het zelf!

Gewoon prima.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name spreek ik nu over Herman, deze rij-instructeur is de beste die je kan hebben bij fly-over. Donderdag 06-04-2017 heb ik mijn autorijbewijs in een keer behaald, met name door Herman! Deze rijschool zou ik zeker adviseren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alweer bijna een jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Fly-Over! Ik had te maken met een erg gezellige aardige maar vooral goed lerende instructeur die volgens een goede planning mij heeft leren auto rijden. Ik verheugde mij elke week weer om zondag te gaan rijlessen, ten eerste omdat ik natuurlijk erg graag mijn auto rijbewijs wou hebben, maar ook omdat het gewoon erg gezellig was en ontspannend was. Armand, nogmaals bedankt voor de goede lessen die jij mij hebt gegeven en ik hoop dat je nog veel mensen mag laten slagen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week in 1x geslaagd voor m\'n auto. Dit had ik niet gekunt zonder mijn lieve rij-instructeur Armand! Het was echt vanaf het begin af aan altijd harstikke gezellig tijdens de lessen en hij legt alles goed uit. Als iets niet gaat zoals je wilt helpt ie je zodat het je wel lukt. Wanneer je opzoek bent naar een relaxte instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt is Armand zeker een aanrader. Of wanneer je van de Mac houdt zou ik zeker bij Armand lessen want daar kwamen nog wel eens. Ik wil Armand dank ook nogmaals heel erg bedanken voor de leuke lessen, je bent een topper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top rij school Eerst bij iemand anders les gehad maar na dat ik bij fly over me rijbewijs hebt gehaald zag ik pas dat die andere rijschool zelf nog les moest gaan volgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag in 1 Keer geslaagd! Echt een top Rijschool. Door mijn school was een tijd vinden om te lessen erg moeilijk, maar ze deden erg hun best om toch voor mij elke week een keer te kunnen lessen! Deze Rijschool is echt een aanrader om te lessen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super en vooral goeie begeleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel, altijd goed geholpen zowel door de instructeur als door de medewerkers van kantoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een aantal weken met Martijn meegereden. De sfeer in de auto was heel gezellig en leerzaam. FlyOver heeft duidelijke prijzen en levert rij-instructeurs met kwaliteit. Goede tips en goed overzicht wat betreft de tijd en prijs van de lessen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij rij-instructeur Jan van Genderen heb ik mijn lessen gevolgd. De manier van les geven bij fly-over heeft me goed geholpen, Omdat je stap voor stap volgens hun methode klaar gestoomd word voor het examen. Deze rij-school is zeker een aanrader!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.