Geweldige instructie en het leren voor een bromfiets

Hele fijne uitleg hele fijne manier om te rijden

Top rijschool!

Leuke vriendelijke vakbekwame instructeurs, In een keer geslaagd voor theorie en praktijk.

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn ervaring was uitstekend.

profesionele begeleiding, met aandacht, geduld en hier en daar met humor

profesionele begeleiding, met aandacht, geduld en hier en daar met humor

Perfect complete plaatje!

Zeer tevreden 18 lessen en gelijk geslaagd Super instructeur! Geen onzin of tijd verspilling

Zeer goed!

Na een mismatch met mijn eerste instructeur, kreeg ik een uitstekende, rustige en bemoedigende rij-instructeur die goed aanvoelde wat voor mij de beste manier van leren was! Ik ben dan ook de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Leerzaam

Mijn ervaring met deze rijschool was dat ik meerdere rij-instucteurs had. Met de rede dat er steeds iemand uit viel. De rijschool heeft dit goed opgelost en binne enkele dagen stond weer een rijles bij een nieuwe instructeur ingepland.

Super begeleiding, zeer tevreden

TTT, en praktijkexamen allebei in 1 keer gehaald.

Op een veilige en gezellige manier leren autorijden.

Bij Bastiaens heb ik vanaf de eerste rijles een veilig gevoel gehad in de auto. De rijlessen worden gegeven op het tempo dat het best bij jou past. Alles was goed en duidelijk geregeld. Als mijn instructeur een keer niet kon, dan sprongen de andere instructeurs in om zijn les over te nemen. Ook vond ik het altijd weer gezellig om Jeroen (mijn rijinstructeur te zien). Ik raad iedereen aan bij Bastiaens te lessen.

Zeer vriendelijk en professionele instructeurs!

Ik ben een aantal dagen geleden geslaagd voor mijn rijbewijs, hartelijk dank voor de fijne lessen!

Heel fijn

Heel fijn, ik ben voor het rijbewijs AM gegaan en heb alles in 1x gehaald. Een hele fijne service en duidelijke uitleg.

Uitstekende ervaring bij rijschool bastiaens!

Ik heb een goede ervaring gehad bij bastiaens. Zelfs na het uitvallen van mijn eigen instructeur is dit meteen goed opgelost en kon ik terecht bij een andere.

Hele goeie uitleg/hulp en een hele goeie rijschool

De rijlessen wat ik heb gehad waren heel fijn en vond het ook een prettige ervaring. Ik had ook een hele goede rijinstructeur die me goed deed helpen en alles goed deed uitleggen. Ik raad deze rijschool zeker aan, ze zijn heel goed.

Goede en ervaren instructeurs

De instructeurs hebben veel kennis en inzicht over het vak. Dit brengen ze goed over in de lessen. Daarbij ben ik hierdoor ook in 1x geslaagd met mijn praktijkexamen.

Super ervaring

Ik stapte altijd met plezier de auto in. Instructeurs doen hun best om je op niveau te brengen en zijn altijd eerlijk. Ze zijn heel flexibel in het ruilen van lessen wanneer er iets tussen komt. Lessen waren leerzaam, maar er was ook altijd ruimte voor een lolletje. Super ervaring gehad en in 1x geslaagd!

Dankzij Bastiaens ben ik in een keer geslaagd!

Mijn ervaring bij Autorijschool Bastiaens was top! De lessen heb ik heel leerzaam en fijn ervaren, waardoor ik uiteindelijk mijn faalangst heb kunnen overwinnen. Ik wist dat ik structuur nodig had en Bastiaens heeft me daarbij heel goed geholpen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer goede betrouwbare rijschool.

Fijne rijinstructeur genaamd Willem. Hij heeft mij vol vertrouwen klaar gestoomd om op mijn leeftijd, 60 jaar, toch nog mijn rijbewijs te halen. Wij hebben samen bijna anderhalf jaar iedere week minimaal 1 uur samen gewerkt naar een rijbewijs. Thanks

Enorm persoonsgebonden lessen!

Ik heb de lessen goed ervaren. Mijn instructeur was nooit te laat zonder goede reden, de lessen waren altijd goed voorbereid voor mijn gevoel en ik zat met een prettig gevoel in de auto.

I am very grateful!

I am very happy to pass my driving exam first time. Thank you, Paul, for your instructions during our lessons and your help!

• Would you recommend us? Yes

praktisch en doeltreffend

Paul was een goede instructeur. Hij was duidelijk, direct en op de hoogte van waar de CBR examinator op let tijdens het practicum. Geslaagd bij mijn eerste poging. Een echte aanrader.

Goed uitleg en nam de tijd voor een leerling

Ik heb een goede ervaring gehad bij rijschool Bastiaens. Lessen waren fijn en verzorgd.

Goede begeleiding van A/Z

Bij rijschool Bastiaens heb ik de laatste fase van mijn rijbewijs gedaan. Voorheen zat ik bij een andere rijschool en bij Bastiaens zijn we meteen doorgegaan met waar ik gebleven was. Vriendelijke instructeur die concreet en hulpvolle uitleg kan geven waardoor je echt van je fouten leert. De instructeur is vrijwel altijd op tijd met 5 minuten voordat de les start. De lesauto's zijn van uitstekende kwaliteit en altijd goed schoongemaakt. Het lestarief is wel aan de hoge kant maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug.

Was erg blij met Willem als instructeur. Legde alles duidelijk uit en gaf goede tips.

Neet lang helle. Effe Autorijschool Bastiaens belle.

Zeer goede en deskundige autorijschool. Zelf heb ik rijles gehad van Paul Bastiaens, die door zijn jarenlange ervaring als rij instructeur, zeer deskundig is in zijn vak als. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald op mijn 63e jaar dankzij zijn rustige, goede, duidelijke manier van lesgeven. Ik kan alleen maar lof spreken en de autorijschool zeer zeker aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar deskundigheid en vakmanschap.

Het was een soepel en prettig leertraject.

Ik begon heel sterk en had alles heel erg onder de knie. Uiteindelijk bleef ik een beetje stilhangen maar hier werd de tijd voor genomen om dit goed op te lossen waardoor ik een prettig praktijkexamen heb kunnen afleggen.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.