3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een top rijschool

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met de rijlessen van Fly-Over, in het bijzonder de lessen van de instructeur Ron de Vries. Dankzij Ron rij ik met veel minder spanning op de weg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fly-Over is een goede proffesionele rijschool met een relaxte sfeer. Door goede manier van les geven heb ik in een korte tijd mijn a2 rijbewijs gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij nordin gereden,top auto en echt toffe instructeur en in een keer geslaagd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vincent van Zoest is een Held!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd van mijn lessen, erg handige tips over het parkeren gekregen. Ik heb een fijne tijd gehad qua lessen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Fly-Over heb ik afgelopen week heb ik mijn auto rijbewijs behaald! Eerder had ik bij Fly-Over ook mijn brommer rijbewijs behaald, na dit succes besloot ik terug te komen bij deze rijschool voor mijn auto rijbewijs. Met behulp van instructeur Sonn is het mij gelukt om in één keer te slagen. Ik ben onwijs tevreden met de service en goede lessen van mijn rijinstructeur!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na even zoeken voor een goede rijschool kwam ik bij rijschool fly-over en had ik Armand als rij instructeur. Hij stelt je gelijk op je gemak en heeft een prettige manier van lesgeven, Hij legt alles goed uit en tekent verkeer situaties na zodat je ook ziet waar de gevaren liggen. De lessen waren altijd gezellig en heb veel met je gelachen. Ben dan ook gelaagd voor me rijbewijs!! Dankjewel Armand!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaar geleden begon ik met rijlessen (niet bij fly over) ik voelde me niet prettig bij mijn vorige rijles instructeur dus ben ik gestopt met rijlessen. Nu 3 jaar verder kwam ik terecht bij rijschool fly over om weer te beginnen met rijlessen. Armand was mijn rijles instructeur en wat is hij top zeg!! Een betere rijles instructeur kan je niet hebben. Ik voelde me erg op me gemak. Armand heeft mij de tijd en rust gegeven die ik nodig had tijdens het rijlessen en met succes ik kan eindelijk zeggen dat ik in 1 keer ben geslaagd. Bedankt armand je ben de beste!!!!

Heel goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn lessen bij Fly-Over heb ik erg positief ervaren. Op een prettige en deskundige manier ben ik door een bekwame instructeur rijklaar gemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige klantvriendelijke mensen, zeker Joke is zeer klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend! Kan niets anders zeggen. Martijn Oosterom hele fijne instructeur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De overstap van van Buuren naar Fly-Over is super goed bevallen. Fly-Over heeft onze zoon geweldig opgevangen en in zéér korte tijd klaargestoomd voor zijn scooter examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg gezellig, leerzaam en een school waar je je op je gemak voelt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service gezellige mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nordin is echt TOPPPPPP!!!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.