Reeds jaren klant en er wordt altijd perfecte service geleverd van de receptie tot verkoop en garage!

Is prima verlopen

ondanks het lange wachtend vriendelijk en erg gezellig geholpen

vooral Dhr Appel nam alle tijd voor mij een compliment

Top Dealer Auto Luykx Heemstede.

Had mijn oude Vitara ook al in onderhoud bij Auto Luykx en dat ging ook altijd goed. Je weet precies wat voor onderhoud je auto nodig heeft. Vandaar dat ik ook nu bij hun mijn nieuwe (occasion) Vitara uit 2021 heb gekocht. Rogier Petri heeft mij super goed geholpen met adviesen voor de nieuwe aankoop. Ben zeer te vrede over de service en gast vrijheid. Zeker een aanrader om bij Auto Luykx in Heemstede langs te gaan voor als je een mooie Suzuki wilt gaan rijden.

Mooi bedrijf , fijne mensen , uitstekende service

Hele mooie auto gekocht. Gelijkwaardige onderhandelingen waarin je ook wat worden gegund. Zeer coulante afhandeling van een klasse 3 alarmsysteem. Dank aan de heer Hoffman daarvoor.

Prima service en hartelijk contact.

Ben onder de indruk van dit Bedrijf Qua service en vriendelijkheid. Goede informatie dat maakt het betrouwbaar als geheel.

Topbedrijf in omgang, gastvrijheid, werkwijze, service en verricht werk.

In dit speciale geval waarin drie auto’s een rol speelden werd alles soepel en flexibel afgehandeld. Werkwijze ging geconcentreerd en gestructureerd. Uitleg nieuwe auto ging rustig en duidelijk. Super!

prima autodealer

wel jammer dat er geen koffie aangeboden werd toen we de auto kwamen ophalen, wel koffie gekregen toen we de auto kwamen kopen. het was ook heel erg druk afgelopen zaterdag dus denk ik gewoon vergeten, maar toch. Een prima autoverkoper heeft ons geholpen en bedankt voor de bloemen die aangeboden werden.

Vriendelijk en professioneel

Goed geholpen bij de aanschaf van een occasion. Vriendelijk verkoop personeel dat uitgebreid de tijd voor je neemt en met kennis van zaken informatie geeft.

Fantastisch

Kom hier al jaren en nu ook weer goed geholpen door David. Altijd gezellig en een fantastisch team.

Prima ervaring

Rij al 27 jaar suzuki. Moets even wennen aan de nieuwe dealer luykx omdat ik Harry en José kunst gewent was. Maar ook luykx een goed en prima dealer met prettig personeel

Zeer prettig en professioneel kontakt

Professionele begeleiding in prettige sfeer bij de aanschaf van de nieuwe auto en de inruil van de oude auto. Top.

Een prima en prettig bedrijf

We zijn prettig te woord gestaan en geholpen en onze auto stond op tijd voor ons klaar. Verder kunnen we nog niet echt beoordelen hoe het verder gaat. Maar het komt vertrouwd over.

Ik heb steeds contact gehad met david. Duidelijke en goede communicatie....

Goede service, nemen de tijd en denken met je mee

We hebben een prettig gesprek gehad met het personeelslid die ons hielp. Hij was vriendelijk, dacht met ons mee. Gaf ons de tijd

geweldig

je wordt goed geholpen

Heel goed geholpen.

Wij waren op zoek naar een andere auto. Kwamen terecht Bij Luykx met name David Appel. Het ging om een Vitara en eventueel een Swift. Met beide autoos gereden to volle tevredenheid. Koop voor beide gesloten een zeer prettig door David geholpen. Ook voor vragen werden we goed en netjes te woord gestaan. Vandaag 3 oktober 2024 de Vitara op gehaald. Daarmee al 200 km gereden. Een zeer fijne gebeurtenis. Helaas is de Swift nog ergens op zee. Dat terzijde. David hartstikke bedankt voor alle service.

Goede ervaring, goed geholpen.

Rijd soepel

Eerlijk bedrijf met goede service

Auto gekocht bij dit bedrijf, fijn geholpen, houden je netjes op de hoogte en afspraak waar nu niet meteen aan voldaan kon worden (nieuwe apk) wordt netjes ten tijde van het verlopen nog kosteloos verricht.

goede begeleiding

goede begeleiding

Zeer goede service

Door Rogier Petri volledig geholpen met de aanvraag voor een nieuwe lease auto. Zeer vriendelijk en geduldig. Nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Hij dringt niets op. Luistert naar wat jezelf wil. Ook bij het ophalen van de nieuwe auto legde hij dingen goed uit. Al diverse auto's gekocht of geleased via Luykx. Ben daarom ook naar Heemstede mee verhuisd. Goede service van iedereen en monteurs. Indien nodig altijd een leenauto voorradig. Heb mijn buurman die interesse had in mijn auto doorverwezen naar Luykx.

Top verkoper

Alles goed geregeld bij auto luyx door david

Vriendelijk geholpen.

Na online al wat te hebben gekeken, naar de showroom gegaan en daar vriendelijk geholpen, zonder teveel opdringen maar goed geholpen met de laatste vragen en keuze te maken door goed mee te denken. . Bij het ophalen van de auto ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. En nog een mooie bos bloemen mee.

Zeer klantvriendelijk en klantgericht!

Goede en eerlijke informatie! Zeer klantvriendelijk en klantgerichte service. Zowel bij advies/ verkoop als aflevering. Er wordt meegedacht door de medewerkers. Echt nog een familiebedrijf waar de klant als koning(in) behandeld wordt. Er wordt hier nog de tijd genomen om een goede uitleg te geven over betreffende wagen. Kortom: super tevreden klant!

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.