Trekken alles uit de kast om je te helpen

Na enig speurwerk en geduld is mijn probleem vakkundig en snel opgelost. Monteur heeft het super gedaan. Zeer tevreden over de wijze waarop we zijn geholpen.

Servicegericht en vakkennis

We hebben Remco en Paul leren kennen toen we op zoek waren naar een Audi TT. Veel auto’s gezien, maar bij Remco en Paul kregen we goed advies en uiteindelijk een top auto gekocht. Bijna 3 jaar mee gereden zonder problemen en dit jaar een upgrade gedaan naar een TT mk2. Remco, Paul en crew staan altijd voor je klaar en bieden een soort van service die je tegenwoordig weinig meer vind. Ook qua onderhoud super. De monteurs hebben veel kennis en denken mee met een eventuele reparatie! Met recht een (Audi) TT specialist!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hoe positief wil je het hebben?

Enige weken geleden heb ik bij Remco Nieuwenhuis een prachtige Audi TT 1.8T 5V van de eerste generatie gekocht. Na binnenkomst in het keurige autobedrijf, was de eerste indruk direct al positief. Remco begroette mij zeer vriendelijk en ik kreeg alle tijd en ruimte om rustig rond te kijken in de showroom die tot de laatste plek volstaat met zorgvuldig gepoetste Audi's TT en een enkele auto van een ander type Audi of ander merk. Nadat ik mijn oog had laten vallen op de auto die ik mooi vond en die financieel binnen mijn budget paste, nam Remco alle tijd voor mij en beantwoordde al mijn vragen uitgebreid onder het genot van meerdere bekertjes koffie. Uit zijn hele manier van handelen en spreken blijkt overduidelijk dat wij hier van doen hebben met een enthousiaste vakman die weet waar hij over praat. Remco geeft eerlijke informatie, is recht door zee en heeft een groot hart voor de klant en de auto's die hij verkoopt. Na de proefrit was ik verkocht en besloot ik de auto te kopen, temeer omdat ik een heel redelijk bedrag terugkreeg voor mijn vorige auto. Een week later kon ik de auto op komen halen. Ook aan de aflevering van de auto werd tijd en aandacht besteed. Ook nu vloeit de koffie weer rijkelijk en blijkt opnieuw dat gastvrijheid en klantvriendelijkheid één van de pijlers is waar dit bedrijf mede zijn succes aan te danken heeft. Een paar kleine onvolkomenheden aan de auto zijn naderhand zonder enig probleem door de monteur op keurige wijze opgelost. Als klant voel je je gehoord, gezien en serieus genomen. Daarnaast is het een 'laagdrempelig' autobedrijf, waar je gemakkelijk binnen stapt, ook als je niet direct van plan bent om een auto te kopen. Een regelrechte aanrader voor iedereen die een enthousiaste, ervaren en eerlijke specialist zoekt als het gaat om de Audi TT.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooie Mazda gekocht bij de TT specialist !

Vorige week mijn "bijna nieuwe" rode Mazda MX5 ND opgehaald bij Remco en mijn eigen "oude" mooie NC incl. Hardtop achtergelaten (ingeruild). Prettig en vertrouwd zaken kunnen doen en wil Remco en al zijn medewerkers hartelijk danken voor de soepele, snelle en vriendelijke afhandeling van de omruil. Nog een aantal mooie, open, ritten kunnen maken en nu maar hopen dat het voorjaar / de zomer niet te lang op zich laat wachten. Kom zeker nog eens een bakje koffie doen in Ermelo. Groeten, Dick van Leeuwen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles, echt alles was top geregeld!

Alles, echt alles was top geregeld!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Passie voor de auto en deskundige en klantvriendelijke garage waar ik graag kilometers voor omrij.

Enkele jaren geleden hebben we Remco Nieuwenhuis Auto's ontdekt en vanaf dag een was onze ervaring positief over deze TT specialist. Op zoek naar de beste oplossing voor een probleem, eerlijke advisering en snelle service met een gratis leenauto.

Voorbeeldfunctie voor veel autobedrijven

Heb onlangs mijn TTS met pijn in mijn hart aan Remco en Paul verkocht. Verkocht omdat open rijden jammer genoeg niet meer voor mij is weggelegd. Remco en Paul wil ik enorm bedanken voor de uitmuntende wijze waarop zij mij altijd als klant hebben geholpen. Menige autodealer kan hier een voorbeeld aan nemen. Ook vind ik dat jullie altijd faire prijzen hebben berekend en een hoog service niveau aan mij hebben geleverd. Fijn dat jullie mijn TTS, de mooiste die ik overigens ooit heb gehad, weer hebben teruggekocht. Ik ben ervan overtuigd dat jullie binnenkort een andere liefhebber weer gelukkig kunnen maken met dit bijzonder mooie en super goed onderhouden exemplaar.

