Dat Niek EN DE MONTEURS VAN GROOTE WAREN ZIJN VOOR WIJNNE

wij werden goed geholpen EN DE MONTEURS WETEN HUN VAK GOED UIT TE OEFENEN EN GOEIE BEDRIJFSLEIDER DIE GOED KAN VERKOPEN EN GOED KAN ORGANISEREN NIEK DEZE JONGENS ZIJN BEKWAAMT IN ALLES WAT ZE DOEN GR HARRY REUTERINK

Hier wordt je nog echt als een klant behandeld. Zeer goed en makkelijk afspraken maken. Top bedrijf!!!

top bedrijf!!!!

Mijn zoon had een auto op het oog KIA RIO, we kwamen uit Noord-Holland, we hadden handgeld gegeven, omdat we een aankoopkeuring willen laten doen geen probleem, mocht de auto in slechte staat zijn dan kregen we handgeld terug. Maar het was een geweldige auto. We werden met koffie ontvangen en de eigenaar maakte tijd voor je vrij. Zo relax ging het allemaal. Echt een aanrader al mocht je van ver komen het is de moeite waard.

Correct en menselijk

Duidelijk verhaal over de werkzaamheden. Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Goede en betrouwbare service

Het onderhoud werd deskundig en in overleg prima uitgevoerd. Zo rijd ik weer zonder zorgen vele kilometers.

Goede en snelle service

Goede en snelle sevice.

prettig en veel kennis van zaken

Geweldige service

Naar zeer tevredenheid gehandeld netjes afgewerkt dank en nog eens dank

Zoals gewoonlijk onmiddellijk behulpzaam bij acuut probleem, prima opgelost

Velg krom en band lek "thuiskomer" even gewisseld voor winterband in opslag en velg laten repareren en herplaatst enkele dagen later. Kon volwaardig blijven rijden

Zeer attent om kort voor de afloop van de garantie een bericht te sturen voor een inspectie

Men houdt zich altijd aan de afspraak en alles wat onder garantie valt wordt snel en adequaat verholpen.

Een super sevice!!!!

Mijn auto deed het niet en ik moest weg, daar kwamen zo 2 mannen met een extra auto zodat ik gewoon weg kon. Geweldig, ook de communicatie was fijn. In één woord top geregeld!

Goede service en klantgericht

Tijdens reguliere beurt niet volgens protocol alles uitvoeren maar alleen dat wat nodig is vervangen. Verder vriendelijke communicatie.

Heb geen ervaring op dit gebied maar ben zeer tevreden

Was bij mijn KIA dealer omdat mijn VENGA ouder was geworden dan 7 jaar. Ik wilde een automaat en de levertijd voor een nieuwe was meer dan negen jaar. Bij toeval terecht gekomen bij autobedrijf Wijne omdat er 2 hele mooie Stonic`s aangeboden werden. De inruil prijs voor de Venga paste. Na 2 test ritten is kijken is kopen geworden. Op dit moment ben ik 3 weken eigenaar en heb circa 100 km gereden en met uitzondering van de melding van de banden spanning die aanblijft staan tevreden,

behandeld volgens afspraak

behandeld volgens afspraak

Service met een grote S

Uitstekende service!!

Ronduit slecht en oplichters

Volgens hun keuring bleek van alles mis. Nieuwe banden zou ik moeten een nieuwe brandstoftank. Vervolgens naar een bekende garage geweest. Opnieuw laten checken en keuren blijkt vervolgens alleen wat lampjes vervangen te worden. Zeer ontevreden schoonmaakster schijnt meer te verdienen dan een apk waard is. Vlut bedrijf

Perfect geregeld.

Trekhaak onderbouwen volgens afspraak. Eind van de middag gereed .

betrokken en persoonlijke benadering.

Goeie service

Altijd vriendelijke ontvangst en tevreden over de garage.

Zie boven

Heel vriendelijk behandeld.

Netjes behandeld en de auto loop weer als tierelier.

Zoals alle andere keren zijn wij weer tevreden !

Onze auto had wat extra reparatie nodig om weer veilig de weg op te kunnen, maar de leenauto kon ik gelukkig nog wel een extra dag houden.

Top-bedrijf, vriendelijk en kundig personeel.

Wordt altijd heel correct en vriendelijke te woord gestaan. Ook het garagepersoneel geeft complete info!

Super fijn bedrijf, alles wordt tot in de puntjes georganiseerd!

:-)

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Een warm welkom, Duidelijk verhaal en offerte toelichting en Apk keuring! Professioneel en klantgericht!

hoef niet meer zelf te zingen!

Ging er naar toe omdat mijn autoradio er plotseling mee op hield. Naeen eerste inspectie kon het euvel niet worden verholpen. Maar bij de tweede sessie deed hij het weer als vanouds.

Hogelandseweg 95

6545AB Nijmegen

Over Autobedrijf Wijnne

We zijn een echt familiebedrijf, hebben dus korte lijnen en zijn zeer betrokken bij het maken en houden van tevreden klanten. Wij geloven dat dit de sleutel is voor het welvaren van ons bedrijf. Toch gaat er bij ons ook wel eens iets mis en zijn er zaken die verbeterd kunnen worden. Laat dit ons gerust weten. Zo kunnen we u de volgende keer nog beter van dienst zijn. Heeft u een klacht? Geef ons dan de gelegenheid dit op te lossen. U kunt u te allen tijde persoonlijk wenden tot de directie.