goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke vriendelijke rijsschool met goede lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motorrijlessen als zeer persoonlijk en doelgericht ervaren. \r\nHet was erg leerzaam dat er bij rijfouten meteen iets van werd gezegd, en dat hier dan later tijdens een pauze uitgebreider op werd teruggekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig vriendelijk behulpzaam en professioneel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel gied

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool , hele aardige rij instructeur.\r\nIk ben heel tevreden het waren goede rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame rijlessen gehad, waarin ook duidelijk eventuele aandachtspunten naar voren kwamen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg goeie ervaringen met autorijschool Bastiaens. Ik heb zeker het gevoel veilig en ervaren de weg op te kunnen en ik heb mijn rijlessen als heel prettig ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik al drie keer was gezakt bij een andere rijschool ben ik begonnen bij Bastiaens. En ik ben blij dat ik nu eindelijk mijn rijbewijs heb!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn dochter heeft fijne herinneringen aan de instructeurs en haar rijopleiding. Ze heeft minder rijlessen nodig gehad binnen het pakket dat we hadden afgesloten. Binnen 1 week zag ik het teveel betaalde geld al op mijn rekening staan! Een rijschool die zijn beloftes nakomt en in meerdere opzichten flexibel is. Complimenten daarvoor, mijn dochter is de 1e keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was zeer tevreden over de rijlessen gegeven door autorijschool Bastiaens. Fijne instructeurs, waren erg geduldig en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, komen na wat ze beloven!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een super ervaring ook de lessen waren super je leert echt veel van de lessen en je hebt er niet zoveel voor nodig want je leert al veel in twee lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede rijschool. Altijd plezier gehad tijdens mijn lessen. Laten je dan ook goed op gemak voelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een heel fijne instructeur.Hij was erg aardig en gaf heel fijn les.Dankzij hem ben ik in een keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel prettig rijden bij deze rijschool.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Bastiaens. Mijn instructeur Jeroen was heel deskundig en bovendien erg gezellig! Hartelijk dank voor alles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was een leuke ervaring, heb veel geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool Paul Bastiaens is een top rijschool echt een aan rader, helemaal geen problemen gehad en alles is soepel verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer te vreden met alles. Hele aardige mensen. En ik kom zeker weer terug om mijn B rijbewijs te halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb de rijlessen heel leuk en leerzaam ervaren. goede rij instructeur en ondanks dat ik nog nooit op een scooter had gereden toch mijn examen gehaald, dus in korte tijd veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en goed begeleid.\r\n

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.