goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring mee gehad, leuke rijles instructeurs. Alles bij alles een positieve ervaring !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring alles kon vrij snel achter elkaar gepland worden, theorie, examen, praktijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf de proefles (try the bike) tot aan het uiteindelijke praktijkexamen brengt Paul je op een zeer prettige manier de basisprincipes van het motorrijden bij.\r\nVeel geleerd van deze ervaren motorrijder. En er is altijd ruimte voor een beetje humor, houdt het wel zo leuk.\r\nIn 1 keer geslaagd voor AVB en AVD dankzij Paul.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor rijbewijs behaald, alles in 1 keer gehaald.\r\nGoede lessen, Probeert altijd tijd voor je vrij te maken zodat je geen rijlessen mist. \r\n\r\nTop !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Of je nou voor je aanhanger of motor gaat, niet alleen krijg je de rijvaardigheid aangeleerd, maar je gaat ook nog eens met veel plezier naar de rijlessen toe!!! Echt een aanrader!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, goede uitleg, en in 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier al mijn auto en mijn motorrijbewijs gehaald. Echt een aanrader deze rijschool!! Bij een volgend rijbewijs ga ik weer hier!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben hier geweest voor mijn brommercertificaat, goed geregeld! Fijne rijlessen en goede begeleiding.....en geslaagd...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rij-instructeur heeft niet alleen oog voor het product wat hij krijgt (in dit geval ik als beginnend bestuurder) maar ook heeft de instructeur (Jeroen) oog voor het individu, persoonlijk ben ik erg blij met hem als oud instructeur. Oprecht en toch nog een band kunnen opbouwen, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke ervaring met dit bedrijf !\r\nJullie hebben me heel goed op weg geholpen en daardoor een super prestatie neer gezet

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima alles top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen die ik Bij Paul Bastiaens voor mijn BE rijbewijs hebt gehad heb ik met name als LEUK ervaren. Onder deskundige begeleiding wordt je op een eigentijdse manier de \'ins en outs\' van het rijden bijgebracht, met een kritisch oog voor details en kwaliteit. Rijschool Bastiaens biedt bovendien een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. De persoonlijke touch aan het geheel maakt het verhaal compleet. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die een rijopleiding wilt starten in Maastricht e.o. WIJ hebben in ieder geval een adres gevonden voor onze dochters die over een paar jaar aan de beurt zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aangenaam en heel vriendelijke rijschool. Leren je goede punten kennen op de weg en geven je goed advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één woord: top! Nooit problemen gehad met rijschool Bastiaens, altijd op tijd, goede instructies en in 1 keer binnen mijn pakket geslaagd. Zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede rijschool en zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist voor de 2e keer op gegaan en mijn rijbewijs B behaald. Ik had zelf Louk als instructeur; erg kundig, slim, geduldig en gezellig (ten minste, als je into complottheorieën bent ;). Prima rijschool die zijn zaakjes goed op orde heeft, er voor zorgt dat je snel veilig de weg op kan en een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Enig minpuntje is de ernstig verouderde navigatie die mij al vaak de verkeerde kant heeft opgestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo,\r\nIk ben via een vriend door middel van een proefles bij deze rijschool gekomen.Hij vertelde ook al dat het een goed rijschool is.De begeleiding is vakkundig en gedisciplineerd en vriendelijk en vertrouwelijk.Je wordt op een goed consequente manier naar je rijbewijs begeleid.En er is ook tijd voor gezeligheid erbij.Er wordt goed gelet op je vaardigheden en dingen waar aan gewerkt moet worden.Je wordt profesioneel klaar gestoomd voor het behalen van je rijbewijs.Er is een op een kontakt en geen wisselende instructeurs.Ik heb les gehad van de rijschool houder Paul en is goed bevallen.Hij is zeer consequent en let goed op alles op een goede manier.En denkt goed met je mee en leert je echt motor rijden en geeft je vertrouwen ook.Ik raad iedereen deze rijschool aan voor zowel de motor als de auto want daar heb ik ook goede verhalen van gehoord.Het is geen weggegooid geld en je krijgt waar voor je geld.Deze rijschool staat ook hoog aangeschreven bij het cbr en hoog slagings percentage zegt al genoeg.Ik ben tevreden.\r\n\r\nvriendelijke groet Etienne Jongen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel goed. Je kreeg goed advies. \r\nOok kreeg je goeie tips voordat je opgaat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettige lessen gehad en hier ook erg goed van geleerd

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.