Prima geholpen op korte termijn

Mijn eerste ervaring met Kuipers, tot nu prima geholpen en op korte termijn afspraak kunnen maken.

Van mij naar Zoetermeer is 220 km daarom vroeg ik enige dagen voor dat ik de auto ging bekijken als ik hem zou kopen de auto dan ook aflever klaar zou zijn. Ik kom zaterdag bij Kuipers in Zoetermeer aan en wordt door een zeer klant vriendelijke verkoper ontvangen en laat mij de auto zien. Blinkend als een spiegel en na een leuke proefrit en lekkere kop koffie laat laat hij mij alle beloofde papieren zoals een Bovag garantie van 12 maanden en een Bovag 40 Punten-Check. Voor mijn gevoel een zeer betrouwbare aankoop en vriendelijke aankoop.

behulpzaam, meedenken aan vervangend vervoer, zonder afspraak snel geholpen

ik werd snel geholpen toen ik zonder afspraak met een vraag aan de balie verscheen. Hieruit blijkt dat ik op de service kan rekenen

Behulpzaam, meedenkend, sympathiek

Geen vraag is te gek, uitgebreide kennis, zelfs minister presidenten laten hier onderhoud doen.

Altijd goed geholpen. Komen hier standaard voor APK en onderhoud.

Auto om 08:00 uur gebracht en om 09:30 alweer klaar helemaal top.

Goed advies. Reparaties top uitgevoerd!

Opnieuw prima geholpen bij Kuipers!

Zoals we inmiddels wel gewend zijn weer uitstekend geholpen, netjes aan de afspraken gehouden en stipt op tijd.

Ptima

Alleen jammer dat ik nu als dhr aangeschreven word.

Binnen 5 minuten een auto gekocht

Super vriendelijk en goed geholpen.

goede service

netjes en persoonlijk. goede service. ook dat ik mijn auto gewassen terug kreeg na een onderhoudsbeurt was een verrassing

goed geregeld

netjes en snel geholpen

prettig

zakelijk, prettig en vriendelijk

Goede en snelle service

Titel geeft het al aan. Daarnaast heldere en betrouwbare communicatie.

Fantastisch!

De service, het contact en de reparatie waren allemaal fantastisch en vriendelijk.

Doen wat ze zeggen!

Beurt van auto laten doen; leenfiets stond klaar conform afspraak. Werd netjes gebeld over de kosten en auto stond na afloop weer gewassen klaar, helemaal top!!

Welk moment ook je kan altijd gelijk terecht, soms ga je weg, nadat ze de auto hebben nagekeken en hoef je geen eens te betalen, dat noem ik service Blij met deze garage

Kan altijd terecht en goede service

Professioneel en duidelijk

Goede service en duidelijke communicatie door het vriendelijke personeel

Snelle en duidelijke service

Snel en goed geholpen, vriendelijk personeel

Klantvriendelijk.

Goede en nette service.

Prima geholpen, keurige behandeling.

Nogmaals een prima garage.

Bedrijf met keurige en professionele uitstraling.

Ik ben op aanbeveling van derden bij Kuipers terecht gekomen na zeer onfatsoenlijke behandeling bij de “ officiële Mercedes dealer” en ben zeer tevreden over de uitvoering van de servicebeurt. Het vervangend vervoer was simpel maar prima. De klantvriendelijkheid ook en de chemische geur in het kantoor vreemd.

Transparant, Kennis & Goede Service!

Geven goede inzage in werkzaamheden, hebben goede kennis van zaken & prettige service.

Gewoon helemaal goed

Snel, alles weer goed geregeld.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer