Direct geholpen met problemen.
Beste Bert, Hartelijk dank voor deze prachtige waardering! We zien u graag in de toekomst weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste meneer Verweij, Hartelijk dank voor deze mooie waardering. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Ik ben al jaren klant bij ‘ Autobedrijf Schouten’. Heb er in de loop der jaren al een aantal auto’s gekocht. Altijd professioneel en goed geholpen en naar volle tevredenheid.
Beste Jim, Het grootste compliment is misschien wel dat u al jaren klant bent bij ons. We willen u hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
]Afspraken worden prima nagekomen!!
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Hier worden we erg blij van! Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
De garage is zeer goed klantgericht, en ben zeer tevreden over de onderhoud van mijn wagen.
Beste Leo, Wat een mooie woorden voor onze werkplaats, hier lopen we graag een stapje harder voor. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
ook prima
Beste meneer Breur, Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Aardige mensen sociaal en vakkundig.
Beste meneer Van Dijk, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Geen verbeterpunten te noemen.
Beste Peter, Hartelijk dank voor deze prachtige waardering! We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug en zetten de koffie voor u klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Beste , in eerste instantie was ik niet blij maar ik moet mijn mening herzien ,wij hebben dit uitgesproken .Het goede van dit bedrijf is waar mensen werken er ook fouten gemaakt kunnen worden maar ook erkend worden. Dit bedrijf heeft dit naar tevredenheid van mij afgehandeld en ben daardoor weer een tevreden klant. Gr Jan
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze review. We zijn erg blij dat we er samen uit zijn gekomen en dat we u toch naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Originele beoordeling
De eerste afgesproken prijs werd het dubbele , er werd nog iets gevonden !!! Als dit om een tientje gaat doet dit geen pijn maar hinderden euro’s wel, Het contact wat ik heb gehad vond ik ook niet leuk toen er werd gezegd dat de auto op leeftijd was , wel grappig toen ik vorig jaar de auto kocht voor 32500 toen is daar niet over gesproken, alle waar naar zijn geld over de receptie alleen maar lof keurig hoe zij met klanten omgaan
Werd netjes gebeld over de uit te voeren service beurt . Duidelijke uitleg, prima service.
Beste André, Wat fijn om te lezen dat onze service zo goed is bevallen. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vanaf het begin een duidelijke uitleg van wat er gebeuren ging met mijn auto.
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor deze prachtige waardering voor ons werkplaats! We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Onderhoud snel en goed uitgevoerd. Communicatie is duidelijk en open.
Beste Annemarie, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer, hier lopen we graag een stapje harder voor. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Afspraak maken gaat eenvoudig en vlot. Er wordt altijd tijdig overlegd als er (onvoorziene) bijkomende kosten zijn en of dit wel/niet uitgevoerd moet worden.
Beste Alex, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat onze werkwijze zo goed is bevallen en graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
prima bedrijf
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze mooie waardering. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Ben snel geholpen tot tevredenheid
Beste meneer Van de Poppe, Wat fijn om te lezen dat uw bezoek aan ons bedrijf naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
zie hierboven
Beste A.D., Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
We zijn bij Schouten terecht gekomen omdat autobedrijf Mazier moest stoppen door omstandigheden. Schouten heeft een groot deel van het personeel overgenomen en alles op een zeer nette manier opgelost samen met autobedrijf Mazier. Wij verhuren campers die we dus nu bij autobedrijf Schouten in onderhoud hebben. De eerste ronde van onderhoud hebben we nu achter de rug en alles ging vlot en in overleg. Voelt allemaal eerlijk en betrouwbaar. We kijken met vertrouwen de toekomst tegemoet en ga zo door:)
Beste Kraaij, Wat zijn we blij om te lezen dat u ook bij ons naar tevredenheid bent geholpen. We vinden het belangrijk om dezelfde service te bieden en dit voelt als een hele fijne bevestiging hierin. Graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Keurig opgelost alles
Beste Sven, We zijn blij dat we u alsnog naar tevredenheid hebben mogen helpen. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Originele beoordeling
Zouden het roken uit mn uitlaat nakijken . Niet gedaan. Vervolgens spuiten jullie na vier weken mn verkeerde velg wat duid op een voorledige desinteresse. Bij ophalen loopt er niemand mee om te vertellen wat er nu precies gedaan word . Jammer
Afspraak kon vlot worden gemaakt en daarna snel onderhoud uitgevoerd nadat telefonisch contact is geweest over de te verwachten kosten.
Beste Willem, Wat fijn dat uw bezoek aan onze werkplaats zo goed is bevallen. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Auto 's zondags op internet gezien. Ik had zelf alleen maandagochtend tijd om te komen kijken en woon ca 100 km van het bedrijf. Een kijkafspraak werd netjes ingepland ondanks dat eigenlijk alle afspraakruimte vol zat en werd ik prima geholpen. De afspraken over aflevering zijn netjes nagekomen. Eigenlijk alles correct en netjes verlopen. Na aflevering op zaterdag bleek dat de aflever-onderhoudsbeurt in de boordcomputer vergeten was af te melden. Kon meteen terecht om de melding te laten resetten. Het contact met de verkoper, monteur en de bedrijfsleider was prettig en correct.
Beste Mark, Wat fijn om te lezen dat de snelle service die wij hanteren zo goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe auto. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Voelde wel heel vertrouwd dat ik Diny aan de lijn kreeg.
Beste Lia, En het was leuk om u weer even te spreken ;) Hartelijke groet, Dieny (Autobedrijf Schouten)
Voor de eerste keer van autobedrijf Mazier naar Schouten. Jan Willem Mazier heeft niets te veel gezegd, de service, bekwaamheid en vriendelijkheid is zoals we gewend zijn bij Mazier. Tevreden!
Beste Arjanne, Wat een ontzettend leuke bevestiging dit. We doen ons uiterste best om dezelfde service te bieden als autobedrijf Mazier en het is erg leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren, hartelijk dank hiervoor. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Ze hebben geluisterd naar wat ik wenste. Heb er ook bij vermeld dat dit m’n eerste keer was voor apk. Ze belde mij nog even om te overleggen wat net beste was voor m’n auto. En of ik daar mee akkoord ging. En aardige baliemedewerkers
Beste Johan, We zijn blij om te lezen dat we u naar uw wensen hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor de mooie woorden voor onze receptie. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Paar keer ben ik gebeld door monteur die probleem situatie van mijn auto uitlegde. Overleg was mogelijk. Volledig geïnformeerd. Vriendelijk contact. Ook zeer vriendelijke balie medewerkers. Alle lof!
Beste Fred, Wauw, wat een mooie woorden voor onze werkplaats. Hier lopen we graag een stapje harder voor. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Goede service duidelijkheid wat er moet gebeuren. Vooraf telefonisch contact wat de kosten zijn.
Beste Conny, Hartelijk dank voor deze mooie review. We zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Lokhorstweg 3
3851 SE Ermelo