Fijn bedrijf om een bus te huren

Gemoedelijk bedrijf die vriendelijk en behulpzaam zijn.

Snel geholpen, Gekregen wat we hadden afgesproken

Het was allemaal duidelijk, snel geregeld. Gewoon een erg fijne samenwerking.

Klantvriendelijk, efficiënt en vakkundig. Snelle afhandeling.

Prima bedrijf met vriendelijk telefonisch contact, efficiënte communicatie per e-mail en ook ter plekke.

Mijn volgende auto zou ik hier ook zo weer kopen, maar voor nu ben ik blij met deze!

Op de site een auto gezien en kon meteen komen kijken en een proefrit maken. Geen verkooppraatje, maar gewoon fijne, open en eerlijke communicatie. Met een goed gevoel mijn auto hier gekocht. Tweede sleutel zou later binnenkomen. Zodra hij binnen was netjes geïnformeerd en kon ik hem komen laten koppelen. Super service!

Alles oke

Super bedrijf

Alles perfect geregeld om lekker 5 dagen te fietsen met vrienden in Frankrijk. Afspraak is afspraak bij van Heeswijk ! Eindafrekening binnen enkele uren in de mail. volgende keer zeker weer bij van Heeswijk.

Goeie bus , waar we tijdens onze vakantie in Zeeland veel plezier van gehad hebben.

Goeie bus.

Vriendelijke prijs en service voor een goed product

Fijne huurauto voor een vriendelijke prijs en goede service!

Snel en duidelijk

Vriendelijke service

nette bus, goede dienstverlening

Vooral makkelijke mensen. Geen gezeur of gezeik

Persoonlijke benadering en geweldig meedenken met de klant.

Via de website een eerste indruk gekregen die prima was. Bij mijn bezoek op de zaak werd ik snel een prima geholpen waarbij mijn vragen meer dan goed werden beantwoord. Toen bleek dat de bus die ik wilde huren al bezet was, kreeg ik voor hetzelfde bedrag een wat grotere bus. Bij het ophalen van de bus werd nog eens uitgerekend wat mij dat ging kosten; uiteindelijk kwam ik goedkoper uit als ik de bus een week huurde! Uiteraard heb ik dit gedaan. De bus in het weekend weer teruggebracht en de dag daarop werd alles verrekend met het voorschot en teruggestort op mijn rekening. Kortom: een uitstekend bedrijf waar de klant centraal staat. Top!!

Prettig

Goed gesprek gehad bij onze aankoop van andere auto. In afwachting van verdere goede afhandeling

Professionele kennis

Ik moest blijven wachten tot mijn auto klaar was en dit was absoluut geen straf want het personeel was vriendelijk en er waren lieve honden. De auto rijdt weer als een zonnetje en is klaar voor de vakantie.

snel en goed

net en correct

uitstekend

uitstekend!

Huur bus liep perfect!

Ze denken mee en de verlengde bus was perfect om met 8 vriendinnen en wintersport materiaal op vakantie te gaan!

Heel goed

Vriendelijke benadering, duidelijke communicatie en goed product

Vriendelijk, snel en uitstekende prijs kwaliteit

Met mijn 2 jaar oude egolf in onderhoud gegaan. Die had ik gekocht bij van den Udenhout maar die vroegen een belachelijke prijs voor het eerste onderhoud van deze auto ( 305 euro) voor auto van 2 jaar met 6500 km! Bij van Heeswijk auto’s een eerlijke prijs, dan maar geen mobility garantie.. beter zo!

Goede communicatie en klantvriendelijk

Als nieuwe klant ervaren we de communicatie als goed en erg klantvriendelijk.

Gebeld naar de firma van Heeswijk. Kon meteen een afspraak maken. Volgende dag was de auto klaar.

Zoals afgesproken

Van te voren prijsindicatie afgegeven.

Super geregeld!

Alles staat al klaar bij aankomst. Borg staat meteen weer terug op de rekening. En kunt de sleutel altijd en veilig inleveren

Hele plezierige en uitstekende verhuur service

Prima en gemakkelijke communicate voor het huren voor een auto voor wintersport.

Rooiseheide 35

5481SG Schijndel