Ben vriendelijk geholpen met maar geen eerlijk antwoord op mijn vraag of ze naar mijn lekkage wilde

Ik had gevraagd of er naar het water in mijn kofferbak gekeken kon worden omdat er een trekhaak onder mijn auto heeft gezeten en de vorige eigenaar hem eraf gehaald had. Of het daardoor kwam,geen kit of open gaten. Vroeg of ze gekeken hadden en als antwoord kreeg ik"heeft niet geregend dus zal niet nat zijn geweest. Thuis gekomen even gekeken hoe netjes de nieuwe trekhaak er onder zit zie ik tot mijn verbazing toch water in mijn kofferbak staan . Ik hoop dat het met de nieuwe trekhaak niet meer nat wordt. Ook een kras op mijn achterscherm maar heb ik weg kunnen poetsen dus gelukkig geen punt van maken.

Doet hun goede naam eer aan

Nemen de tijd, maken beslissingen in goed overleg met de klant en bieden ondersteuning bij vervoer van en naar de garage.

Top service!

Fijn en snel geholpen

Top bedrijf

De technische kennis staat wat mij betreft niet ter discussie, die is top. De klant behandeling is ook top, behalve als de reparatie meerdere dagen duurt. In dat geval word je niet voldoende op de hoogte gehouden. Je spreekt af, dat je teruggebeld wordt, maar dat gebeurt meestal niet. Beter is dan af te spreken dat je zelf belt, bespaart ergernis.

Top service

Bij Kuipers wordt je altijd goed geholpen. Goede service en altijd een eerlijke prijs. Zij komen hun gemaakte afspraken altijd na. Ga zo door. Namens een zeer tevreden klant.

Nette zak vriendelijk personeel goed geholpen

Z

snel en correct

kwamen wel aangekondigd en konden ook direct een proefrit maken. snel en correct , geen gezeur

Uitstekend geholpen en goed advies.

Vriendelijk. Goed advies. Snel klaar. Toppers.

Roelofswaert was voor mij een top vakman

mijn ervaring met roelofswaert is in een woord geweldig.vakman pur sang. hoe mijn ervaring met kuipers gaat lopen wordt pas ervaren wanneer ik met schade bij hem aanklop. met vriendelijke groet, Rob te Pas

Netjes, secuur, betrouwbaar

Ik breng al mijn auto’s al bijna vijf jaar nu bij autogarage Kuipers en ik kan elke keer weer met een gerust hart wegrijden.

Prima, klantvriendelijk en mooi gedaan.

Jammer dat het parkeren bij jullie zo moeilijk is, bijna geen parkeerruimte!

Zeer kundig en klantgericht.

Met de camper voor een beurt geweest. Er is zeer grondig gekeken en goed meegedacht.

Komen afspraak na.

Wachttijd is redelijk lang, ze hebben het altijd erg druk. Op zich is dat goed want dit houdt ook in dat ze een trouwe klantenkring hebben. Dat je wordt herinnerd aan je afspraak doen ze heel goed. Eenmaal een afspraak gemaakt dan komen zij die ook keurig na. Commercieel gezien is het een wat statig en zakelijk bedrijf, niets mis mee natuurlijk maar ben een wat gemoedelijker bedrijf gewend. Al met al een prima bedrijf.

Afspraken worden nagekomen.

Leenauto stond netjes klaar. De werkzaamheden waren op tijd klaar en dat werd netjes gemeld. De uitleg van het aankoppelen van trekhaak was summier maar duidelijk. Mocht ik nog vragen hebben kan ik ze altijd nog stellen.

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen. Er is meegedacht in onze wensen.

Auto zeer snel klaar

Zeer blij dat de auto binnen 3 dagen gemaakt kon worden, een kapotte dynamo dus geen afspraak. Goede communicatie omtrent kosten.

Gezellige monteurs en zeer nette receptie. Trekhaak laten monteren en was al voor 12 uur klaar. Proficiat

Perfecte auto service zoals je die wenst aan iedereen.

Ik bracht onze auto voor een MOT 8 uur zoals afgesproken en kon er gewoon op wachten. Direct na 8.30 am werd onze auto gekeurd en afgemeld en een kleine fout was direct verholpen om toch gewoon door de keuring te komen. Het kon niet beter! Nogmaals weer bedankt voor de zeer goede service.

Zeer vriendelijke service en zeer leuke prijzen

Wij kwamen voor een Ford en vertrokken met een Opel. De dame en heren hebben ons voorzien van uitstekende informatie om de beste keuze te maken. Wij zijn zeer blij met onze aankoop en zullen een ieder met een autowens deze kant opsturen.

Vriendelijk en conform afspraak

Naar tevredenheid.

Altijd top

Altijd goede service!

Doen wat ze zeggen

Auto gekocht met problemen en Kuipers heeft me geholpen met een goed overzicht te geven van wat er fout is en ik heb een keuze kunnen maken over wat nodig is en wat zou kunnen wachten tot een mogelijk onderhoud, allemaal in goed overleg met Kuipers. Problemen die goed gerepareerd waren - Schokdempers - Autobanden voor - Olie Oranje lampje is aan gegaan na een weekje maar heb vernomen dat dit ook een terugkerende probleem is bij dit model en ga snel weer langs bij Kuipers

Allereerst word je op een menselijke en ontspannen manier ontvangen. De mensen, in ons geval Jacob, is vriendelijk, behulpzaam en zorgt ervoor dat je tevreden en met een glimlach geholpen wordt. Top zaak!

Zeer netjes geholpen

Afspraak gemaakt voor trekhaak montage, werden gebeld of we de auto een week eerder konden neer zetten dan gepland, (helemaal prima) 8:00 auto neergezet en om 10:20 uur weer een telefoontje dat de auto klaar stond

Fantastisch

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed ingelicht. Goede uitleg over de auto, bij eventuele vragen kan je altijd bij ze terecht. Bij aflevering van de auto stond de auto klaar ingepakt met grote strik en we kregen een bos bloemen, zeer attent. We zullen jullie bedrijf zeker aanraden.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer