Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, duidelijk antwoord op alle vragen goede afwikkeling zaken. Alles wordt netjes afgehandeld zowel met de auto en financiële zaken.

Geweldig!

Vandaag mijn nieuwe lease auto mogen ontvangen, er wordt alle tijd genomen om alles door te nemen, en in de auto ook goede uitleg over alle knopjes hoe alles werkt. Er wordt ook duidelijk verteld dat als je iets niet snapt gewoon contact kunt maken, dat geeft een geruststellend gevoel. Ben zeer blij met de hele afwikkeling inclusief een mooi boeket bloemen.

Goede service, goede prijs

Ik ben van proefrit tot aflevering uitstekend geholpen en geadviseerd en heb voor een mooie prijs een auto gekocht

Contact was heel vriendelijk, doortastend en humorvol

Bij binnenkomst voelde ik meteen de vriendelijke en openhartige sfeer die heerst bij dit bedrijf. Ik had al iets van huiswerk gedaan over mijn voorkeuren en de verkoper ging dat heel accuraat op door. Hij kwam heel eerlijk en recht-door-zee over.

Top bedrijft

Voel me zeer welkom

Geweldig geholpen bij de aankoop van een Suzuki Sport! David heeft ons vakkundig te woord gestaan en bij het afhalen van de auto een heldere uitleg gegeven. David, nogmaals bedankt voor de prettige gesprekken, je advies (en je geduld)!

Uitstekende ervaring en vriendelijk en vakkundig geholpen

Al jaren klant bij Kunst geweest en nu klant van Luykx. Vriendelijk en deskundig geholpen door Rogier Petri. Hij nam de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen over de auto en luistert naar de wensen van de klant. Goede service en dat vind ik heel belangrijk. Zeer prettig geholpen. Rogier veel dank voor alle service.

Goed voorbereid, vriendelijk

Altijd leuk om bij Suzuki een nieuwe auto te halen. De verkoper had zich goed voorbereid en was heel klant gericht. Fijne uitleg en geduldig en duidelijk alles besproken

Klant is koning.i

Na 15 jaar met onze Renault scenic gereden te hebben waren we toe aan een andere auto. Een prettig gesprek en uitleg van de Suzuki Scross door Rogier volgde proefrit en aanschaf. De aflevering deed David die op een prettige manier alles afhandelde en tijd nam om alle vragen te beantwoorden. Op de koop toe kreeg mijn vrouw een prachtig bouquet. Ik kom zelf uit de autobranche en weet dus dat dit een fijn familiebedrijf is, waar de klant op de eerste plaats komt.

Super ervaring

Twee weken geleden een informatief bezoek aan de showroom gedaan, uiteindelijk onverwacht een auto gekocht. De wijze waarop wij geholpen zijn was super, evenals de info die wij kregen over de auto.

Goede en snelle begeleiding.

Uitstekend voorgelicht, alle vragen snel en goed beantwoord. En de complimenten voor de heer Rogier Petri. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Heel goed geholpen

Duidelijke uitleg van de lease procedure en het functioneren van de auto. Door medische omstandigheden moesten we afspraken aanpassen en dat is op een prettige manier geregeld.

Uitstekende service: behulpzaam, eerlijk en vriendelijk

We kochten onze eerste auto bij Auto Luykx en zijn ontzettend tevreden over de service. We werden vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen door David. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen eerlijk advies en handige tips. Een betrouwbare autodealer waar we met een goed gevoel de deur uit gingen!

Leuke gezellige zaak met goed personeel

Het was goed zaken doen bij de firma. De verkoper ( David Appel) is een goede en kundige verkoper .bOnze wensen konden worden ingewilligd en de auto kwam ruim binnen de levertijd. Ook de overdracht verliep prima en nog een mooie bos bloemen toe

Geweldige dealer!

Uitstekend geholpen door professioneel en vriendelijk personeel. Een bedrijf dat nog de tijd neemt voor de klant.

Door de vriendelijke en kundige benadering komen wij zeker terug!

Bij het oriënteren voor een nieuwe auto werden wij hier op een fijne manier geholpen. Alle tijd werd genomen voor onze vragen en alles werd op een prettige manier uitgelegd.

Klantvriendelijk

Alles naar tevredenheid afgehandeld en zeer attent.

Heel tevreden over het advies en de uitgebreide aflevering.

Na een grondige zoektocht terecht gekomen bij auto Luykx. Zeer goede voorlichting over welk model het meest geschikt was voor mij i.v.m. mijn lengte. Uitgekomen op de Suzuki Vitara automaat. Proefrit gemaakt en de beslissing was snel genomen. Na een zeer uitgebreide uitleg rij ik inmiddels, tot volle tevredenheid in mijn nieuwe Vitara.

Netjes geholpen

Auto zag er uit zo als we hadden verwacht van de foto’s. Ook de paar kleine dingen worden opgelost. Tot nu zeer tevreden.

uitstekend

de prettige manier van een klant helpen heb ik ervaren van David, rustige uitleg en een ontspannende overdracht van de auto.

Zeer prettige ervaring.

Vriendelijke ontvangst, begeleiding door de verkoper. Alles afgehandeld volgens afspraak en de tijd genomen voor uitleg.

Klantgericht, aflevering volgens afspraak, al met al ben ik dik tevreden.

Luisterend oor voor wensen, gratis leenauto.

Prima!

Bij Auto Luykx Heemstede en mooie gebruikte Vitara aangeschaft. Uitstekend geholpen door David Appel, hij nam de tijd voor ons en gaf goede uitleg over de auto, de leveringsvoorwaarden en bij aflevering over de werking van de Vitara. Van harte aanbevolen!

toppy

moest wel even wachten ivm vertraging doch ben blij dat we hem nu hebben. Werd goed geholpen met de uitleg van diverse zaken.

Wij werden door David heel goed geholpen

Wij vonden het prettig dat we zo leuk geholpen werden

Cruquiusweg 29 A

2102 LS Heemstede

Over Auto Luykx

Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki-dealer voor de regio’s Heemstede, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van betrouwbare occasions. Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan onze werkplaats kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of (elektrische) fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.