goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat ik mijn rijbewijs niet in 1 keer gehaald heb, ben ik uiterst tevreden met mijn keuze voor deze rijschool. Vooral omdat de manier van les geven erg persoonlijk is en de instructeurs altijd precies weten hoe je vorderingen zijn door de aantekeningen die iedere les worden gemaakt. Per auto zijn er 2 instructeurs en dat zorgt ervoor dat je sommige dingen op net iets andere manieren krijgt uitgelegd waardoor je het soms net wat beter begrijpt. Ook niet onbelangrijk: de sfeer heb ik altijd erg prettig gevonden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool was heel goed!\r\nEr werd veel tijd genomen om alles goed te leren en situaties te verkennen.\r\nVerder vond ik de drie lessen met direct daarna het praktijkexamen heel prettig omdat je er dan nog een beetje in zit.ik ben er heel tevreden over dat ik in een kleine tijd genoeg heb geleerd om nu al te genieten van mijn rijbewijs.namens mij en mijn ouders (richard en chantal) heel erg bedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg prettig, bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd veel plezier gehad tijdens het rijden en ook elke keer weer wat geleerd. In 1 keer geslaagd dus ik kan eigenlijk niet klagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fantastisch!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel B rijbewijs als BE bij deze rijschool gehaald! Top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima rij-instructeur. heb het tijdens de ritten heel erg naar mijn zin gehad. ik ben heel tevreden over deze rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk en persoonlijk, het heeft mij zeer goed bevallen.\r\nGa zeker ook mijn voor mijn autorijbewijs naar Paul Bastiaens.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool! De lessen zijn doelgericht. Goede rij-instructeurs. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd, dus prima!

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.