Ik heb met veel vertrouwen en plezier kunnen rijden bij rijschool vanHerpt
Erg goed, veel tijd voor de leerling
Heel prettig, leerzaam en altijd heel gezellig.
Een Rijschool met 5 sterren + kwaliteit, zowel tijdens de lessen altijd in ontspannen sfeer , maar zeker ook de administratieve kontakten alles is zichtbaar en beheersbaar op een uiterst moderne en duidelijke manier . Een echte aanbeveler! TOP
Ik heb een goede begeleiding gehad waarbij we stapsgewijs de vaardigheden doorliepen. Ook vind ik het fijn dat er gekeken werd naar het gevoel wat je tijdens het rijden krijgt: een les kan veel lastige elementen bevatten maar wordt vrijwel altijd met een goed gevoel afgesloten wat heel fijn is.
top Bedrijf
Joop is een gedreven, kritisch doch vriendelijk rijpartner. De lessen zijn doelgericht om je klaar te stomen voor het rijexamen. Je weet waar je aan toe bent zodra je je rijbewijs wil halen.
Ik heb me altijd zeer op me gemak gevoeld en er werd met respect les gegeven. Er was altijd ruimte om te oefenen op punten die voor mij extra aandacht nodig hadden tijdens het deelnemen aan het verkeer. De sfeer tijdens de lessen kan ik alleen maar beschrijven ik als zeer prettig!
Erg goede en klantvriendelijke begeleid.
De rijlessen vond ik erg leerzaam, leuk en gezellig! De uitleg over bijv. de werking van de auto (schakelen enz.) werd erg duidelijk in stappen uitgelegd. Ook blijf de instructeur erg rustig en geeft duidelijke aanwijzingen!
zeer kundige adviezen
Mijn ervaringen zijn alleen maar positief, ik zou deze rijschool ook zeker iedereen aanraden.
Mijn ervaring is erg goed!
Uitstekende ervaringen, erg persoonlijke aandacht en realistisch ingesteld
Ik heb een goede ervaring over gehouden aan mijn rijlessen bij Rijschool van Herpt. Joop van Herpt was mijn rij instructeur en hij heeft mij alles bijgebracht op een fijne en heel duidelijke manier en hij liet me goed op mijn gemak voelen. Dus wat mij betreft waren de lessen prima in orde.
Lindeboomlaan 56
Wolfhez 6874 bs