perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte bediening en je hoeft nooit lang te wachten. Koffie staat altijd klaar. Je weet altijd waar je aan toe bent en heel veel persoonlijke zorg. Je wordt niet behandeld als een nummer zoals meestal bij grote garages.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring met dit bedrijf is dat ze altijd klantvriendelijk zijn en altijd klaar voor je staan. Ze hebben goede service en ze doen hun werk goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van een auto bij een dealer elders, MET BOVAG Garantie, zijn problemen ontstaan. Cartech heeft niet alleen de auto gerepareerd, maar ook alles financieel afgewikkeld. Dit noem ik nog eens service en aandacht voor de klant ! Topbedrijf !
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf waar de klant nog koning is. Super blij met de hier aangeschafte auto.\r\nDe service die ze hier leveren is geen service maar service.+++++

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal maanden geleden hier een gebruikte Citroën DS3 gekocht, ik was erg tevreden over de inruilprijs die ik gekregen heb voor mijn auto. Ook was de aanschafprijs van de DS3 erg goed. De eigenaar van Cartech wist dat ik de auto zonder garantie zou willen kopen, op mijn vraag over een zacht zingend geluid uit de versnellingsbak antwoordde hij dat hij niet kon beloven dat het geen versnellingsbaklager oid was. Zelfs nadat ik verteld had dat het wellicht een productspecifieke eigenschap zou zijn, dit bleek inderdaad het geval te zijn. Nu 10.000km verder rijdt de DS3 nog uitstekend. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden, zeer klantvriendelijk, eerlijk en dat met scherpe prijzen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een mooi klein fam bedrijf. Als er iets of je hebt een vraag, ze nemen altijd de tijd voorje. Ze hebben nagenoeg alle kennis in huis. En wat ze niet in huis hebben, hebben ze wel in hun vriende kring. Laats vooruit dikke barst in. Ik na carglas gebelt en die hadden na 2 dagen pas plek. Ik cartech gebeld smiddags om 15:30 en de volgende morgen 11:00 was de ruit vervangen. Dat is volgens mij top punt van service. Mvg patrick mertens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto werd netjes en vrij snel afgeleverd. Prima service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Apk met reparatie. Goed voor elkaar. Auto eind van de dag helemaal klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf volgens afspraak gemaakt . \r\nzelfs de auto wordt s.morgen meegenomen naar Nijverdal .en er wordt een leen auto, als we die nodig zij mee gebracht\r\nSuper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer een beurt ivm de gereden km en zeer tevreden over onderhoud en rekening

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zij geven altijd een goed advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze nemen onze auto mee voor de keuring en brengen hem weer thuis hoe makkelijk wil je het hebben? maar ja we wonen ook aan de route op weg naar hun mooie en goede bedrijf, KLASSE

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen. Onze eerste ervaring met dit bedrijf geeft aanleiding om mogelijk vaker zaken te doen met cartech.\r\nOmdat wij kwamen voor de aankoop van een auto zijn veel van de onderstaande vragen niet echt van toepassing.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super garage! geen verassingen! ze zijn altijd eerlijk en als er iets is bellen ze altijd voor ze gaan repareren.. dus geen verassingen achteraf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positieve ervaringen. Ik wordt altijd snel geholpen en het kopje koffie staat altijd klaar. Ook als er even een snelle reparatie tussendoor moet gebeuren, wordt er altijd goed meegedacht om te kijken hoe dit zo snel mogelijk kan worden opgelost. ,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

• Reden bezoek Andere reden

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

548616 215

Over Autobedrijf Cartech | Verkoop

Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij houden ons bezig met verkoop, reparatie, APK en onderhoud aan personen- en bedrijfsauto's en staan naast veel enthousiasme voor auto's, klaar met kennis van zaken maar vooral met interesse in uw wensen. Dat is ook waar ons motto 'uw mobiliteit is onze service' voor staat, hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Omdat er gewerkt wordt volgens de normen van BOVAG, houdt het voor u in dat Autobedrijf Cartech garant staat voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel en veilig met uw auto de weg op kan.