Ik huur hier zeker nog een keer!

Gemakkelijk online reserveren en betalen, goede service, snel geholpen. Schone en kwalitatief degelijke aanhanger. En dat voor een prikkie!

Super nette handige mooie kar

Top bedrijf

Prima snelle service

reserveren en betalen via internet gaat snel en is heel efficient. Binnen een paar minuten rij je weg met de aanhanger. Geen borg en andere administratieve zaken meer. Perfect.

Goede service online te regelen

Helemaal prima, de aanhanger stond al klaar toen ik m kwam halen. Ook voor halve dagen te huur .. Top.

Top, goede aanhanger.

Goede uitleg, nieuw/of zo goed als nieuw. Genoeg en goede span banden met ratels.

Mooie aanhangwagens voor een vriendelijke prijs

Goede aanhangwagens Vriendelijke prijzen Vriendelijke mensen Top bedrijf!

Prima service, prima aanhanger

Alles eigenlijk goed. Kwalitatief prima aanhanger. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Uistekend

Prima bedrijf en prima materiaal

Uitstekend.

Kom er al jaren, goedkoop ,snelle afhandeling, en voorál prima prijs.

Prima!

Netjes, snel, duidelijk. Goed materieel. Vriendelijk en behulpzaam. Goede prijzen.

Super geregeld

Ik moest een motor ophalen. Ik heb een uitstekende motortrailer meegekregen die erg goed op de weg lag. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. En tenslotte niet duur. Gr Arco

Service gericht

Bij Bouwman wordt je snel en goed geholpen. Grote variatie in aanhangers.

top bedrijf

bestelling snel en goed ontvangen

Topbedrijf. Goede service. Afspraak is afspraak

Ik heb een nette 2e hands kiepaanhanger gekocht bij Bouwman aanhangers. Deze was goed geprijsd en is voor aflevering vakkundig nagekeken. Aanrader!

Prima te reserveren en betalen online.

Bouwman aanhangers voelt als familie

Altijd als ik bel voor een aanhanger word ik goed, snel en vriendelijk geholpen.

Als van ouds weer goede service.

Ik kom al een tijdje bij Bouwman Aanhangwagens Assen. Je krijgt altijd goed spul mee. Eigenlijk nog nooit problemen gehad. Dat is wel eens anders met een aanhanger van een bouwmarkt. Ik ben zeer tevreden en kan het zeker aanbevelen.

Zeer klantvriendelijk

Mooie degelijke motorkar gehuurd, waarbij de spanbanden bijgeleverd waren. Top!

tevreden

Goede service, vriendelijk personeel, nieuw en goed onderhouden motortrailer met bijbehorende spanbanden.

gewoon goed ,goed materiaal klant vriendelijk

schappelijke in prijs dus gewoon goed!!

oplossing gericht

Wij zijn voor de tweede keer met de afzakbare motortrailer 2 motoren naar Duitsland geweest. Deze aanhanger ligt mooi en strak op de weg. Het rijden door de bergen was zelfs geen probleem. De aanhanger heeft een disselbak waar de nodige spanbanden inzitten om de motoren mee vast te zetten. Door deze motortrailer te laten zakken, komt de achterkant geheel op de straat te rusten. Hierdoor kun je heel makkelijke de motor de aanhanger opduwen. De motors duw je in de voorwielklem en zo blijft de motor al staan. Nu kun je op je gemak de motors met de spanbanbanden vast gaan zetten. Gewoon geweldig dus. Mocht je dus aan een motortrail denken voor je vakantie, dan is dit dus de fijnste aanhanger die ik kan bedenken en je kan aanraden.

Alles ( prijs,kwaliteit en service) uitstekend

Vriendelijke en klantvriendelijk personeel. Prima in uitstekende staat verkerende aanhanger gehuurd voor een prima prijs.

Goed materiaal en vlot geholpen. Al meerdere maken gehuurd.

Al diverse malen tot volle tevredenheid bij jullie gehuurd. Ik zoek de ahw die bij mijn klus past en regel het via de website.

Heb een nieuwe aanhanger gekocht, wij zijn goed voorgelicht en prima service.

Wiltonstraat 12

9403AV Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Over Bouwman Aanhangwagens Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Aanhangwagen specialist sinds 2001 In 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens. Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder. Onze persoonlijke en deskundige aanpak zorgt dat u het beste advies krijgt bij uw koop of huur van een aanhangwagen. Met onze goed uitgeruste werkplaats is ook onze service op het hoge niveau dat u van ons mag verwachten.