Betrouwbaar bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.

Top garage

Super garage en een top service

Keurig.

Gewoon goed

Serieus naar mijn auto gekeken

Snelle en goede service

Gebeld om een trekhaak te monteren. Ik kon al snel geholpen worden. Hele vriendelijke mensen daar en ik zit eraan te denken om het onderhoud van inze auto's bij kuipers te laten doen.

Kundig en afspraken worden nagekomen

Ik word altijd netjes en duidelijk te woord gestaan en ze zijn oplossingsgericht.

Mooi modern autobedrijf.

Naar tevredenheid mooie auto gekocht. Met goede service auto afgeleverd, zat zelfs een mooie strik op en mooie bos bloemen bij aflevering. Vriendelijke medewerkers, al met al zeer tevreden.

goed bereikbaar afspraak is afspraak

fijne service

Keurig gewerkt!

Het contact, maken van afspraak en halen en brengen auto verliep prima. De trekhaak was keurig gemonteerd en prima op tijd klaar. Helmaal goed!!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Keurig op tijd geholpen.

Snelle service en schoongemaakte auto als service, wat wil je nog meer!?

Er was gelijk een leenauto voor me. En ik kon nog in de avond terecht. Zó fijn. Bovendien heb ik nooit zorgen over mijn auto-garage. Komt altijd goed. 100% tevreden.

Zeer goede service

Werd goed geholpen. Dachten mee . Werd samen naaroplossing gezocht . Super tevreden

Top!! Betrouwbaar, vakbekwaam en uitstekende service

Ronduit meer dan tevreden. Euvel betrof de Airco van mijn BMW. Hield met t ergste rekening qua tijd en kosten maar garage Kuipers had t probleem snel en goed verholpen en mijn portemonnee is redelijk goed gevuld gebleven.

Heel goed!

Ben al vele jaren klant bij Kuipers en altijd tevreden. Goede service. De communicatie is goed en duidelijk. Duidelijk prijsopgave en geen onverwacht kosten.

Goede ervaring zeker de service dat ik naar huis werd gebracht

Goed en snel

Heel tevreden, vriendelijk en duidelijk geholpen!

Wel blijf ik het vreemd vinden dat de distributieriem met 47,500 km vervangen moest worden. Hij was korrelig. Maar ik ben een volskagen leek en vertrouw dus op mijn garage waar ik nu gelukkig dichtbij terecht kan.

Zeker tevreden met de service

Airco laten vervangen en hij werkt weer als een zonnetje! Prima service

Prima bedrijf, alles is volgens afspraak verlopen.

Trekhaak laten monteren, onder mijn Cupra Leon.

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Voor het eerst banden besteld en bij een montagebedrijf af laten leveren. Helaas gaat t bedrijf donderdag op vakantie en had nu geen tijd om de banden te monteren. Auto Kuipers gebeld en ik kon smiddags gelijk komen. Kortom goede service.

Snelle correcte afhandeling

Tijdens mijn zoektocht van een nieuwe auto, ben ik bij Autoservice Kuipers beland. Ze hadden goed geprijsde nieuwe auto's ter beschikking.

Service met een hoofdletter

Als nieuwe klant heel flexibel tussendoor geholpen. Alle andere garages hadden geen tijd deze week. Probleem opgelost binnen 15 minuten voor het onwaarschijnlijke bedrag van 7,50. Kan nu zoals gepland met fietsendrager op vakantie. Top service!!! Ga zeker weer terug naar deze garage.

Goed en vriendelijk

Vriendelijk en bellen eerst met de prijs en bespreken problemen

Helemaal top

Vriendelijk geholpen. Om 8:00 gebracht en om 11:30 klaar om gehaald te worden.

Goed geholpen

Ik ben een tevreden klant

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer