Vriendelijk en vakkundig. Precies wat je verwacht en wenst.
Zeer toegankelijk en goede service
Eigenaar is zeer professioneel en heeft alles volgens afspraak uitgevoerd. Geeft goede tekst en uitleg. Ik vind het een vertrouwd adres.
Onze ervaringen zijn zeer positief. Komt betrouwbaar over.
Uitstekende service. Goed contact met de klant. Eerlijk bedrijf.
Eerlijk, behulpzaam, vriendelijk, denken mee, geen flauwekul.
zeer klantvriendelijke ambiance. bevriend me garagehouder Wim van den Broek. Wim was bereid om op zaterdagmiddag om 16.00 uur nog mijn winterbanden te verwisselen. Daar ik in Amsterdam woon kan ik niet tijdens werkdagen.
zeer goed.
Prima service en goeie koffie
prima geholpen: persoonlijk, oprecht en niet opdringerig. V.d. Broek denkt mee in oplossingen!
Goede en eerlijke service, wel redelijk aan de prijs
Heel fijn geholpen. Was n flink bedrag voor mij maar ik hoop dat ik er veel plezier van heb. In iedergeval een schone wagen.
Vriendelijk en goed geholpen en ze kwamen hem thuis brengen toen hij klaar was
gebeld voor afspraak ivm storing dezelfde dag ingepland en binnen uurtje verholpen
Prima service, goede communicatie en duidelijkheid over kosten!
zonder afspraak toch meteen geholpen met reparatie achterband. Super!!
op maandag en dinsdag jl zijn de problemen aan de waterpomp van mijn Ford C-max verholpen. nagenoeg binnen de opgegeven kosten en binnen de aangegeven tijd.
Ik ben lang naar een goede autogarage op zoek geweest, maar ben bij Van den Broek vanaf het begin erg tevreden. Het persoonlijke contact en de klantvriendelijkheid, maar vooral de vakkundigheid is voor mij een pluspunt.
Top ervaring. Ik had pech met de auto en wist niet waar het aan lag. Uiteindelijk heeft de monteur (Richard) in een korte tijd het probleem weten te achterhalen en heeft me tips gegeven hoe om te gaan in zulke situaties. Het was mijn eerste ervaring met deze garage maar ik ga zal er in de toekomst vaker naar toe gaan.
gemoedelijke sfeer, vriendelijk naar klanten toe