Vakkundig en Gastvrij

Als zeer prettig en zijn zeer vakkundig en gastvrij! Hebben tijd voor je en zijn niet opdringerig en leggen alles rustig en goed uit. En leveren ook wat ze verkopen! gr, een blije en tevreden TT klant:)

GOED

Zeer tevreden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer service- en klantgericht en komt snel afspraken na.

Van mijn TT uit 2000 is ruitenwisser afgebroken. Remco Nieuwenhuis heeft direct de ruitenwisser opgestuurd naar Frankrijk. Zeer goede service!

Vriendelijke en goede service

Bij mijn net aangekochte auto deed zich een probleem voor, welke op een snelle manier op korte termijn werd opgelost. De service is zeer goed en vriendelijk.

Algeheel zeer goed geholpen

Echt super service ervaren bij Remco Niewenhuis, ondanks dat ik geen klant daar was. Het cabriodak van mijn TT ging niet meer dicht, Ik kreeg ik zeer snel reactie op mijn mail (‘s avonds) Volgende ochtend gebeld met de werkplaats, in het gesprek werden de 3 mogelijke problemen helder uitgelegd en voorzien van duidelijke prijs opgaves. Het mooiste van alles… ik kon de volgende dag al terecht!! Probleem keurig opgelost. Ook de monteur is zeer service gericht, die liet zien wat het probleem was en hoe hij het op ging lossen. Echt geweldig en hoe ik het graag bij alle autobedrijven zou zien.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Probleem met mijn cabriokap snel onderkend en verholpen

Na diverse storingen in de bediening van de cabriokap bij dit bedrijf uitgekomen. De diagnose was snel gesteld en de reparatie ( beide stelmotoren) was binnen een half uurtje gebeurd. keurig geholpen en voor lastige problemen ga ik voortaan hierheen. Jammer dat het zo ver rijden is anders ging ik voor alles daar naar toe.

Mooi bedrijf!

Zeer kundig en klantvriendelijk! Daarnaast ook nog zeer schappelijk geprijst.

Super.

Snel, klantgericht, vakkundig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij uitstek de tt specialist

Uitstekend geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd prettig om te zijn, alles conform afspraak

Zoals de titel al omschrijft: alles conform afspraak en in een prettige sfeer. Kleine tip nog: overleg even met de klant waar hij/ zij graag het microfoontje voor de carkit wil. Is eenvoudig te verplaatsen, maar dan zit hij in 1 keer op de gewenste plek. Verder niets dan lof.

Top ervaring

Mijn ervaring bij remco nieuwenhuis is gewoon top. Je word direct netjes geholpen. En mocht er wat zijn met de auto word dat meteen opgelost.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goeie service, komt afspraken na

Kwam prettig over, goede inruilprijs, paar dingetjes die ik gedaan wilde hebben netjes uitgevoerd. Tzt weer eens op de site kijken

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een geweldig bedrijf met enthousiaste mensen

Een zeer nette Audi A4 cabriolet gekocht met weinig km . Remco heeft mij keurig en duidelijk geholpen. Je kan zien dat het bedrijf echt op kwaliteit gewaardeerd wordt. Remco heeft niet alleen hele nette auto’s staan maar werkt ook met A klasse producten.zo weet je zeker dat je auto ook na de verkoop in goede handen is bij Remco. Mannen bedankt voor de geweldige service en tot de volgende ronde.

Een bedrijf met kennis!

Op aanrader van een ex TT rijder hier terecht gekomen. Je merkt dat ze kennis hebben van de auto en hier ook echt passie voor hebben. Daarnaast is het een gezellig en gast vriendelijk bedrijf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Deskundigheid en prettig contact hielpen ons bij de aankoopbeslissing.

Ons werd ruimte gelaten pas na meerdere bezoeken onze aankoopbeslissing te nemen. Remco bewoog mee in onze overwegingen en accepteerde ook dat wij bedenktijd nodig hadden. Zijn deskundigheid van specifiek TT heeft ons overtuigd, naast natuurlijk een hele mooie TT!

Fijne afwikkeling

Goede en prettige contacten en goede afwikkeling! Vriendelijke en gastvrije ontvangst.

Vriendelijk en behulpzaam

Juiste en keurige telefonische afhandeling van mijn vraag

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend, nette behandeling en adequate afhandeling van zaken

Inruil van mijn 3e auto en oplevering van mijn volgende auto was naar wens. Kleine puntjes werden direct en netjes verholpen. Ben al jaren zeer tevreden en rij met plezier

Hoenderweg 15 A

3851RZ Ermelo