Willen mijn auto echt goed afleveren en doen daar ook moeite voor.
dank je wel
Camperspiegel binnen een dag gerepareerd
dank je wel
Ze weten waar ze overpraten.
dank je wel, een fijne review voor het team
Grote beurt camper, alles in goed overleg en duidelijke uitleg.
fijn om terug te lezen, dank je wel
Staan voor je klaar
NVT
dank je wel
Prettig bedrijf om je auto zorgeloos achter te laten voor een beurt. Nog nooit onaangename verrassingen gehad, prettige service, duidelijke communicatie en als kers op de taart altijd goede nazorg indien nodig.
wat fijn om te lezen, dank je wel
Alle gevraagde werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Top service en vakkundig
dank je wel voor deze fijne review
Garage van Poppelen is een vakkundige garage voor het onderhoud, apk keuring, maar ook voor al je vragen omtrent je auto. Ze hebben een super service en zijn zeer attent.
dank je wel, fijn om te lezen
In goed overleg en juiste planning en afspraak v een APK-keuring voor de auto. Wat ik miste is een advies/opmerking voor verbetering ivm toekomstige APK KEURING . >>>>. Naam en adres discreet verwerken !!!
Klant vriendelijk en goede service.
dank je wel
Ze zijn wel vriendelijk mensen staan altijd klaar om je te helpen en hebben snel service best kwaliteit altijd onderdelen goeie kwaliteit ik ben afstikken blij sinds ik ken deze auto garage Jan Van Poppelen
fijn om te lezen, dank je wel
Prettige communicatie en goed overleg
Goede garage ,aardige mensen
dank je wel
Via online afspraak gemaakt en kon paar dagen later al terecht. Prima geholpen.
dank je wel
Meerdere keren langs geweest voor mijn auto, kan snel terecht en ik word altijd goed geholpen. Er wordt keurig overlegt over wat er aan de hand is en wat voor kosten daar bij horen. Krijg via de mail een duidelijk uitgewerkte factuur. Top service en vriendelijke mensen!
dank je wel, fijn om te lezen
Wederom uitstekend geholpen. Mijn auto kon ook gekeurd worden, hebben ze gelijk meegenomen. Echt perfect! Kleine dingetjes gelijk opgelost. Heel blij!!!
fijn om te lezen, dank je wel
Vertrouwd adres
dank je wel
Ik dacht een beurt en een apk nodig te hebben, maar Jan oordeelde anders. Kijk dat vind ik nou eens geen geldklopperij, maar een eerlijk en betrouwbaar advies. Bedankt weer!
dank je wel Rene, fijn om te lezen
dank je wel
Niet gezien, toch gezien bij jan
Wordt er goed en netjes geholpen!
dank je wel
Goede en vakkundige service, vriendelijk personeel
dank je wel
Fijn adres waar vooraf goed overleg mogelijk is en afspraken worden nagekomen. Geen twijfels over vakmanschap.
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek