Bij Mazier altijd prettig geholpen, staan altijd direct voor je klaar

Uitstekende service

Goede reparatie, maar rooklucht in auto na afloop

De auto is goed en vakkundig gerepareerd. Toch een lagere score dan anders vanwege de overduidelijke rooklucht in de auto, alsof er in de auto gerookt is.

prima service

mijn jarenlange ervaring met Mazier is uitstekend. zij helpen plezierig en er is een ongedwongen sfeer. en een goede service

Prettig

Ik ben bijzonder tevreden over Mazier. Prima en coulante service. Vijf sterren is zo 'volmaakt' dus ik houd het maar op vier.

Betrouwbaar en goed

Autobedrijf Mazier doet wat ze beloven en stelt de klant centraal

Al jaren lang ben ik een trouwe klant van autobedrijf Mazier en ben altijd tevreden over hun kwaliteit en service. Recent gebruik gemaakt van hun bemiddeling bij aanschaf van een andere auto. Geen reden om een andere garage te zoeken.

Topservice!

Bij Mazier heb ik 2x een auto gebracht met hele vreemde klachten. Dat hebben ze geweten, want het waren hoofdbrekers. Zelfs ingevlogen specialisten konden het probleem niet echt vinden. Het heeft aardig wat uurtjes gekost, maar toch hebben ze alles heel netjes kunnen oplossen. En dan komt de rekening... Met een dikke korting... Mazier vindt het namelijk belangrijker dat zaken netjes opgelost worden voor een redelijke prijs, dan voor elk uurtje een factuurtje te sturen. Bij de dealer was ik zeker het dubbele kwijt geweest. Kortom, zoek je een garage waar je vriendelijk behandeld wordt, waar je auto in goede handen is en waar eerlijke prijzen gerekend worden? Dan ben je bij Mazier aan het goede adres!

Heel prettig en professioneel bedrijf.

Prettig en laagdrempelige autogarage met een persoonlijke klantbenadering. Uitstekende service.

No nonsens bedrijf

Kleinschalig familiebedrijf dat zonder overdreven opsmuck perfecte service verleent tegen betaalbare prijzen. Ga zo door en mijn auto's zijn altijd bij jullie in onderhoud .

Eerlijk advies, zeer goede service

Staan snel voor je klaar! Goede service, fijne mensen die met je meedenken.

Klantvriendelijk en prima service

Prettig en vriendelijk contact en prima service

Kan niet beter op elke vlak

Betrouwbaar, service gericht, eerlijk, vriendelijk.

Goede service met vakkennis en flexibiliteit

Regulier onderhoud en APK wordt goed en vakkundig uitgevoerd. Mazier is heel flexibel wanneer het eens een keer om een onverwachte reparatie gaat.

Keurige en vriendelijke dienstverlening

Mijn auto kwam voor de APK keuring. De APK keuring en kleine onderhoudsbeurt werd prima uitgevoerd Verder kreeg ik goede adviezen mee

altijd prima service en betrouwbaar

ruim 17jr ervaring met ze.

Perfecte kwaliteit!

Willem Jan staat met zijn team altijd klaar om een prima service te bieden !

Top!

Prima service, klant gericht, mensen met ervaring. Zelfs als het druk is(wat het vaak is) maken ze tijd voor je vrij om alle vragen te beantwoorden. Prijs indicatie geven is vaak geen probleem door de ervaring die ze hebben. 5 sterren, betrouwbare garage met een scherpe prijs!

Betrouwbaar, behulpzaam, kundig en ontzettend klantvriendelijk!

Mijn ouders zijn al jaren trouwe klant bij auto bedrijf mazier. Sinds ik daar voor mezelf kom, wil ik nergens anders meer heen en is het zeker de moeite waard om daarvoor vanuit Amersfoort op en neer te komen. Ik heb zelf geen verstand van auto's, dus laat me steeds met veel succes volledig adviseren door hun expertise. Heel fijn om dit bij hun uit handen te kunnen geven. Ze zijn enorm klantvriendelijk, oprecht en kundig. Kortom, ik kan me geen beter auto bedrijf wensen!

De koop van de auto was perfect geregeld!

Mooi dat ik snel terecht kon en op tijd weer klaar!

Vriendelijl en correct

Snel correct en duidelijk.

snelle service!

Kort een uitleg van wat er is gebeurt. Eerlijk en transparant!

geweldig

Vlotte afspraak kunnen maken, goed werk geleverd (weer). na meer dan 10 jaar nog steeds een zeer tevreden klant. Goed en betaalbaar.

Kundig, Overleggend en Dienstbaar,

Als de auto voor een beurt naar de garage moet, wordt er kundig advies gegeven. Een grote reparatie of vervanging gaat altijd in overleg. Voor een onverwachtse kleine reparatie wordt, als het even kan, tijd gemaakt en dan kun je wachten tot het klaar is. Prettige mensen: op kantoor en in de garage. Ik kom er als vrouw en er wordt me eerlijk advies gegeven. Dat wil ik vrouwvriendelijk noemen.

Harderwijkerweg 189

3852AC Ermelo