goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden zeer gastvrij ontvangen. De auto stond al helemaal voor ons klaar. Ze namen de tijd om onze vragen te beantwoorden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk geholpen en goed de tijd voor de klant genomen. Service en uitstraling ook pico bello.\r\n\r\nMocht ik ooit nog een auto nodig hebben zal ik hier zeker weer kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk eerlijk en netjes. \r\nDoen er alles aan om de klant met een tevreden gevoel te laten vertrekken. Ben zeer tevreden met mijn Ford focus C max.\r\nDeze garage is beslist een aanrader! Net als de koffie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact, prima service en hulpvaardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toegankelijk, deskundig en heel klant vriendelijk
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een TOP garage. We voelen ons altijd welkom!! Zeer klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben al jaren in volle tevredenheid ervaring met de uitstekende service en deskundigheid van dit bedrijf.\r\nIn het volste vertrouwen hebben wij bij dit bedrijf een auto gekocht, en tot ieders tevredenheid genieten wij van deze auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld na wat opstart problemen, waar Car Tech geen schuld asn had. Alle lof

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord grandioos!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief nuchter en reeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste contact altijd perfect geholpen en geadviseerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een ruime station , vond deze via marktplaats , had er 5 uit gezocht ter vergelijking .\r\nde auto ( peugeot 407 sw ) bij cartech Nijverdal was voor mij de beste keus .\r\nIk werd er goed geholpen , mocht proef rijden al voor ik besloot tot aankoop .\r\nVriendelijke mensen ( normaal - geen verkoop praat )\r\nna de proefrit , leuk contact - prettige afhandeling.\r\ntot aankoop over gegaan . Zoals ik het graag heb .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben sinds jaren onze auto in onderhoud en zodoende kwam ik met Gerald in gesprek inzake het aanschaffen van een andere auto. Hij gaf aan dat we de auto via hem konden kopen, hetgeen mij een gerust gevoel gaf in verband met mijn ervaringen met Cartech en Gerald. Gerald heeft ons een zeer net inruilvoorstel gedaan en de auto keurig opgehaald zodat we konden proefrijden, zonder verplichting en vervolgens afgeleverd met uitleg. Er wordt op eigen initiatief van Gerald een set achterbanden vervangen zonder erom te vragen en de deurvanger, zonder kosten te berekenen. Er zit geen reservewiel bij de auto en Gerald bood zelf aan deze te leveren. Toen na drie weken de accu minder werd was heeft Gerald deze zonder kosten vervangen. Kortom een zeer net bedrijf en vakkundige mensen welke zeer klant meedenkend zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over dit bedrijf! Toen ik op auto zoektocht was zag ik bij hun een aantrekkelijke auto, eenmaal toen we de auto gingen bezichtigen was het nog beter dan beter. Met een schappelijke prijs en proefrit was de auto al gauw eigen. Met zeer goede klantvriendelijke service en geduld werd ik uitstekend geholpen. ik garandeer je, als er een auto staat die uitblinkt kan je bij dit bedrijf zeker slagen! Zoals ik. Professionals , echte vakmannen weten ook gewoon waar ze het over hebben .\r\nGroet Jozef

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

548616 215

Over Autobedrijf Cartech | Verkoop

Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij houden ons bezig met verkoop, reparatie, APK en onderhoud aan personen- en bedrijfsauto's en staan naast veel enthousiasme voor auto's, klaar met kennis van zaken maar vooral met interesse in uw wensen. Dat is ook waar ons motto 'uw mobiliteit is onze service' voor staat, hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Omdat er gewerkt wordt volgens de normen van BOVAG, houdt het voor u in dat Autobedrijf Cartech garant staat voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel en veilig met uw auto de weg op kan.