Met mijn “exoot”, wel van Bmw origine, perfecte onderhoudsbeurt gehad

Top ervaring

Prettig

Keurig bedrijf, fantastisch geholpen!

We zijn fantastisch geholpen, erg blij met de auto, fam . IJsseldijk

Suuuper

Lekke band, top weer opgelost. Dank je wel Team Benerink!

Goed, vriendelijk en professioneel

Goed werk geleverd. Heb gewacht onder het genot van een kop koffie

Perfect geregeld. - puntje steenmarter schade hersteld doch geen verwijder apparaatje gemonteerd. Dus kan zo weer gebeuren.

Superfijne BMW-dealer!

Hartstikke fijne service, al de jaren dat ik klant ben! Vond alleen de bandreparatie (rubber-prop) wel wat duur! (04-05-2023 € 42,32 ex. btw)

Altijd goed geholpen!!

We zijn enorm blij met Benerink. Denken mee en zorgen voor de juiste dienstverlening:)

Snel en goed geholpen

Een vergeten APK keuring werd even snel tussen door gedaan.

goede service en een fijn persoonlijk contact,

mooi bedrijf, mooie autos en een vriendelijk en persoonlijk contact nette afhandeling van zaken kortom erg tevreden,

Altijd goed

Altijd netjes ontvangen en iedereen altijd even plezierig... ga zo door.

Top service Top bedrijf

Als oud ondernemer en oud autosporter zie ik hier een entousiast en vakkundig bdrijf met zeer gemotiveerde mensen

Top service

Deskundig en vriendelijk personeel. Ook al is afstand van het bedrijf naar huisadres best groot is er de prima service om auto op te komen halen (omdat wachten bij een grote beurt inclusief bandenwissel en de Apk).

Vriendelijk en klantgericht personeel

Er is een APK keuring op mijn BMWZ4 uitgevoerd tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Werd na afloop keurig op de hoogte gebracht van de (eventuele) bevindingen. Goeie koffie!

Gastvrij en professioneel

Erg goed geholpen door Martin. Snelle service, gelijk een bak koffie en allemaal vriendelijke mensen.

Afspraken snel geregeld, problemen snel opgelost.

Zeer tevreden.

Uitmuntende service

Zeer tevreden met de prestaties in het gehele bedrijf

Fantastisch

Prachtige BMW gekocht, super goede service en transparante medewerkers. Ze nemen rustig de tijd voor alle vragen met daarbij een heerlijke bakje koffie. Ouderwetse service zoals we dat graag zien.

Kwaliteit op hoog niveau

Supper

Supper bedrijf ik wordt altijd goed en snel geholpen

Koop plezier

Vandaag de auto opgehaald. Glimmend stond de auto in de showroom op ons te wachten. Goede service, men nam alle tijd om alles aan de auto uit te leggen en te verbinden, volle tank, heerlijke koffie en cappuccino en een mooie (grote) fles Prosecco. Het voelde als een feestje!!!! Dikke tien!!!!

Keurig geholpen en goed uitgelegd

Auto opgehaald en teruggebracht ivm corona.

goede service

snel en goed geholpen

De auto wordt ‘s-morgens thuis opgehaald en ook weer teruggebracht.

Goeie service.

Prettig en vakkundig geholpen.

Al een aantal jaren tevreden klant. Geen verrasingen, altijd duidelijk en eerlijk verhaal. Marktconforme tarieven. Als het echt moet wordt je tussendoor even geholpen! Servicegericht.

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal