Je kunt rustig rondkijken in de mooie nette showroom, zonder een opdringerige verkoper achter je aan. Marcel Vogel is super relax en vriendelijk....kortom een echte aanrader!!
12 juli een Volvo V70 2.0D uit 2008 gekocht. Ontvangst was hartelijk, showroom schept vertrouwen, geen bijzonderheden tijdens proefrit en inruil was mogelijk. De koop was snel rond. Al tijdens de eerste rit naar huis direct problemen: stotteren, inhouden, bokken. Omgedraaid naar Vogel. Rondritje met de monteur leverde echter niets op. "Wellicht langer stilgestaan en daardoor wat vervuild?" Klonk plausibel. Terugreis ging redelijk goed. Amper een week later alweer dezelfde problemen. Zelfs in noodloop met 60 naar huis. Afspraak gemaakt, auto uitgelezen. Een vage melding leidde de monteur naar een oliepotje (oid) wat vervangen zou moeten worden. Foutmeldingen werden verwijderd en de terugweg naar huis ging weer naar behoren. Advies: regel de ANWB. Op de heenweg van de vakantie was het direct raak: met 130 op de teller de versnellingsbak kapot. ANWB gebeld, auto afgevoerd naar garage, hotel geregeld, etc. Garage in Frankrijk gaf een offerte van 1.755,60 euro door. Vogel gebeld, die natuurlijk baalde en aangaf dat "we wel uit de kosten zouden komen". Fijn, dat is een hele geruststelling. Auto werd gerepatrieerd. Eenmaal terug in Nederland met Vogel gebeld. Analyse was identiek aan de garage in Frankrijk. Prijskaartje: >2.100 euro. Dan had ik de auto dus beter in Frankrijk kunnen laten maken. Met niet-OEM producten alsnog 1.800 euro plus. Uiteindelijk voor 1.635 afgetikt, daar bovenop nog eens 80,- euro omdat men de airco niet afgevuld had. Het probleem met het stotteren is er nog steeds. Eenvoudige test leverde op dat de EGR de boosdoener is. Weer +300,- euro. En daarna de schokdempers... We blijven nog wel even bezig. Zou ik de auto op dit moment verkopen in de huidige staat, dan schiet ik er 3k bij in.
Wij vinden het spijtig dat uw auto niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij hebben geprobeerd u hierin naar behoren tegemoet te komen!
Je krijgt de tijd om rustig rond te kijken. Helemaal niet opdringerig zoals dat bij andere zaken wel vaak het geval is.
Het contract met Marcel is relaxed, rustig, geen poeha, duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Mooie en nette showroom. Afspraak buiten werktijd is, in overleg, mogelijk. Top toch? Echt een bezoek waard. Er staat heel veel moois binnen. Zelf een mooie, flamenco rode, Volvo V70 gekocht. Zo, nu weer even van de V70 genieten. Groet Arjan.
Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Vogel! Hier wordt je heel vriendelijk te woord gestaan! Heb in t verleden wel andere ervaringen gehad. De klant staan voorop en er wordt goed meegedacht!
We hebben een auto gekocht / ingeruild zoals afgesproken.
super mooi auto gekocht erg blij mee
Sinds een heel aantal jaar ben ik tot volle tevredenheid klant van Autobedrijf Vogel. Beide heren denken altijd fijn mee en Henk onderhoudt mijn auto altijd prima en op tijd. Ook voor kleine klusjes zoals even een lampje vervangen maakt hij altijd even tijd.
Tijdens de zoektocht naar een mooie V70 zijn wij bij Vogel goed en netjes begeleid. De keuze was ruim en wij konden met verschillende modellen proefrijden. Ook werd ruim de tijd genomen voor de oplevering en konden wij zonder problemen een aankoopkeuring laten doen.
Goed geholpen bij de aankoop van een mooie Volvo V 60 D4 Als goed, snel en duidelijk afgehandeld. met een woord : Top !
Net autobedrijf met aardig personeel zonder opdringerigheid. Bij de aangekochte auto bleek een ventilator achter het dashboard defect, dit is keurig verholpen. Erg tevreden met de auto en de omgang van zaken. Zeker een aanrader!
Wij zijn zeer gezellig ontvangen en hebben een fijne auto gekocht Wij mochten op ons gemak rond kijken op de tijd werd niet gelet . Toen wij de auto kwamen halen was die tot onze verrassing ingepakt en werd onthuld met een doos bonbons heel leuk ! We wonen te ver weg maar als we in de buurt zijn komen we zeker langs. Wim en Puck
Vanaf het eerste contact tot de levering van de auto ben ik op een nette en correcte wijze benaderd en geholpen. Zelfs de aftersales was goed, wat in mijn geval een terugroep aktie van Volvo was. Hierover werd ik netjes benaderd. Ik heb echt het gevoel dat ik als klant werd gewaardeerd, waarvoor mijn dank. Waarom dan geen 10? Gewoon omdat ik van mening ben dat het altijd beter kan. Alleen met rekenen kun je een 10 halen, 1+1 kan alleen maar 2 zijn.
Hebben hier een 2e hands auto gekocht voor mijn vrouw en zoontje een C2. Werden klant vriendelijke ontvangen en netjes en eerlijk behandeld. Echte aanrader wij zijn dik tevree en mijn vrouw en zoontje helemaal over de nette C2
Van advies, tot proefrit en aflevering, in 1 woord uitstekende service !
Zeer goede ervaring gehad: klantgericht, open en eerlijk gesprek, juiste expertise.
We zijn vriendelijk ontvangen met een persoonlijke benadering en de after sale was voortreffelijk
Twee auto’s gekocht, goede afwikkeling
Bij problemen snel geholpen.
Ben zeer informatief geholpen. De auto zag er goed uit. Ik rij nu 2 weken er mee zonder problemen. De nalevering van de winterbanden is conform afspraak binnengekomen. Dit bedrijf is aan te raden om zorgeloos uw nieuwe auto te kopen al zitten ze 200 km verderop ;-)
Keurig bedrijf met veel persoonlijk contact en uitstekende service.
Goede hulp
Klantvriendelijk, eerlijk en goede snelle service!