Telefonisch altijd fijn contact gehad. Leerzame theoriecursus, fijne uitleg en handige methode voor online. Altijd hele fijne rijlessen gehad. Ook goede communicatie via over de lessen en altijd een fijne lesherinnering vooraf. Heel blij met de keuze voor Aimé. Super fijne instructeur die ik iedereen kan aanraden. Rustig, duidelijk en gezellig.
Ik heb hier een 2e poging gedaan om mijn C1 rijbewijs te halen en dit is gelukt!
Aan het begin vond ik het heel eng om te gaan rijden, ondanks dat is dit mede door de rijlessen en de instructies hierbij steeds verminderd. Ik heb me rijexamen in één keer gehaald. Dat is enorm prettig ik heb dit met vertrouwen in mijn eigen kunnen doen mede door de hulp in de rijlessen.
Ik heb eerder ergens anders gelest waar ik niet tevreden was. Mijn eerste les bij Mark (blom) was gelijk vertrouwd en gaf mij het idee dat ik nu echt iets ging leren. Mark is een erg geduldige rijinstructeur die ziet wat zijn leerling nodig heeft. Daarbij geeft hij je altijd goede tips en is hij kritische wanneer nodig. Ondanks dat ik weinig vrije tijd had om lessen in te plannen zorgde Mark er altijd wel voor om het mogelijk te maken en dacht hierin mee zover het kon.
Leraar was op de details. Wist waar hij het over had en hoe hij het over moest brengen. Helemaal klaargestoomd voor het examen.
Geen duidelijk leer plan. Veel rondjes rijden en niet correcte handelingen worden niet of nauwelijks aangesproken en behandeld, youtube heeft mij veel geleerd en laten inzien dat deze instructeur niet geschikt is, of bewust nalatig is om jou zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Ik ben 1x gezakt en mijn examinator heeft mij in 1 minuut beter rijles gegeven dan Aimé in 40 uur. Informeert verkeerd(bewust?) waardoor jou examen veel te laat word ingepland en je volledig uit het ritme van rijden raakt tenzij je nog meer geld kwijt wilt zijn aan lessen. Autisme/ADHD stukje lijkt pure marketing. Pas op als je zelf niet snel voor jezelf op komt en zelf achter dingen aan gaat anders ben je hier minimaal een jaar en heel veel geld aan kwijt. Dat dit bij deze doel groep gebeurt is ontzettend triest. Stuur hier je kind NIET heen.
Dankzij goede docent in 1 keer weten te slagen! Hartstikke bedankt.
Ik was altijd bang om te autorijden en daarom heeft het me veel werk gekost om mijn rijbewijs te halen (4 keer), maar dankzij mijn instructeur (Chi Kit Wong) en zijn advies heb ik elke keer mijn angsten een beetje kunnen verbeteren en overwinnen . Eeuwig dankbaar dat je mij naar succes hebt geleid.
Ik vond het rijden bij chi kit wong lekker relaxt. Ik had nooit echt het idee dat mijn instructeur boos of teleurgesteld in me was en hij gaf me altijd rustig tips als ik een fout maakte.
Ik had lessen van 1.5 uur, in deze lessen heb ik veel kunnen leren en oefenen.
na helaas 2 keer gezakt te zijn, heb ik daarna de extra hulp en uitleg gehad. Door de instructeur ben ik eindelijk geslaagd!
Isabel heeft goed uutgelegd en mij op me gemak gesteld. Hierdoor in 1 keer geslaagd
Leuke en leerzame rijlessen, veel geleerd en alles makkelijk in 1x gehaald. Raad ik zeker aan.
Bij Blom heb ik veel geleerd en is alles op een goede manier uitgelegd. Met Chi Kit gereden en die gaf me altijd goede feedback waardoor ik ook er veel van leerde. Dankjewel Blom en ik ga zeker lekker crousen nu :)
Rijlessen waren altijd gezellig en leerzaam heel duidelijke uitleg altijd goede gesprekken het is bijna nooit stil in de auto mijn broertje is bij instrudteur chi kit wong begonnen omdat het een super goede instructeur is
Super leuke rijles en leuke intructoren, ik heb het altijd naar mijn zin gehad in de auto, altijd lachen maar oom zeker serieus rijden en heel erg veel geleerd!
Mijn instucteur gaat helaas met pensioen..anders had ik hem voor mij E ook wel willen hebben..
Ik ben blij met mijn rijbewijs en ik ben blij dat een goede persoon naast me zat om uit te leggen ben ik heel trots op
Ik heb mijn theorie en praktijk examen gehaald bij verkeerschoolblom ze hebben mij goed geholpen en begeleid ik heb alles in 1 keer gehaald ben daar erg blij mee en de lessen waren ook erg goed en gezellig. De instructeur was ook erg goed.
Het is een fijne rijschool, waar je ook niet lang hoeft te wachten op je lessen of examens. Alles is goed geregeld, en de rijinstructeurs zijn van goede kwaliteit!
Ik heb mijn C rijbewijs gehaald bij Blom, het was een prettige ervaring. Van planning tot praktijk examen alles tot in de puntjes netjes geregeld, ook ben ik goed begeleid door diverse instructeurs. Ik heb uiteindelijk mijn praktijk examen gehaald bij Mark-Jan, hij heeft mij heel erg goed begeleid en we hebben het heel erg gezellig gehad, ondanks dat ik niet in een keer geslaagd was bleef hij positief dit was ontzettend fijn! mocht ik nog op gaan voor CE dan zou ik het zeker weer bij hem doen! Kortom, een zeer fijne ervaring! Het enige puntje waar ik tegen aan liep (en samen met mij meerdere mensen) was module 2 theorie, de instructeur maakte veel fouten in de uitleg waardoor veel informatie verwarrend werd, dit was jammer. Anders was het een dikke vette 10!
Heel fijne rijschool ik zal zeker aanraden voor andere mensen die graag hun rijbewijs willen halen
Ik vond het super fijn. Alles was duidelijk en er werd rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Ook was het tijdens de les gezellig.
Altijd gelachen tijdens de rijlessen. Je wordt stap gewijs klaar gestoomd voor je praktijkexamen.
Zeer goed ervaring
Postbus 167