Geslaagd!

Fijne lessen begin even doorbijten, maar naar mate de lessen toenamen werd het steeds leuker en het bleef ook beter gaan! In 1x geslaagd super fijn! Goeie begeleiding en erg soepel in de lestijden. Altijd goed bereikbaar! Veel dank aan Roy.

Veel persoonlijke aandacht

Ik heb de lessen bij Frits als zeer plezierig ervaren. Hij is buitengewoon kundig en heeft alle geduld gehad om mij het rijden bij te brengen. En het resultaat heeft zich uitbetaald: ik ben in 1x geslaagd!

Vriendelijk en professioneel

Hele goede, professionele rijschool. Vriendelijke mensen.

Het was wel goed maar wel een kleine miscommunicatie

Fijne rijschool en goede begeleiding.

Goede les. Goede uitleg bij bepaalde verkeerssituaties.

Super relaxed, duidelijke instructie

Duidelijk en gezellig

Duidelijk en snelle service

Ik heb een prima tijd gehad bij Bosch-Veenstra.

Ik heb door de Corona een mindere ervaring gehad met de hoeveelheid quarantaines. Maar daarna was het top! Ben zeker tevreden geweest met de tijd dat ik bij Bosch-Veenstra heb gereden, Met een grote knipoog naar Eissa die mij erg veel heeft geholpen!

Fantastisch

Top rijschool! Zonder hun had ik het niet gered

Leuke leerzame dag

BE rijbewijs gedaan in 1 dag. Erg leuk en leuk aan. Kreeg goede tips. Mooie lesauto op in te rijden.

Super toffe dag gehad!

Mijn praktijk dag was echt super top! Met leuke mensen afgereden voor het Am rijbewijs. Uiteindelijk ook geslaagd voor mijn praktijk!

Super!

Met een dagcursus mijn aanhanger rijbewijs in een keer gehaald.

Leerzame en leuke rijlessen!

Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald door de altijd gezellige en leerzame rijlessen van Roy. Het was leuk om gezellig te kunnen praten met elkaar maar het kon zeker ook serieus op de momenten dat het moest! Zeker een aanrader!

Goed voorbereid naar het examen

In één keer mijn motorrijbewijs gehaald door duidelijke oefeningen en rij-instructies. Met gezond verstand nu onderweg

Fijne ervaring

Een fijne ervaring. Rijbewijs in een keer gehaald door de lessen.

Top lessen

Top lessen en goede uitleg. In 1x geslaagd voor brommer rijbewijs.

Geduldig, goede uitleg

Stellen je op he gemak. fijne mensen!

Leuke en leervolle periode gehad bij jullie. Goede overplaatsing gehad van instructeurs in mijn periode. Hartelijk dank Wouter en Eissa voor de lessen en voor alles! Ik raad het zeker aan om hier jouw rijbewijs te halen. Groetjes, Melvin

Prettig en praktische lessen.

Doelgerichte en prettige lessen.

Zeer goed maar….

Voor mijn dochter was het zeer goed! Fijne vriendelijke duidelijke instrukteur die ook nog zijn auto ging wassen voor het examen. Communicatie over de ingeplande lessen was ook duidelijk en overzichtelijk. Wat ik (de betalende ouder) erg vervelend vind is dat ik afgesproken had dat Kyla 1 of 2 lessen zou volgen en dat er daarna even contact zou zijn over wat ze ongeveer nog nodig had aan lessen en dus de kosten. Dit is totaal niet gebeurd ook niet na herhaaldelijk verzoek om mij te bellen via het antwoordapparaat. Dit vond ik heel vervelend helemaal na het zo maar ontvangen van de facturen en de onmogelijkheid om lessen in te plannen als deze niet betaald waren.

fijne lessen, in een keer geslaagd

Relaxed en duidelijk

Het was vanaf het begin relaxed en voelde geen druk van de instructeur. Met nog wat handige tips zonder probleem geslaagd

Top!

Ik vond de les heel leuk!

Erg gezellig, maar er wordt wel gedaan zoals het gedaan moet worden

Erg leuk team, erg duidelijke en goeie lessen!

Goede rijschool

Top lessen