plezier en succes met motorrijbewijs

Geweldige motorinstructeurs en leuke ritten tijdens het leren.

Leuke en leerzame lessen

Veel geleerd tijdens leuke rijlessen. Goede instructeur gehad.

Je wordt boven niveau opgeleide.

Ik heb hard moeten werken, want mijn instructeur wou alles uit mij halen. Ik vond het examen makkelijker dan de lessen zelf.

Ik heb fijn gelest ondanks Corona!

Goede, fijne en gezellige lessen gehad.

Enorme tevreden over deze rijschool!!

Na mijn scooter rijbewijs in één keer gehaald te hebben werd het tijd om mijn autorijbewijs te halen. Ik heb een bericht gestuurd en kon de volgende week al terecht. Na maar liefst 22 lessen mocht ik al op en ja hoor, nogmaals in één keer gehaald! Super planning en service! Dank aan Bert en Rijschool Wildenberg voor deze prestatie!!

Kees for president!

Mijn ervaring met Kees was niet normaal. We zijn door vuur en vlam gegaan en weer en wind. Het was een unieke ervaring om met de mercedes A klasse lessen te volgen van de leermeester Kees Tak.

Super goed geholpen

Heel fijn en proffesioneel

Goede motorrijschool!

Met Gerard en Willy was het fijn lessen. Met veel aandacht en humor geven ze de lessen. Gerard is de rust zelve, met zijn rustige uitstraling legt hij alles graag nog een 2e keer voor je uit. En Willy is gewoon Willy, met veel humor en passie geeft hij de lessen. Blij dat ik mijn motorrijbewijs bij Wildenberg heb gehaald!

Superfijne rijschool met gepassioneerde instructeurs.

Iemand heeft me Rijschool Wildenberg aangeraden omdat ze een fijne manier van lesgeven hebben en super zijn in de omgang. Na een kennismaking en een proefrit wist ik meteen dat ik daar mij A rijbewijs wilde gaan halen. Iedereen is zeer begaan en oprecht geïnteresseerd. Mijn instructeur Mart heeft het echt heel goed gedaan, ik weet zelf hoe moeilijk ik soms kan zijn, maar hij wist me precies te vertellen waar ik op moest letten en wat ik moest aanpassen. Daardoor kon ik niet anders dan heel ontspannen op de motor door Eindhoven touren. In de "thuisbasis" van de rijschool staat altijd een bakje koffie klaar in de gezellige wacht/koffieruimte. Alles wat ik bij een rijschool zocht, heb ik daar gevonden. Bedankt team Wildenberg!!

Super fijne rijschool

De afgelopen maanden hele fijne en goede rijlessen gehad! Ook de theorielessen waren fijn, duidelijk, leerzaam en heel gezellig. Alles tot het gewenste resultaat: beide examens in een keer gehaald!

Great Professional School

I was able to succeed my exam in the first opportunity! Wildenberg has a lot of proficient instructors. They have realistic expectations for your instruction and provide you with the best fit to your needs. I will suggest to have a book also for English speakers, but for the rest is compensated with the conscious feedback.

Gewoon goed met een uitroepteken

Een goede rijschool met goede instructeurs en vriendelijke mensen op het kantoor, die er voor zorgen dat je zorgeloos je rijbewijs haalt ondanks de "corona soap", die voor zowel het CBR als voor de rijschool veel ongemakken en extra geregel zorgt !!! Petje af !!!

Zeer goede ervaring

Ik kon gefocust leren auto te rijden en als ik fouten maakte, leerde ik ervan. Ook fijn dat ik gezellig kon kletsen met Erik, zodat de spanning van het autorijden er af ging. In 1 keer geslaagd, dus #letsdothewldnberg

Hele goede rijschool. In een keer geslaagd. Vriendelijk en zorgvuldig.

Top motorrijschool!

geweldige motorinstructeurs, ze volgen altijd op de motor en hebben verstand van zaken. Aanrader!

Goed geregeld, fijne lessen en in een keer geslaagd

Bert (mijn instructeur) kon soms wat streng zijn, maar daardoor heb ik het wel gehaald. Door Corona kwamen er wat meer lessen bij, maar over Wildenberg zelf heb ik niks slechts te melden.

Goede en leuke motorrijlessen

Zonder autorijbewijs en in relatief korte tijd is het me gelukt om mijn motorrijbewijs te halen met dank aan Mart. Hij wist precies waar ik minder goed in was en tijdens de lessen daagde hij mij op een veilige manier uit zodat ik die punten kon verbeteren. Daarnaast was de sfeer altijd relaxt en konden we lekker lachen. Bedankt Mart!

Goeie rijschool

Hele goede instructrice mariska kon niet beter complimenten!!

Veel leermomenten en ervaring krijgen

De opbouw van de lessen gaat in een goed tempo. Leert elke les wel wat nieuws. Er wordt goed en duidelijk uitgelegd wat en hoe je iets moet doen wat je de volgende keer beter kan doen.

Duidelijk, goed en leuk

Ik heb rijles gehad van nicole. Een leuke en enthousiaste dame. Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en er werd goede feedback achtergelaten. Dankzij nicole ben ik daarom ook in 1 keer geslaagd!

Extremely satisfied with my lessons and results.

Great school to learn how to drive! My teacher was very professional and helpful. With the lessons, I got a lot of confidence and knowledge that made me pass my practice exam quickly! I am extremely happy and will definitely recommend RijSchool Wildenberg to all my friends.

Top rijschool!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Wildenberg en mijn instructeur Frank! De lessen waren altijd anders, maar altijd nuttig. Ook vond ik de lessen gewoon supergezellig! Ik ben in één keer geslaagd en daar wil ik de rijschool en Frank enorm voor bedanken!

Super rijschool!!!!!

Super rijschool met super lief personeel zeker aan te raden voor iemand anders

Echt een aanrader. Geschikte motoren aanwezig voor mensen met "korte pootjes" zonder spierballen... ja... nee... de spierballen moet je wel altijd een beetje hebben maar meer om je zelf zeker te voelen. Ik heb op Kawasaki Z650 gereden. Heel fijne motor. Ik ben eerlijk overgestapt van een andere rijschol naar Wildenberg. Hier heb ik mijn rust gevonden en doordat waren mijn lessen plezierig, zonder stress en zeer leerzaam. Mooie motorroutes gereden met Ruud, een gezellige en vriendelijke instructeur die altijd heeft mijn gesteund en gemotiveerd. Bedankt Ruud voor de mooi leerproces en goede begeleiding waardoor ik in 1 e keer mijn motorrijbewijs heb gehaald. Ook wil ik graag bedanken de administratie afdeling voor goede communicatie en correcte facturen.

Fijne instructeurs en hele goeie uitleg

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven