Uitstekend!

Nadat mijn dochter en ik bij verschillende garages waren wezen kijken, kwamen we toch weer bij Vrielo terecht omdat ik daar al 25-jaar klant ben en altijd netjes ben behandeld. Mijn dochter haar keuze was op een Mini gevallen, waarbij de verkoper de plus- en de minpunten van deze auto geheel transparant uitlegde. Omdat de Mini er fantastisch mooi uitzag en de keuze daar toch op was gevallen, is in overleg met de afdeling verkoop overeengekomen dat enkele optische beschadigingen netjes weggewerkt zouden worden en dat de auto bovendien een servicebeurt zou krijgen en de airco nog zou worden bijgevuld. Hiervoor werden geen meerkosten in rekening gebracht. Daarnaast zijn er nog onderdelen, zoals banden en kentekenplaten door Vrielo vervangen, wat niet was afgesproken, maar wat wel netjes en zonder meerprijs was uitgevoerd. Ook de auto bevalt ons zeer goed en wij zijn blij dat wij deze auto bij Vrielo hebben gekocht. Inmiddels ook weer een afspraak gemaakt voor een 'winterkeuring' voor mijn huidige auto.

Veel kennis en kunde!

Altijd erg goed en snel geholpen en erg vriendelijk allemaal!!

Super goede service.

3 weken terug een auto gekocht van 12 jaar oud en vandaag is de accu gratis vervangen, omdat deze niet goed meer bleek te zijn. Dit ondanks dat wij geen garantie hadden bij gekocht. Echt geweldig.

Snelle en klantvriendelijke bediening

Altijd uitstekende service en duidelijkheid

Ik kom al 20 jaar bij Michel en ik ben altijd ontzettend tevreden. Michel is altijd vriendelijk en in voor een grapje of een gesprek. Michel denkt altijd met je mee en in oplossingen. De service is uitstekend en ik heb dan ook al meerdere mensen naar Michel doorverwezen die er nog steeds komen. Er werken vakmensen die bereidt zijn om iets extra's te doen.

Helemaal top

Eerst een offerte aangevraagd voor grote beurt distributie riem waterpomp ruitenwissers en apk . Offerte was scherp en achteraf ook geen verborgen kosten. Ook was het superrap gedaan iets naar 15.00 was hij al klaar. Heel goed team en bedrijf ga zo door

prima service

prima service, hele vriendelijke medewerkers

Volgens mij een betrouwbaar bedrijf, geen vervelende ervaringen gehad

Al zo'n 20 jaar denk ik bij Van Rooijen klant, nooit een vervelende ervaring gehad. zeer betrouwbare garage. Ooit ook weer door iemand aangeraden als een eerlijke garage. Toen Van Rooijen samen ging met Vrielo ben ik ervan uit gegaan dat dit dan wel goed zou zitten. Prima service zo ver!....ga zo door!

Goed en snel geregeld

Ondanks dat ik zelf laat een service beurt in heb gepland. Toch nog geregeld in mijn vakantie. Top

Banden onder mijn auto laten vervangen met vooraf afgesproken welk type band er op. Uitgevoerd. Helaas waren de velgen NIETnschoon gemaakt. Bij banden omleggen wordt een bepaald goedje op de band gesmeerd om de band soepel te maken. Dat goedje zat nog op de velgen. Kleine moeite voor de monteur om dat te verwijderen. Vind ik bij de service horen

Tip

Autopech met vakantie, wat twee Franse garages niet konden fixen, kunnen jullie gelukkig wel!!

Top service!

Ik vind het ideaal dat je online een afspraak kunt maken en gelijk kunt aangeven of vervangend vervoer wenselijk is. Echt top dat er mogelijkheid is voor een gratis leenauto. Onderhoud wordt altijd snel en vakkundig uitgevoerd. Ook prettig is het tussentijds overleg bij evt extra kosten. Kortom, top service!

Werd heel goed geholpen.

Verstand van zaken en prettig in contact

Geen onnodige reparaties, prima team.

Keurig de werkzaaheden gedaan als afgesproken en goed geinformeerd

Zie boven

Goed onderhoudsbedrijf in Nieuwegein

Klant staat centraal en zoeken naar de juiste oplossingen. Alle merken in onderhoud en lekker bak koffie en je krijgt een leenfiets of auto wanneer dat nodig is.

zeer goede service

vriendelijk personeel en zeer goede service gekregen. vw kever rijd weer als een zonnetje. ik kan dit bedrijf zeer goed aanbevelen. mensen met kennis van niet alleen moderne, maar gelukkig ook van oude auto's. top garage mvg erwin

Vriendelijke en goed.

Het was de eerste ervaring, maar die was goed. Vriendelijke mensen, vlot geholpen.

Al jaren tevreden over dit bedrijf

Altijd wel tevreden, ze halen het vel absoluut niet over je neus. Soms heb je een rekening die tegenvalt maar dat is inherent aan de auto kosten. Maarbij hun rij je altijd weg met een veilig en tevreden gevoel. En daar gaat het toch om als je onderweg bent........

Zeer goede vaklui

Probleem is goed verholpen tegen een goede prijs

Kundig, goed geprijst en klantvriendelijk - top bedrijf

Kundig, goed geprijst en klantvriendelijk - top bedrijf! al jaren tevreden klant

Goede service, snel geregeld

Trekhaak laten plaatsen door Vrielo. Smorgens gebracht en einde dag klaar. Keurig werk geleverd, leenauto mee naar huis en prima prijs. Dank!

Top bedrijf met uitstekende service.

Altijd meedenken met de klant, uitstekende service en betrouwbaar

Heel klantvriendelijk

Apk keuring gehad voor mijn BMW, alles was binnen het uur afgerond, netjes op tijd en zoals afgesproken!

Zaak met een goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel

Trekhaak laten monteren. Afspraken worden nagekomen. Prima prijs. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader

Parkerbaan 3

3439MC Nieuwegein